Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz blakey #29050 üzenetére
Off részre: Neked. Nem mindenkinek. Nem alap dolog az embereknek a backup, m a legtöbben hibátlan működést várnak egy eszköztől, és nem érzik szükségesnek. Neked a PC-dröl vagy laptopodról van nap backup -od? Nekem sincs. És a google gyári backupja nekem egyszer működött a 6aalkalomból, a többinél nem töltött vissza semmit. Szóval a legbiztosabb a napi TB, de ahhoz root kell, és nagyon irigylem azt, akinek van erre ideje rendszeresen.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
blakey
titán
Nem kell root és mindenről van másolatom. Nincs PC-m. Backup van. Nekem a google backup is működött minden alkalommal és mindegyik telefonnál., lehet, hogy szerencsém volt.
TB nélkül is van élet, de mondom, bennem van a hiba, mert meg tudom oldani és nincsenek gondjaim.(#29052) bbalika81
Esetleg valami beállítás ami a google szerveren tárolódik és minden alkalommal felülírja? Esetleg valami program ami szintén felülírja a beállításaidat?[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
g0n21
senior tag
válasz bbalika81 #29052 üzenetére
Simnek ehhez nem lehet köze. Mintha a beállitásaidat nem akarná tárolni.
A médiasztárok adataira mondod a resetet, vagy hard res et?Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
bbalika81
aktív tag
szerintem sem lehet a sim, valami google beállítás lehet,de most a hard reset előtti inditásnál direkt nem pipáltam be a biztonsági mentést, de így is....
alternatív progival viszont működik a dolog, de azért veszek mindig htc-t mert imádom a sense felületet)
és azt a profil váltó widgetet is szeretem -
Töpi
tag
Olvasgattam errol a ki-be kapcsolgatos wifi dologrol. Elolvastam tobb oldalnyi hozzaszolast. Panaszkodnak sokan h miutan JBre frissitettek akkor jott elo a problema. Par tipp van hogyan lehet kikuszobolni (fix ip, telefon beallitasok stb). Elkezdem probalgatni oket hatha
A sárga inkább piros, mint zöld...
-
g0n21
senior tag
Edenyke hozzászólásai között itt kereshetsz
Amit meg a kolléga írt az az, hogy belépsz a routerbe, egy olyan gépről ami lehetőleg wifin csatlakozik hozzá.
ezt a router ip-jével teheted meg, ami 192.168.1.1 legtöbb esetben, ha kér jelszót, akkor márkától függően, de leginkább admin - admin
Ott a beállításoknál találsz olyat, hogy DHCP settings, abba belépsz, és ott van olyan, hogy dhcp reservation.
arra nyomsz, előjön sok sor, mind üres.
Az egyikbe beírod mondjuk, hogy 192.168.1.101, vagy 105, szinte mindegy, csak az ott szereplő tartomáyon belül legyen és ne ütközzön az éppen rá kapcsolód gép ip címével, ezt a taertományt szerintem ahogy belépsz a routerbe, látod.. (ha a router ip-je 10.1-re végződik, akkor 10.101-et) és a mellette levő mac adress sorba a telefonod mac címét, amit a beállítások-névjegy-hardwer-ben találsz.
save settigs, és voilá.
a router ip-jét megtalálod, ha a gépeden megnyitod az éppen aktív hálózati kapcsolatot, és annak "részletek" fülét, és ott IPv4 dhcp server néven..Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
szrobi66
aktív tag
Persze, mindenképp, sajna 6ig melózok, utána buli, szóval éjszaka, ha eszemben lesz, de legkésőbb holnap leírom részletesen, ha előttem a router beállítás!
Utólag olvastam g0n24 hozzászólását, lényegében ez a lényeg Dhcp/adress reservationnak csak annyi a lényege, hogy mac cím alapján fix ip kioszást tudsz megadni minden routerre csatlakoztatott eszköznek, így mindig, minden újraindításnál, csatlakozásnál ugyanazt a beállított ip-t ossza ki, egyébként automatán függ a bekapcsolás sorrendtől, így több eszköz esetén mindig változhat.
Mindenesetre részletesen leírok mindent, ha gép előtt leszek![ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
A HOX kijelzője akkor se ég be, ha minden nap több órát játszák ugyan azt a játékot rajta?
MegtorloXp
-
Töpi
tag
"Eleve érdemes manuálisan megadni a csatornát, a lehető legkevésbé terheltet (telefonnal nézd meg, vannak rá appok).
Nagy előny, ha inkább dd-wrt van a routeren, de alap fw-vel is mennie kell rendesen.
Nekem most így néz ki:
6-os csatorna, 17dbm (50mW), g+n, 40mhz második csatorna alatta,WPA2 PSK (TKIP, CCMP)
Tökéletesen megy vele minden htc készülék a családban, köztük a one x is."Edenyketol ideztem es ezt nem tudom, hogy pontosan mit allitsak be mivel es mivel nezzek meg mit. Egy kicsit reszletesebb leirassal mint az elozonel egy eletre lekoteleznel
-
g0n21
senior tag
A dd wrt egy nyílt forráskódú firmware.
Nem tudok linkelni, mobilról vagyok, de wikin fent van. A fw a firmware. Ez az alap "drivere" vagy "bios" a routernek. Mindig van frissebb mint amit használsz, fel lehrt tenni az újabb típusú fw-t, és lehrt, akkor jobb lesz, csak előtte csinálj biztonsági mentést a router beállításairól a router felületén.
A többit pedig szintén a router felületén találod, a wireless settings fülön. Channel pld. Amit fix-re lehet állítani.De ha sok a hálózat a környezetedben nem ajánlott. De ez most hosszú lenne, javaslom olvass utána. Én is googleböl tudom egy részét.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Töpi
tag
Koszi. Remelem jo lesz, fwt nem nagyon fogok cserelni, megprobalom igy megoldani. Csak ez a chaneles resz nem vilagos, de majd nezelodok a router beallitasai kozott. Fix ip osztok neki, az menni fog a tobbi beallitast valahogy megszulom
-
SG3rg0
őstag
Most hol van a HTC hivatalos szervize?
-
berik899
tag
Tudtok valami vágó programot amivel minden konvertálás meg bonyodalom nélkül ketté tudok vágni egy filmet? Az ok hogy HD filmet feltudjak másolni telefonra
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
Csatorna: egy router a jeleket csatornán küldi ki. A többi beállítás miatt ez egy egyedi csatorna, adott frekin 2,4-5ghz.
Ha auton van a csatorna, akkor ö dönti el, hogy éppen hányason küldi. Zajnak számít, (csakúgy mint a kommunikációban) ha egyszerre többen akarnak azonos frekin, és csatornán kommunikálni (persze az adat nem keveredik össze a jelszavas védelem (wpa, wpa2, psk, aes, tkip) miatt többek között. Képzeld el, hogy egy kocsmában vagy, és sok férfi (hasonló hang, hasonló freki) különböző nyelveken (jelszavas védelem) próbálja folyton túlkiabálni egymást. Ez mindenkit meg zavar, lassul a kommunikáció, vagy "eldobja" a fogadót..
Ha manuálisan állítod be a csatornát, nagyobb az esély, hogy azon nincsenek annyian (nem kocsmába mész, hanem a ligetbe),s ha a frekit is, akkor végképp kisebb a zaj (nők beszélgetnek a ligetben a szomszéd padon, de Te meg a haverod értitek egymást a hangszínek miatt).
Viszont ügyelned kell arra h minden eszközöd amivel csatlakoznál, ismerje / tudja az adott frekvenciát. (Vannak amik nem támogatják az 5ghz-t).Ezek olyan beállítások, amikkel próbálkozni kell, valamelyik nyerni fog.
Ez a technikai rész óvodás verziója, és bocs a hasonlatokért, kommunikációból van/lesz mesterdiplomám, neem műszaki tárgyból...
Zerge861: cseheknél. És a telemax-nál tudod leadni.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
BenHans
addikt
Tudnátok segíteni, hogy hogy tudom beállítani a telefonon azt hogy kapjak a notifications bar-ra egy jelzést, vagy egy giling-galangot ha privát üzim jön?
Az hab lenne a tortán ha a fórum általam rendszeresen olvasott oldalai is így működnének.Köszönöm szépen és bocsi az offért!
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LouiS22
veterán
-
Hegasus
senior tag
válasz blt.62 #29061 üzenetére
de! Kb 11,5 év folyamatos használat után, és ha jól tudom, akkor se "ég be" csak egyre jobban fakul, mert minden színnek ugyanannyi az élettartalma... csak a szerves oled színei különböznek élettartamban és ezért pathetic az egész amoled technológia...
azért ez szánalom a köbön, hogy technológiának neveznek olyat, amit normál (még csak nem is extrém) használat mellett is fél évente cseréltetni kell, mert elhasználódnak a pixelek(#29083) LouiS22: Hodor?
[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
enginev3.0
félisten
válasz Hegasus #29084 üzenetére
Elévülés tervezés
A félévet kevésnek tartom részedről, de ha 1 vagy 2 évet kibír a kijelző, majd beég, vagy bedöglik egy két pixel, akkor lehet új telefont venni, mesteri bevételszerzés
- by samsung[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
g0n21
senior tag
válasz enginev3.0 #29085 üzenetére
60 Óra alatt égett be egy s3 a szemem láttára... Ez nem avultatás, hanem f.s... Már bocs.
-
vittiba
csendes tag
Nagyon úgy néz ki, hogy sikerült megölnöm a Htc-m szoftverét, úgy, hogy a recoveryben formatáltam az sd kártyát, utána unrootoltam. Sajnos nem csináltam backupot, így nem tudom visszaállítani az eredeti gyári szoftvert. Gyakorlatilag amikor bekapcsolom a telefont, csak a bootloader jön be, semmi OS nincs rajta, kb olyan állapotban van mint egy számítógép, amin csak BIOS van. Amikor rádugom a gépre, természetesen nem érzékeli, habár ad ki egy windows hangot, olyat, amikor bedugunk egy pendriveot. Na abban kérném a segítségeteket, ha tudtok rá valamilyen megoldást akkor, annak nagyon örülnék.
-
vittiba
csendes tag
persze, de nekem csak az a fehér alapszínű fastboot jön be, és csak rootolni és csak a recoveryt tudom felrakni, viszont romot nem tudok feltenni rá, mert nem érzékeli a számítógép amikor rádugom a telefont a fehér színű fastboot módban, de még a recovery módban sem.
-
vittiba
csendes tag
tehát képzelj el egy olyan OneX-et, amin csak az a fehér hátterű bootloader jön be, minden bekapcsolásnál, unrootolva van, a recovery nincsen felrakva, és nincsen semmi az sd kártyán, tehát tök üres. Ha arra kattintanék, hogy Reboot, akkor, csak a HTC logó jön be, de rendszer híján nem bootol be. Az lenne a jó, ha valahogy a gyári rendszert vissza tudnám rakni, vagy esetleg valami főzöttet, de sajnos nem érzékeli ha rádugom gépre.
-
blt.62
őstag
válasz Hegasus #29084 üzenetére
Akkor ha a szabi alatt minden nap 2 hétig, 8 órán keresztül játsszunk vele, akkor se fog beégni? Gyorsan kell döntenem, mert kedden viszem a gsm boltba a beégett kijelzőjű SGS3-at, és vagy toldom 35 ezerrel egy új Lg Optimus G-re, vagy egy az egyben cserélni egy független HOX-ra. Nehéz döntés mert Lg-m soha nem volt, viszont a Htc sensation xe-m szerettem.
MegtorloXp
-
Zirowe
nagyúr
válasz blt.62 #29094 üzenetére
2hetig napi 8oran at 1jatek mobilon..
Uristen!
Get a life vagy legalabb vmi szakszeru segitseget, mert ez tuti nem normalis!We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest