Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márkosz
tag
válasz Steve1207 #30501 üzenetére
Hát erről nem hallotam még! Ja és javítanám magamat mert a HOX+ fekete és fehérben is lehet kapni, ugye a HOX-et meg csak fehérben és szürkében! Emellet nem csak 64 hanem 32GB-os HOX+ is van!
[ Szerkesztve ]
Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+
-
Tyer
őstag
-
BenHans
addikt
Ez tényleg nagyon komoly, legfőképp az akku miatt, amit Rusi írt róla a végén az több mint jó.
Nálam a HOX 1 nap alatt mindig csontra lemerül, ezért nem is kéne most One, hanem megvárom a jövő évi csúcsmodellt, hátha maradnak a Butterfly üzemidő ösvényén és még a kamera is jobb lesz, mert jó talaj ez az ultrapixel, de akárki akármit mond még nem jók azok a képek. (elég sokat láttam)
Persze lehet azzal jönni, hogy érteni kell hozzá, meg állítgatni, de szvsz pont azért van ilyen funkció egy telefonban hogy szarozás nélkül is lehessen lőni jó képeket olyan dolgokról is ami nem várja meg, hogy elővedd a rendes géped, és ugye ebben az esetben nincs idő állítgatni sem.
Legyen csak 8Ultrapixel vagy minimum 6, dolgozzák még át egy kicsit a szoftvert és elégedett leszek.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
Jó társaság alakult itt ki, szóval be merem szúrni ide, hogy CorvinMoziéjszaka lesz 24-én és csak vasárnapig elővételben 3000/fő a jegy, amúgy 3800. Szeretnék egy ilyen bejegyzést írni logout-ra is, de nem tudom hogy mikor jelenik meg, és akkor lehet lecsúszott volna az olcsóbb jegyről akit érdekel...
Megéri elmenni ennyiért mert 1 éj alatt 5 filmet lehet megnézni.
További info és a program a facebookon: "II Corvin Moziéjszaka"Bocsánat az offért!
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Márkosz
tag
Srácok jól tudom, hogy a HTC One X-ben van Optikaiképstabilizátor?
Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+
-
volvoguy
addikt
Hali! Tudtok olyan autós tartót ami univerzális tehát nem csak a HOXhoz jó hanem mással is használható??
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
g0n21
senior tag
-
wertigo1984
őstag
-
Márkosz
tag
Facebookon egy HTC One X tulaj hozzászólt a HTC Magyarország Facebook-os oldalán lévő eggyik képhez ahol azt írta, hogy nagyon jó a HTC One X-ben az optikai képstabilizátor....én meg erre elkezdek keresgélni, hogy tényleg van benne? De nem találtam semmit ezért írtam ide be hátha ti többet tudtok!
-
volvoguy
addikt
Srácok és ezek az "univerzális" autós tartók jók kisebb méretű telefonokhoz is? Tehátezek csak úgy univerzálisak, hogy jó mondjuk egy HOX-hoz, egy SGS-hez, vagyis ezekhez a tepsikhez, vagy akár vehetek én később egy 4,3col kijelzőjű telefont ahhoz is jók?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
-HTC-
tag
És a 4.2 még mindig sehol
Mintha valahol 10-ét írt volna egy bennfentes fórumtárs.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz patoga #30521 üzenetére
illetve 10-ével keződik legjobb esetben.
Mire az elér magyarországra ?! Tudjuk h. itt minden később történik...Én a DHD -val egyszer már megszívtak a "várt" frissítést. Így nem reménykedek, ha bármi is lesz... legalább pozitív csalódás ér
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Steve1207
veterán
Jött is, a hox plus-ra. Egyébként nem értem mire a rinyálás mindenki által, főleg, hogy teleírják a fórumokat kb ilyen jelleggel (inkább külföldire értem, mindenhol 2 hozzászólásonként ezt hallani...) Több, mint fél éve várakozunk, erre ezt a pár napot nem lehet kibírni vagy várni xda-n, hogy összehozzák, esetleg ténylegesen jöjjön? Szintén várom, de nem fogok azért siránkozni...
.
-
Bazijoe73
senior tag
Akkor htc one x + ra már van frissítés? Ezt írják valahol? Mert a htc oldalán nem találom.
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
Sonarbox
csendes tag
Sziasztok
A napokban èn is szert tettem egy ilyen telefonra előtte volt lg 4x jó telefon jó áron utána lett sgs 3 nagyon jó készülékek de kineztre talán a HOX a legszebb persze a one után. Sokàig iphone 4s tulajdonos voltam lehet fikázni de nagyon jó telefon sajnos az anyagiak miatt eladtam és utána jöttek az androidos 4 magosok. Úgy gondolom hogy ez a telefon pár nap használat után tényleg azt adja amit vártam. Összehasonlítva
Wifiben a nyero a HOX otthon ugyanazokon a helyeken a legerősebb a WiFi
sebessegben nem érzem erősebbnek az sgs3-at. viszont az lg lomhabb
kinezet tuti HOX azért műanyag és műanyag között is van különbség
Melegedès az van hol én nem éreztem annyira az a sgs3.
Kamera sgs3 magasan veri a mezőnyt .
Játékok sgs3 veri a többieket (lg szinte minden tegra játék akadt de meg az új pop is)Ha valaki gondolkozik akkor ezeket tudom én hozzatenni.
[ Szerkesztve ]
Eladó Joyetech Evic supreme, Innokin Cool Fire 2, Istick 50W
-
BenHans
addikt
válasz wertigo1984 #30534 üzenetére
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
válasz wertigo1984 #30536 üzenetére
Gyárilag, ha jól tudom, nem kikapcsolható, csak átrendezheted másik képernyőre, de ahogy próbálgattam úgy rémlik hogy valamelyik képernyőn mindig ott lesz.
Launcher telepítésével kapcsolható csak ki. [Apex] vagy [GO]
Nekem a GO most is fent van az X-en pedig a gyárit használom, csak ha ránézek és - napra megtetszik valamelyik skin akkor feldobom. Nekem ez inkább bejön mint az Apex.
-
wertigo1984
őstag
válasz BenHans #30538 üzenetére
Koszonom.
Bar nem nez ki rosszul ez a blink, szerintem hasznalhato lesz. Ismerem az Apex-et, tabon a Nova Prime-t es a Next 3d-t hasznalom, telora meg nem probaltam egyiket sem, mert annyira tetszik ez a Sensei kezelofelulet.(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
BenHans
addikt
válasz wertigo1984 #30539 üzenetére
Tudom, nekem ne is mondd... Kicsapongásaim után mindig visszatérek ehhez a Senseációs felülethez.
Úgy húz a szívem az új LG G2 felé is, meg ki tudja mit csinál a Samsung is meg az LG is 2014 elején, de sztem megint az lesz hogy meglátom a HTC-t és az lesz.
(Bár hozzá kell tennem hogy az X-et annyira nem kedveltem meg, de ebben közrejátszott sok minden, pl a szervizelés, a Tegra... az új One viszont bejön, de hát eleve úgy gondoltam, hogy 2 évig meglesz a HOX, meg hát most a pénz sem úgy alakul hogy cserélhetnék...)
-
wertigo1984
őstag
válasz wertigo1984 #30539 üzenetére
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Lexus sc
tag
Ismerősöm telóján sokszor elrontotta a rajzolós zárat...hogyan lehet ezt orvosolni mert a telefon lezárt...egyébként nem hox.
-
wertigo1984
őstag
válasz Lexus sc #30542 üzenetére
En a bekapcs es hangero+ gombokat nyomnam, ezzel visszaallitva gyarira mindent. Hatranya, hogy a telora telepitett osszes app, telefonszamok, kepek (ha nem memoriakartyara voltak mentve) eltunnek.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Lexus sc
tag
válasz wertigo1984 #30543 üzenetére
Nem reagál rá
-
csucs78
csendes tag
Mindenkinek, aki a frissítésben érdekelt: http://www.knowyourmobile.com/htc/htc-one-x/20974/htc-one-x-android-422-update-rolls-out. Ezek szerint a HTC a HOX-ot és a HOX+-ot egyformán kezeli az update szempontjából. Még egy gondolat azoknak (is), akik azt mondják minek várni egy frissítést, új android verziót: "Android 4.2.2 itself will bring performance enhancements and bugfixes.". A többi újdonságot a cikk tartalmazza...
iPhone 12, iPad PRO
-
Sonarbox
csendes tag
Sziasztok az miért van hogy nem fókuszàl a telcsim?ma vettem észre
valaki találkozott már ilyennel?Eladó Joyetech Evic supreme, Innokin Cool Fire 2, Istick 50W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest