Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz Skynet258 #561 üzenetére
szerintem azt felejted el, hogy windows alatt nem a feladat kezelőben lévő folyamatok bezárására gondolok, és gondolnak sokan, hanem az egyszerű programokra amik vannak a tálcán, amiket az ember nyit meg, böngésző, messenger, skype, winamp, paint, stb.
android alatt is olyanokra gondolok amiket én nyitok meg, sms, böngésző, media lejátszó, kép nézegető. arra vagyok kíváncsi, hogy ezeket van-é értelme bezárni? nem pedig olyanokra, amiken látom, hogy a rendszer magját képezik.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
D@niel
addikt
válasz Skynet258 #563 üzenetére
nekem még nem volt androidos gépem (és most sincs, csak este fele ), én iPhone-on ami leggyakrabban kellett, telefon, sms, mp3 lejátszót nem zártam be, és ott voltak állandóan.
a one v-nél meg ugye a sense sokat elvisz. amúgy én üzemidő szempontjából zártam be naponta többször is.
én úgy tapasztaltam, hogy az okostelefonoknál inkább bent hagyják a háttérben a dolgokat. pl. elég megnézni a teszt videokat, de felhasználóknál is ezt tapasztalom.
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
XLazyMonkeyX
csendes tag
válasz Skynet258 #614 üzenetére
Nem lehetetlen, mert az első 3 pálya kisebb volt és nem is akadt a játék. A 4 pedig jóval nagyobb és már az indulásnál is akadozik.
Egy másik "gond".
Néha mikor telorol irkalok akkor nem látom amit irok mert nem tudom lehúzni a képet. Ha eltuntetem a billentyűzetet akkor pedig csak egy nagy fekete rész marad a helyen és akkor se tudom lehúzni a képet. Ez miért van?[ Szerkesztve ]
Xbox Gt: IXLazyMonkeyXI
-
_Dumber_
őstag
válasz Skynet258 #699 üzenetére
Igen.. a Spica még duruzsol. Ebből is látszik, hogy nem hetente cserélek, ezért is gondolom meg mit veszek.
Jól látom Te SII-vel nyomod?
Abban 2 magos proci + 1 G RAM van, ez biztos elég a 100+ app-hoz, (mondjuk én nem használok annyit soha (max 10-20 plusz van fenet -- illetve lenne fent ha engedné az öreglány)Kösz a megerősítést.. fellátogatok pestiába mert szeretném látni a "bronz"-ot is (nekem fényképen jobban tetszik)
2 maghoz még annyit, hogy lehet valamivel gyorsabb lesz majd (pl Sony P), de az akkuidő nem fog csökkenni, amikor a ICS már tényleg kihasználja?
-
_Dumber_
őstag
válasz Skynet258 #701 üzenetére
Hát ez az. Tepsik.. max 4" (és a Motolux lenne az ideális méret minden tekintetben, csakhát a királylány kukacos egy kicsit).
Ugyanakkor ebbe beleszerettem.
A "Felső kategória" számomra nem jött be eddig. Talán még az HTC one S, de az meg (még) nincs a T-nél, meg az is tepsi... -
rizso
addikt
válasz Skynet258 #823 üzenetére
Na ezt viszont nem tudtam. Ha valóban így van, akkor az fél siker Mondjuk ha jól rémlik, én próbáltam hosszan nyomni, de nem jött fel a menü opció - vagy csak nem nyomtam elég sokáig.
Tulajok: megerősítenétek ezt?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Macccy
senior tag
válasz Skynet258 #964 üzenetére
Totál értelek és köszönöm is a tanácsot, de továbbra is kihagynám az almást. V-hez ráadásul nem kicsi felárat kell rátenni ... annyit számomra nem ér egyik se, főleg ha letörik. Egy volt kollégáéval zongoráztam a minap és bár szép megminden - hi-tech műtárgy - de nem bírná sokáig a sok fényes felülete azt a strapát, amit mellényzsebben kapna hobbi melóm közben. (a fém atombunker tokokat most nem vonnám be) A HTC féle unibody ezért is baromi szimpatikus nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest