Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz FarkasAtiska #29249 üzenetére
Bocsi de a kérdést se nagyon értem.
(#29250) csenor
Te nyertél!
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Bulitt
addikt
válasz FarkasAtiska #29249 üzenetére
vannak olyan appok, amik igényelnek első inditásnál nett kapcsolatot. utána már nem
-
s3nsitivity
addikt
válasz FarkasAtiska #29253 üzenetére
nem Tergára optimalizált app?
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
-HTC-
tag
Na jó, de mikor jön a 4.2.2 ???
-
s3nsitivity
addikt
Tegnap írt vissza a HTC
Még nincs pontos időpontjuk, de megkapjuk az tuti(illtve a mostani álláspontjuk szerint ), Sense 5-el az is.
Viszont jóval butítottabb változatban mint a OneÉn csak a zoe-t remélem, hogy megkapjuk mellé és már ki is vagyok békülve velük
[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
válasz s3nsitivity #29256 üzenetére
Mit jelent az, hogy lebutitva?
Pont olyan lesz, mint a 4.1?Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Bulitt
addikt
Értelem szerűen szerintem azok nem lesznek benne, amik az új telefon valamilyen új hw eleméhez van kapcsolva. Mert azok nálunk nincsenek Vagy olyan extra funkció, ami esetleg a fényképezésben vagy videózásban jelent újdonságot a HTC-nél. Én ilyenre gondolnék első körben
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz Bulitt #29259 üzenetére
ott a pont.
Hardwer miatt lesz butítva és nem az Android mint rendszer hanem a SENSE mint UI. Így csak reménykedek, hogy a ZOE-t megkapjuk
Szó szerint idézve:
" Many features on Sense 5 on the HTC One won't translate to the
One X
as they are based on specific hardware in the HTC One. "[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Na csak össze tördeltem, hogy olvasható legyen
Nem tudom amúgy én se.
A Sense 5-be újdonság a ZOE meg a BLINKFEED ill ezeken kívül még a BOOMSOUND szoftver csomagja, de ez ugye nekünk alapból minuszos.Ergó fogalmam sincs
De ha blinfeed nélkül kapjuk elkattanaok!" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Zirowe
nagyúr
nagyon remelem, hogy azt az ocska blinkfeedet kihagyjak!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
FarkasAtiska
csendes tag
válasz s3nsitivity #29254 üzenetére
a One X alapból tegra 3 nem? legalábbis az utánna olvasottak alapján. ha nem akkor azt hogyan tudom megnézni mert akkor viszont chainfire-rel ha jol tudom lelehet emulálni a tegrára optimalizáltára(ha jol tudom THD) appokat4
-
Bulitt
addikt
válasz FarkasAtiska #29269 üzenetére
Igen, tegra 3
-
blt.62
őstag
Valaki azt mondta,hogy csak a fehér HOX-ok 32GB-tosak de ez nem igaz mert az enyém is 32Gb-os és sötét szürke.
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Én áldom az eszem,hogy vissza tértem a HTC-hez. Soha többé amoled. A HOX kijelzője jobban teszik. Egyedül fotózáskor hiányolom a képstabilizátort,mert egyszerűen minden képem homályosra sikerült. A kézremegésre kell valahogy odafigyelnem. Jó lenne ha volna olyan marketről letölthető fotó program amiben lenne ez a képstabilizátor.
Az miért van,hogy a naptárbejegyzésnél alapértelmezett jelzőhangnál beállítom az "időbent" és mégis mindig vissza áll a 15 percel hamarább jelzésre. Ez valami program hiba?MegtorloXp
-
SimonYana
addikt
Nekem sosem volt HTC-m. Sőtt csak is Galaxy S volt , de a 3-as már szerintem akkora rakás ... , hogy úgy gondoltam váltani kell! Az új ONE-t kicsit nagynak és drágának találtam még most. Vettem egy ONE X+-t. Úgy néz ki haverok leszünk , de sajna még szokni kell a más elrendezésű gombokat! Viszont a jó telefont könnyű megszokni!
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
g0n21
senior tag
Mi kikapcsolható a blinkfeed-en? Max a frissítését tudod kikapcsolni, de a homescreen-röl nem eltüntethető, csak meg van a lehetőséged, hogy egy másik homescreent állíts kezdöképernyönek...
Más:
Pont elsősorban az akksi miatt váltottam One-ra, és nem csalódtam. A hox bírt 1,5-2 óra telefonálás mellett max 2 óra kijelzöidöt energiatakarékossal, a one 2 óra telefonálás mellett 4-et. Energiatakarékosban meg 5 körül. Az én használatom mellett a hoxot munkaidő vége felé (9-17h) már tölteni kellett, a one-t éjjel teszem töltőre, és még van az aksiban.
Ugyanolyan, sőt, aktívabb használat mellett.
Szóval ne mondjuk, hogy nem látszik minden téren a különbség a tegra-snapdragon, az 1800 -2300 mah, és az slcd 2-3 között.
Ezt csak azért írtam le, mert olvastam itt pár érdekes kommentet.-Béka-
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Tyer
őstag
Hm...
Ebböl 2 következtetést vonok le:
1. Vagy éppen a csucskategoria alját üti meg a HOX
2. Vagy hazudnak, s egy 4,7colos, 4 magos, 1G Ramos telo =HOX egy középkategóriás "sz@r"..., de akkor nem a Samu a győztesTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
lcee79
őstag
1 év után ami előző évben csúcs az következőben közép...is lehetne!
De ez a WIN pont hogy ahhoz képest hogy így nevezték el. egy semmi...
kijelző 199 PPI... shit....
adreno 203 se egy csúcskategória, Videófelvétel 720 x 480...
el sem éri nem hogy a one x szinjét, de egy átlag 80.000-es telefonhoz közelít kb,
feleslegesen nagy kijelzővel...
Semmiképp nem cserélném el a ONE X-et erre, meg se fordulna a fejemben...
Nem véletlen hogy plecsnit sem kapott...[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
blt.62
őstag
válasz sprinter24 #29284 üzenetére
Oké de pontosan melyikkel lehet állítani? Mert csak azt kérdezi,hogy mikor jelezzen,időben,15 perccel előtte, stb. Vagy csak én nem találom?
A naptár hangokat megtaláltam,de ha más mp3 hangot szeretnék akkor hogyan tudom oda felvenni? Vagy csak azok a hangok közül lehet választani amik ott vannak?
MegtorloXp
-
s3nsitivity
addikt
válasz FarkasAtiska #29269 üzenetére
Ez nem igaz, van nem tegrás HOX is. Az amcsi verzió Snapdragonos 2 karit maggal.
(#29279) Tyer
Azért ez 86e ft újonnan, amiért már csak használt HOX-ot kapsz.
A HOX árában mindenképp felső kategóriás, viszont tudásában kezdi a közép kategóriát elérni sajnos.. ezt el kell fogadnunk.(#29285) blt.62
Belső memória > notification mappába bemásolod." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz s3nsitivity #29286 üzenetére
Valamint kicsit jobban beleolvasva ez tényleg gagyi telefon Mármint a win
-
s3nsitivity
addikt
válasz lcee79 #29288 üzenetére
ezeknek alapból ott kell lenniük
legalábbis nekem mindig ott voltak maguktól a belső memóriás telefonokon
szerk:
ill nem is, nem kel la média mappa, elég a gyökérre, nekem ott vannak és alapból ott voltak[ Szerkesztve ]
-
lcee79
őstag
válasz s3nsitivity #29289 üzenetére
Azért írtam, hogy ez amit én levezettem, az minden telefonon müxik
A gyökérből biztosan nem olvassa be mindegyik...https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
s3nsitivity
addikt
válasz lcee79 #29290 üzenetére
Nem tudom a ringtone mappát mindig cserélem ah telefont váltok mert le vannak mentve a csengőhangjaim és eddig minden Androidos telefon beolvasta (20+)
De végülis lényegtelen, a lényeg, hogy ha saját mp3 filet akarsz használni éretseítőként akkor azt az SD-n a megadott mappába kell helyezni akkor lesz benne a listában
-
Tyer
őstag
Bulitt,. látod a reakciókat???
Szeretik itt ezt a telotTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Pachenkoooo
tag
Konkrétan szerintem is jó telefon. Én is elégedett vagyok vele. Ha cserélem, akkor az 5"+ one-ra.
Más:
Lassan megszűnik a jó világ, hogy mindig konnektor közelben vagyok, így kellene egy korrekt külső akksi. 5k körül, nem ebayről, mert nem akarok véletlen se gagyiba futni. Tudtok ajánlani valamit? -
martinkeet
aktív tag
válasz Pachenkoooo #29293 üzenetére
Én egy ilyet rendeltem.
Hibátlanul ellátja a feladatát!
Három óra hossza alatt 6%-ról 100%-ra tölti a telefont,bár jelzem,hogy csak 2200mAh-ást kaptam a feltüntetett 3200 helyett.[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
válasz martinkeet #29294 üzenetére
Aszongya NEM e-öbölből!
De valami bika külső akksi érdekelne engem is, irl boltból, bemenősen-megvevősen. -
Pachenkoooo
tag
válasz martinkeet #29294 üzenetére
Pontosan az ilyenek miatt nem akarok rendelni, hanem szépen besétálni a boltba, megvenni, és vissza menni asztalt verni ha szar
-
-HTC-
tag
Engem is érdekelne egy nagyteljesítményű töltő, de a rendelős nálam is kilőve!
-
Bulitt
addikt
[link] Itt elég sok fajta van, van üzlet is.
[ Szerkesztve ]
-
-HTC-
tag
Köszi, rá is találtam a megfelelőre ! [link]
Már csak egy kicsit olcsóbban kell találnom valahol!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest