Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Milyen problemakkal fogok szembesulni, ha veszek egy ilyen keszuleket? Igaz hogy szeteshet a kep magatol vagy kamerazas kozben? Gyorsan merul ha nincs semmifee szinkronizacio es adatkapcsolat bekapcsolva?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
wertigo1984
őstag
Csatlakoznek a HOX-osok taborahoz
Lenne is egybol nehany kerdesem. A menuben hogyan tudok ikonokat mozgatni? A gyari nagy htc oran az idot hogy tudom beallitani? Es azt a bizonyos kijelzo sargasag hibat hol tudom leellenorizni?
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
wertigo1984
őstag
válasz Márkosz #30306 üzenetére
Koszi, sikerult majdnem mindent beallitanom , csak meg egy kerdes. Hogy tudom elohozni a sim kartyan levo neveket? Volt es van droidos telom, de a HTCvel es a sensevel most ismerkedek.
-
wertigo1984
őstag
válasz Steve1207 #30308 üzenetére
Megvan .
Na akkor elso benyomasok. Gyors nagyonis. Wifije nem ugral, viszont a halozat terereje az 5 palcikabol 3at mutat, pedig fullon van a tobbi telefonomban. Ez gondolom azert van mert az antenna valahol oldalt van? Fenykep es video teren is remekel, nekem boven eleg, ha tajkepet csinalok, azt digitalissal teszem, de ez is meggyozo minosegueket keszit. Hangminoseg amit szoktam nezni telefonalas kozben nagyon jo, sargasodast nem tapasztaltam.(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
wertigo1984
őstag
Lehet hogy hulye kerdes de hogyan tudom megnezni, hogy LTE-s a telom? Meretileg az amerikai verzios one X sokban kulombozik az eu-s verziotol?
-
wertigo1984
őstag
válasz enginev3.0 #30327 üzenetére
Koszi , akkor az enyem lte-s ha jol latom.
-
wertigo1984
őstag
Siman kijelzo uveget lehet kulon cserelni, vagy azt lcd kijelzovel egyben kell?
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
válasz s3nsitivity #30363 üzenetére
Ertem. Inkabb komplett egybeszerelt uveg+kijelzo+digitizert erdemes cserelni?
-
wertigo1984
őstag
Tovabbi eszrevetel hogy intenziv netezes kozben a kamera kornyekenel elegge meleg, es lassan tolti fel az akkut. Nektek is produkal hasonlot?
-
wertigo1984
őstag
válasz s3nsitivity #30371 üzenetére
Uhh ne is mondd a meleget...
Kirkri asszony Galaxy Note-jan is eleg sokat netezek, meg tabon is, de azok nem melegednek ennyire. Annyira nem zavar, foleg hogy szerintem az oldalak gyorsabban toltenek be.
-
wertigo1984
őstag
Allapotjelzorol jut eszembe, hogy minden hivasnal a hangszoro mellett nekem halvany vibralo pirosas led villog. (Szembol nezve bal oldalan a hangszoronak.)
-
wertigo1984
őstag
Nekem is asszony mondta, mert amikor este tesztelgette, pont akkor hivott a kolegam tobbszor is, de nem vette fel. Mondja hogy 2 led villog, ebbol egy csak akkor ha hivas van. Viszont csufosan megjegyezte hogy milyen kicsike a Note-jahoz kepest.
-
wertigo1984
őstag
válasz kirkri #30421 üzenetére
Bizony a Vasarlok konyve kezbevetelekor minden vezeto retteg.
Lemertem stopperen, hogy mennyi ido alatt kapcsol be az enyem. Rezgestol a zarolt kepernyo megjeleneseig 1. reszido: 9,78 mp, halozatra jelentkezes 2. reszido: 14,36 mp. Ennyi kell hogy hasznalatra kesz legyen.
Nekem a sense tetszik, pedig feltem tole. Feluletet vagy skint lehet ra tolteni?(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
wertigo1984
őstag
válasz wertigo1984 #30422 üzenetére
1. reszido: 28,11 mp
2. reszido: 39,18 mp.
Csak egy par masodperc diffi, kikapcsolasnal is szoszol kicsit.(#30430) Márkosz a sense 5 az, ami van a One-ban?
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Ha gsm/wcdma halozaton vagyok, a terero 3-ason van, ha viszont only gsm modban, akkor viszont fullon van. Nalatok is igy van, vagy az enyem terero hibas? Illetve utobbinal a mobilhalozat lassabb, mint wcdma-n.
-
wertigo1984
őstag
-
wertigo1984
őstag
válasz BenHans #30538 üzenetére
Koszonom.
Bar nem nez ki rosszul ez a blink, szerintem hasznalhato lesz. Ismerem az Apex-et, tabon a Nova Prime-t es a Next 3d-t hasznalom, telora meg nem probaltam egyiket sem, mert annyira tetszik ez a Sensei kezelofelulet.(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
wertigo1984
őstag
válasz wertigo1984 #30539 üzenetére
-
wertigo1984
őstag
válasz Lexus sc #30542 üzenetére
En a bekapcs es hangero+ gombokat nyomnam, ezzel visszaallitva gyarira mindent. Hatranya, hogy a telora telepitett osszes app, telefonszamok, kepek (ha nem memoriakartyara voltak mentve) eltunnek.
-
wertigo1984
őstag
-
wertigo1984
őstag
Skacok!
A telefonon belul honnan tudom hogy mikor gyartottak az enyemet? Ugy ertem a menuben valahol, vagy szervizmenubol?(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
-
-
wertigo1984
őstag
Skacok megneztem CID getteren, HTC_622 van irva pirossal, es egy csomo audio headset voice felirat. Gondolom majd erkezik a frissitesem nekem is...?
-
wertigo1984
őstag
Sracok az RSS mire jo? Erdemes azt bekapcsolva hagyni?
-
wertigo1984
őstag
válasz Petyb00 #31097 üzenetére
Ma asszonnyal versenyezgettunk ahogy mentunk az anyukajahoz. Gondoltam videozok utkozben, ahogy elozgetem ot. HD-ban rogzitettem es amikor megerkeztunk, olyan forro volt a telefon hogy nekem fajt. 4.1.2 van rajta...
-
wertigo1984
őstag
Pentektol ausztriaban vagyunk, igy az enyemre az anyukaja vigyaz.
Igen gondolom hogy sense 5 alatt meg mini tojas suto lenne... Es direkt nem FHD-ban vettem fel, gondolom ugy jobban melegedett volna. Ja a fenyerot levettem 10%-ra videozas alatt.(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
wertigo1984
őstag
Holnap megyunk nyaralni, elesben kiprobalom a gps-t. Nalatok mennyire pontos?
-
wertigo1984
őstag
válasz s3nsitivity #31159 üzenetére
Waze-t most szedtem le tabra, telon meg a sima gps fog menni, dupla biztositas.
-
wertigo1984
őstag
válasz s3nsitivity #31194 üzenetére
es Mindenkihez: Mar akartam kerdezni hogy mitol fugg az, hogy egy keszulek megkapja a legujabb frissitest? Ilyenkor a belso memoriabol vesz el parszaz megat maga a frissites, vagy a RAM-bol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.