Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
roxan
senior tag
válasz Something_ #13810 üzenetére
Hú, erre nem is gondoltam. Lehet, kipróbálom.
Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem mintha jobban merülne.
Meg az automatikus fényerő-szabályozás nem tűnik olyan kifinomultnak. Néha ide-oda ugrál a fényerő, eddig egyenletesebben tartotta. Meg most lejjebb veszi a fényerőt ugyanolyan környezetben.Ami még bánt, hogy az értesítési sávban összementek az ikonok, gúvad a szemem, hogy lássam, hány %-os az aksi.
-
roxan
senior tag
Csináltam egy dropbox accountot. Telefonnal be is tudok lépni.
Próbáltam a dropbox.com-on, de ott azt írja, ezzel a maillel nincs regisztráció. WTF? -
roxan
senior tag
nekem merül a telefon mint állat. eddig éjjelente kb 1%/óra volt, most ennek min. a duplája. pedig minden ugyanúgy van beállitva
-
roxan
senior tag
válasz Something_ #13982 üzenetére
MM-nál túlforgalmaznak. nekem az van, ha többet használok, a számlán rajta van.
-
roxan
senior tag
Kicsit kétségbe vagyok esve. Egyszerűen siralmas lett az akku üzemidőm. Gyakorlatilag ugyanolyan használat mellett harmadára esett le. Alig 8 óra alatt lement 25%-ra, ezt eddig 24 óra után tette.
Már az első napon is érezhető volt, de most brutális.
Teljesen feltöltött állapotról:
3:48 percnél már 50% volt, 30 perc LCD használattal.
7:50 után 25%, 50 perc LCD, 2perc hanghívás.Ma olyan helyeken voltam, hogy nem nagyon volt wifi, így ez idő alatt a 3G aktív volt. GPS nem volt, nem neteztem.
6 mail fiók van, óránkénti frissítéssel, időjárás 6 óránként. Gmail, FB szinkronizáció nincs.
Szóval ez nekem nagyon-nagyon karcsú, tekintettel arra, hogy eddig ennél komolyabb használattal sokkal-sokkal tovább bírta. És az automata fényerő sem olyan világos, mint eddig.Más, amit észrevettem a frissítés óta:
- néha nem reagál az LCD, csak másod-harmadjára. Mintha nem érezné az érintést.
- bekapcsolás sokszor 2-3. alkalomra sikerül. Mintha nem érezné, vagy van olyan, hogy felvillan, de el is sötétül a képernyő.
- fotózáskor az autofókusz elég gyengén muzsikál. Rábökök, beélesít, de exponáláskor már elmegy a fókusz, és életlen a kép.
Az ISC frissítés eddig így nekem hatalmas csalódás. Ami pozitív: több szabad memória van, és a Sense többablakos böngészés után nem indul újra. Remélem javulni fog, de nem nagyon bíztató.Egy factory reset javíthat a dolgon?
-
roxan
senior tag
Nekem minden gyári a telefonon, és S-ON. RUU-t akkor is tudok felrakni? Egyelőre visszasírom a régit így az ICS helyett.
Ilyen állapotban, miket és hogyan tudok lementeni? A factory reset az SD-t is gyalulja?
Azt ki kell vennem közben, vagy bent kell hagyni?Tulajdonképpen a mail-boxokat, beállításokat újra tudom rakni, a kontakt listám fontos a képekkel, hogy meglegyen. Régi winmo-ról egyenként írtam be, elég volt egyszer.
A marketről letöltött (és fizetős) dolgaim meglesznek? Alapból nem szeretném mindet automatikusan visszarakni, csak amire majd szükség lesz, kicsit összeszemetelődött már az SD a sok program miatt.
-
roxan
senior tag
Frissítés előtt az sms-eknél lehetett látni, hogy egy-egy beszélgetés hány üzenetet tartalmaz. Ez most nincs? Nem lehet valahogy visszaállítani? Nem találtam ilyet.
Egyébként mekkora ötlet, hogy minden OK és MÉGSE gombot felcseréltek, a kezére vernék rá, aki kitalálta. Folyton szokásból félrenyomom.
[ Szerkesztve ]
-
roxan
senior tag
Egy kis segítség kéne:
a névjegyeket jobban láttam a gépen átszerkeszteni, ezért a telefonban lévőket előbb átpakoltam a gmail fiókba, majd "fellőttem" a szerverre. Most a gépen megszerkesztettem, de amikor a telefon fiókok/google/névjegyek szinkronizálásra megyek, nem szedi le a változásokat a netről. Nem így kell?
Egyébként, ha végzek pár módosítást a szerveren, de közben mondjuk adtam a telefonba új névjegyeket, akkor melyik lesz az über? A telefont tölti fel a szerverre, vagy a szerveren végzett változások kerülnek a telefonra (ami most nem megy).
Ugyanez érdekelne a naptárbejegyzéseknél is. Ha szerveren szerkesztem, de telefonba közben szinkronizálás óta beírtam vmit, akkor a frissítéskor nem fog elveszni? És hogy milyen gyakran szinkronizáljon, azt hol kell beállítani?Bocs a sok kérdésért, de eddig nem használtam a gmail fiókom ilyenekre.
Egyébként az aksi probléma úgy tűnik megoldódott, nem tudom, mi volt a baja. Az anker helyett visszaraktam a régit, egy napra, de most megint az anker van. 21 óra alatt 1,5 óra LCD-vel 55%-on van, az nagyon jó most.
-
roxan
senior tag
Erre valaki?
-
roxan
senior tag
-
roxan
senior tag
Én ebay-en vettem tavaly, pont olyan, mint a gyári, elvileg az is. 22$ volt. Anyaga, tapintása, mint a gyárié. Mérete is, nem kotyog, lötyög.
Csak már nem úgy néz ki, kapott egy kis csiszolópapírt meg polírpasztát. És most csillogó alu.
Bocs a dupláért, nem figyeltem!
[ Szerkesztve ]
-
roxan
senior tag
factory resetet hogy csináljak? boot menüből Factory resettel vagy menü-tárolás-gyári állapot visszaállítása? vagy tökmind1.
és azt hol kell beállítani, hogy utána ne szedje lesz marketről az összes jelenlegi telepített programot. csak majd amit akarok. a fizetősok megmaradnak?
[ Szerkesztve ]
-
roxan
senior tag
válasz Something_ #14365 üzenetére
Nincs, semmi nem jön rá be.
WTFFejlesztői beállításoknál van olyan, hogy Hamis helyek engedélyezése. Ez nem tudom mi.
[ Szerkesztve ]
-
roxan
senior tag
Hi!
Az ICS-ben hol vannak a csengő-, sms hangok?
Korábban volt Alarms, Notifications és Ringtones mappa, most meg (csináltam hard resetet, és SD-t töröltem) csak Notifications mappa, egy fájllal. Ide kéne másolni amit szeretnék használni? -
roxan
senior tag
-
roxan
senior tag
válasz mukisrác #14626 üzenetére
No, a trükk, ami nekem bevált.
Ha rámész egy nem gyári csengőhangra, és s zenelejátszóból hozzáadod a csengőhangokhoz, akkor az addig lesz csengőhang, amíg egyszer rá nem dugod USB töltésre, mondjuk a számítógépről. Ilyenkor ugye a telefon "elveszti" a kapcsolatot az SD-val, ha lemezmeghajtó módban van. Ezután visszaáll vmi alapértelmezett csengőhangra. De az értesítések, és az ébresztő hangja is. Sőt, el is tűnnek a listából a hozzáadott hangok.
Nekem a megoldás az lett: hogy van egy "Notifications" mappa, ebben vannak az SMS, e-mail, ébresztő hangok. És ebben van egy "Ringtones" mappa, ahol a csengőhangok vannak. Amit innen beállítok, mindig megmarad, és a listából sem tűnik el.
Remélem Neked is segíteni fog.
-
roxan
senior tag
No, most azt vettem észre, SD csatolás, illetve leválasztás után, ha megnézem a csengőhangokat, akkor visszaáll valami gyári cuccra, de 1-2 perc múlva megtalálja, amit az Sd-ről beállítottam.
Most már b@sztat, hogy mi állítja el, de ezek után figyelni fogom.Amit észrevettem: ha simán egy mp3-ra, hangra rámegyek, és beállítás csengőhangként vagy értesítési hangként, akkor ezután megjelenik a (csengő)hangok között, és választható.
De, ha így adtam hozzá, akkor ezt simán elfelejti SD művelet után, és még a listából is eltűnik.Erre jött az, hogy a Notifications (és Ringtones) mappába másoltam őket, ilyenkor a listában mindig megmarad, max elfelejti a beállított hangot. De azonnal ott van, és választható.
mumk1: nálam most (pár napja) volt facroty az ICS frissítés után, azóta is csinálja. Gyári, és nem rootolt, így a system mappába sajnos nem tudok írni.
[ Szerkesztve ]
-
roxan
senior tag
Na, szar ügy:
este minden rendben be volt állítva (hangok).Reggelre meg minden elszállt (nem volt kábelen, csak az asztalon készenlétben).
Valami teljesen más hangokra állt be, mint szokott, nem értem, mi lett vele.passz...
Edenyke: temp roottal tudok system-be másolni? És S-on telefonon (minden gyári) tudok temp rootot csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
roxan
senior tag
válasz manowarkill #14761 üzenetére
volt ez már hónapokkal ezelőtt. túl nagy változást ne várjatok. 1 napot semmiképp.
-
roxan
senior tag
válasz 19_OsY_81 #14863 üzenetére
Ez a hang probléma nekem visszatérő dolog. Számítógépre csatlakozás után mindig elfejeti a beállításokat és vmi alapértelmezettre áll, de volt, hogy este letettem a telefont, és reggelre elmentek a hangok. Pedig "aludt", és nem volt gépre kötve. Vmi néha bezavar, de nem tudom mi.
-
roxan
senior tag
Már nem emlékszem pontosan, de mintha ICS előtt ha a telefon aludt, és jött SMS, akkor feléledt a képernyő, és láttam az üzenetet.
Most a ki-be kapcsoló gombbal fel kell éleszteni. Ezt nem lehet valahogy "vissza"állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest