Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MerLinh
senior tag
válasz Pistakiss #30950 üzenetére
Azt irtam hogy ez az egyik =) nem ez az egyetlen oka =) hát hallgatok sok mindent, vivaldit, chopint, beethovent, paul oakenfoldot (van aláírásom is tőle), john digweedet =) illetve én egy fémházasért bármilyen kütyüt lecserélek, hisz csak egy kütyü nekem, használati cucc =)
Bármilyen jó, eszmei érték az emlékben marad =) és soha többé tegra meg nvidia, ha játszanék csak szaggatna a ráírt játék akkor meg minek olyan hardver ha nem viszi a thdt (csak azért mondom mert orrba-szájba reklámozza az nvidia és hát a valóság néha nem úgy jön be).....
És nem tudom hogy vagy vele, de nekem az agybadugós teljesen kizárja a külvilágot, lehet csak nekem deformált a fülem nem tudom.[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
Steve1207
veterán
Egy kis optikai csalás a BlinkFeed mellé, amikor lapoztok. A háttérképet csak simán fel-le nagyítsátok maxra, oldalra ne tologassátok, amikor beállítjátok, mert úgy nem jön ki. Kicsit sötét ugyan, de egynek elmegy, plusz már későre jár. (A BF indulási pontjától esetleg valami hátteret is lehetne belerakni, a teteje akkor is "összhangban" maradna lapozáskor.
Más: az új Youtube eléggé Google-ös lett, mint a GoogleNow kártyás dolgai, fura, de nem rossz
[ Szerkesztve ]
.
-
Acheron
őstag
Hiba nélkül lement a frissítés (HTC_032, Vodafone).
Nagyjából maradt minden a régiben, a "home" képernyő állítódott át, de ez gyorsan visszarendezhető volt.
telepített programok, animált hátterek, egyebek maradtak.
A képernyők viszont megint nem "forognak körbe", ha egy irányban a végére érek, visszafelé kell lapoznom.
A megjelenítésben van sok változás - de ezeket már csak reggel derítem fel. -
DigitXT
nagyúr
Wifi probléma miatt néztem be (eldobálja a kapcsolatot, de mivel ma cserélték itt a routert, és előtte nem csinálta, szerintem nem a telefon hibája: majd otthon ellenőrzöm a saját routeremmel), erre 4.2-es frissítést kaptam, lol. Nem tudja valaki, hogy a desktop átállítható-e 4x5-re a Sense 5.0 alatt? A 4x4 marha ritkás egy ekkora/ilyen felbontású kijelzőn. Ha nem lehet, marad a GO launcher, amiben igen... De gondoltam, adok egy új esélyt a Sense-nek, hátha...
-
s3nsitivity
addikt
Na látom pörögnek a frissítések. Helyes. A héten elvileg mindenki aki nem szolgáltatói CID-és megkapja!
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
SG3rg0
őstag
Blinkfeed-ben nem lehet beállítani hogy magyar hírcsatornákról szedje a híreket?
-
Tyer
őstag
-
Tyer
őstag
Bár már volt szó róla, de kielégitö válasz nem érkezett/én nem találtam meg:
- Ki/Be->Használatnál eddig x-szel ki lehetett lóni az app-okat, azt mostmár csak egyesével lehet megtenni? (Ezt Icee kérdezte)
- Mi az az Álmodozás? (Ezt nem tudom ki kérdezte, de csak egy "szerintem" válasz érkezett)DigitXT: Jogos, valóban félreértettelek!
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
csernak75
senior tag
Ha valakinek megjött HTC_044-re esetleg szólhatna, addig nem nyomkodom a keresést.
-
DigitXT
nagyúr
Semmi gond. Esetleg arra nincs tipped, hogy hogyan lehet a parancsikonokat eltűntetni a lock screenről? Akárhogy nézem, ezek mindig ott terpeszkednek, aztán persze véletlen indítok el alkalmazásokat a feloldáskor. Az előző verzióban nem volt ilyen gond, le lehetett redukálni a dolgot a karikára...
Szerk: azt viszont most nézem, hogy nem kell lentről felhúzni. Akkor végülis mindegy, mert a képernyő közepén is fel lehet oldani a telefont egy laza felfelé söpréssel. De nem értem, hogy miért kell korábban működő funkciókat kivenni a rendszerből, és mást beleerőltetni. (Még jó, hogy van hagyományos desktop nézet, nem csak a BF.)
[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
válasz DigitXT #30965 üzenetére
Nemtudom. Nekem jó, hgoy ott vannak. Annyit tudsz tenni, hogy nem a lakat ikont huzgálod, hanem a Dátumot huzod fel.Közben rájöttél
BF nekem se baj, hogy kikapcsolható. Mondjuk kiváncsi lennék rá, de igy, hogy max 5 oldal lehet BF-del együtt, felejtös... 7 lapon alig férek el...[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
-
Pistakiss
őstag
Háát!
A BF eltüntethetősége azért is jó, mert így nem kell állandóan azt látni, olvasni, hogy kinek a macskája milyet sza..k, vagy a különféle idézeteket a élet nagy problémáiról"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Steve1207
veterán
válasz s3nsitivity #30967 üzenetére
2-3 oldalon elvagyok és még nem is optimalizáltam annyira, BlinkFeeddel együtt!
(#30969) Pistakiss: pont, hogy az FB-t érdemes kikapcsolni a BF-ben és sima hírolvasónak használni. Úgy teljesen korrekt, elég sokrétű, igaz még annyira személyre szabni nem lehet, de így is sok tartalmat nyújt. A FB-ot egyből kikapcsoltam belőle, hisz az egyik legerőforrásigényesebb app amúgy is.
.
-
s3nsitivity
addikt
Nekem nagyon bejön.
Még a Google+ meg a HTC elevate kéne bele és mindenem egy helyen lenne.
Közösségi oldalak, hírek, események, Minden egy helyen. Nagyon el lett találva.Más:
A Beats Eletronics fölbontja szerződését a HTC-vel" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Youri
veterán
válasz s3nsitivity #30975 üzenetére
A Beats Eletronics fölbontja szerződését a HTC-vel
nem hiszem, hogy nagy kár lenne
RTX ON
-
Márkosz
tag
válasz s3nsitivity #30975 üzenetére
Miért bontja fel? Ez nekik egy jó reklám, de gondolom meg is fizetik az árát ennek a "jó reklám"-nak! Am úgy ez a bestaudio ért valamit a telefonokban? Mert fülesnél müködött csak. De a régebbi HTC-k ben meg ott volt az SRS(?) bővítés vagy mi, ami szintén fülesnél lehetett használni, kihangosítva egyiket sem...
De az tény, hogy ha fülesen bekapcsoljuk a bestaudiot, vagy a régebbi modelleknél az SRS bővítést az sokat javított a hangzáson! Kihangosítva eggyik se ért semmit se mível nem lehetet úgy bekapcsolni!
[ Szerkesztve ]
Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+
-
baani59
aktív tag
válasz s3nsitivity #30967 üzenetére
Mappákba rendezve az appokat, jobban lehet gazdálkodni a hellyel.
Samsung Galaxy S23 (Android 14) - Pocketbook Inkpad 4 - Samsung Galaxy Watch 4
-
s3nsitivity
addikt
válasz Márkosz #30977 üzenetére
A HTC fizet és jó sokat.
25% bevétel telefononként!
Kezdeti 300millió $ volt a szerződésbe lépés feltétele.Igen ott volt az SRS ami a Dolby Digitalos bővítés. Az se volt rossz, de a beats chip.. na azért az nem gyenge.
A hangszórók miatt nem lehet csak használni külsőn, viszont a Boom Soundos készülékeken már ott is.(#30979) baani59
App nekem kevés van kint a főképernyőn, főleg így ,hogy a Drawerben is lehet mappákat csinálni.
Eddig:
List Style Calendar 4x4 1 oldal
4x4 Weather 2 oldal
Picture Grid 4x4 3 oldal
Clock + Apps 4 oldal
4x2 Music + Gmail 5 oldal
FriendStrem 6 oldal
Google+ + Color Note + Picture Frame 7 oldalNa ezeket szűkítettem le.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Shokkolo
addikt
válasz wertigo1984 #30970 üzenetére
Én csekkolom néha, őszinte leszek, a gyermeki izgalom mozgat. Tudom h. annyira nem lesz más (desire HD után se volt annyira más a One X...) de nah... akkor is
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
2002tii
csendes tag
HTC_001-es ciddel valakinek jött már frissítés? mert nekem még nem de már nagyon kíváncsi vagyok a SENSE 5-re
-
doe2
tag
Helló!
Cyanogen van a telefonon,idáig fél évig semmi baj nem volt vele.
Most a beállításoknál a cyanogen frissítések közt látom hogy van 10.2 rom.Rámegyek a frissítésre és miután felrakta a romot és optimalizálta az alkalmazásokat megint kikapcsol.Bejön a htc logó és megint ki.Ezt ismételgeti.
Ha valaki tud rá megoldást és segítene ,azt megköszönném.
Üdv! -
s3nsitivity
addikt
(#30985) Steve1207 +1
Valamint a kernelt is újra flashelheted.Leszeded a ROM-ot.
a boot.img-t kiszeded belőle.
Fastboot USB mód
Fastboot flash boot boot.img
Fastboot erase cacheRecovery : Full wipe
Install zip[ Szerkesztve ]
-
doe2
tag
válasz s3nsitivity #30987 üzenetére
Egy fastbootot kérhetek?
Szükséges a full wipe?A rajta lévő alkalmazások kellenének. -
s3nsitivity
addikt
Sajnos szükséges így már
Teljesen újra kell flashelned a rom-ot.Előtte még egy olyat nézz meg, hogy recovery és wipe cahche/dalvik és reboot, hátha
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Frissítés után megint problémát okoz a háttérvilágítás, ha az éjszakai óra be van kapcsolva, a három gomb folyamatosan világít. Eddig, ha a "No lock" és "Screen filter" programok be voltak kapcsolva, akkor ezek nem világítottak.
Van erre esetleg más megoldás? (szigetelőszalaggal való letakarás és a LED -ek kiforrasztása nem játszik ) -
Emilchen
tag
Hálás lennék ha valaki lépésről lépésre leírná, hogyan lehet a Blinkfeedet kikapcsolni, azaz a régi kezdőképernyőt visszaállítani.
-
Márkosz
tag
válasz Acheron #30990 üzenetére
Azok automatikusan elkezdenek világítani (mármint a 3 kapacití "gomb") ha kevés a fény, ha elég fény van akkor azoknem vílágítanak! A fényérzékelő müködteti öket...szerintem nem lehet kikapcsolni a világítást alolluk!
Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+
-
Steve1207
veterán
Egy kis GYIK Sense5-höz, mivel sokszor jön ugyanaz a kérdés:
- Hogy tudom a BlinkFeed-et kikapcsolni?
Régi, hagyományos nézet visszaállítása: Beállítások > Testreszabás > Kezdőképernyő stílusa > Hagyományos- Hogy adok hozzá hírportálokat a BlinkFeed-hez?
Magyar oldalakat egyelőre nem lehetséges. Külföldi híreket megjeleníthetsz, ha jobb oldalt a menüjénél a "Témakörök és szolgáltatásokban" bejelölöd a Neked tetsző témaköröket.- Hogy tudok körbelapozni a launcherben, mint régen?
Itt, nem lehetséges.- Hogy tudom a BlinkFeed-et átmozgatni az első oldalról?
Nem lehetséges.- Miért csak 5 oldal lehetséges?
BlinkFeed alatt 5 a maximális oldalszám, hagyományos nézetben 7.- Alkalmazásoknál a rácsméretet nagyobbra tudom állítani?
Igen, lehúz kicsit (mint a BF-et) > Play ikon mellett beállítások > Rácsméret > 4x5- Hogy tudok az alkalmazásoknál oldalra lapozni, mint régen?
Nem lehetséges.- Zoe funkciót hol találom?
Galéria esemény nézetben és az adott mappában vagy időben elkészített fotóknál a legfelsőre kattintva mutatja a videót- Kamera közben hol találom a Zoe-t?
Nincs, a hardver nem támogatja, csak külön van- Zenelejátszóban van mappakezelés?
Igen, a zenelejátszó elindítása után bal felső sarokban a legördítőben kiválasztod a "Mappa" nézetet- Hogy tudom az akkumulátort % szinten megjeleníteni?
Beállítások > Ki/Be > Akkumulátorszint megjelenítése.- Hogy tudom egyből a Gyorsindító beállításokat elérni?
Két ujjal húzod le az értesítési sávot..
-
Emilchen
tag
Hurrá, visszakaptam a jó öreg megszokott HOX-omat. Köszönöm szépen mindenkinek akit illet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest