Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz #42308056 #233 üzenetére
Szia,
múltkor én is a mm-ben találkoztam vele először. Egyrészt ha sok program fut a háttérben az be tud lassítani mindent (pl. T-mobile-nál egy iPhone-on legalább 25-30progit zárok be mire megnézem a sebességét...), valamint, én úgy láttam valamennyire le volt korlátozva az a one v amit én nyomkodtam, kevés dolgot tudtam vele csinálni (bár ez a sebességet nem hiszem, hogy befolyásolja).
Nekem lenne egy olyan kérdésem a tulajoktól, hogy tényleg jól bírja az akksija? Normál használattal 2 napot elmegy? Esetleg valaki aki használt már hosszabb ideig 3GS-t, ahhoz képest rosszabb, vagy jobb?
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
D@niel
addikt
válasz Andrewstarr #232 üzenetére
te melyik tokot rendelted meg?
-
D@niel
addikt
Valaki csinálna egy képet erről a sárga foltos hiba dologról? Gariba nem vitte még senki emiatt?
köszi.
-
D@niel
addikt
Én még nem vagyok birtokában a modellnek, jelenleg 3GS-em van, amiben ugye 256 van. Azt szoktam, hogy a telefon, sms, mp3 lejátszót nem zárom be, általában ezeket használom a legtöbbet, és ilyenkor egyből ott van a ramban. Ha elindítok egy játékot, vagy böngészőt azt utána kiveszem, és a másik 3-nak még marad hely. Szerintem 3-4 dolgot a one v el kell, hogy bírjon.
Amúgy meg gyors gép, elvégre a középkategória legfelső szegmensét képviseli, tehát nem kell sokat várni egy böngésző, vagy pl. video lejátszó elindításához.
Szerintem még ami fontos, hogy feleslegesen ne rakjon ki widgeteket az ember, mert az is sok energiát elfoglal, vagy mondjuk az időjárás effektjét is ki lehet kapcsolni (azt hiszem, mert htc legend-en még ki lehetett, nem tudom hogy ez ice cream-en megoldható-é). De ha nagyon spórolni akar az ember akkor az értesítő részt is ki lehet üríteni időnként.[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz Tarantula33 #324 üzenetére
modern combat így, hogy még nem vagyok tulaj azt mondanám, hogy vinni fogja, ha támogatja a játék. hardver szempontból: √
-
D@niel
addikt
azt be lehet állítani, hogy ha sms-t írok, akkor a karakter lenyomásánál ne rezegjen egyet, vagy ha a 3 érintő gombot megnyomom? ez nekem zavaró.
ez a beads audio támogatás mennyire tudja megdobni a hangzást, mert ugye csak egy eq-ról van szó? gyári headset milyen, ugye nincs rajta hangerő szabályozó gomb, és fekete színű?
-
D@niel
addikt
valaki nem akar csinálni egy videot a mobilról? persze, van a cikkben, de kíváncsi vagyok milyen a sebesség, ha be van állítva néhány widget, hány program tud futni a háttérben, ki hogy állította be a sense-t, hasonlók.
nos?
-
D@niel
addikt
vissza kellett ma mennem a mm-ba, hogy alaposan megnézhessem a gépet...
nagyon jó cucc, remek a kialakítása, jó a fogás, elérhető a power gomb, jack bemenet is az egyik kedvenc helyemen van, klassz az értesítő jelzés, ki tudtam állítani, hogy az érintőgomboknál ne rezegjen, szép a fényerő, nagy a betekintési szög, klassz a kijelző méret.
halványan említeném meg, hogy 1-2 alkalommal azért be tud karcolódni a sebesség. ez nem tudom miért van, hisz az alkalmazások viszonylag gyorsan indulnak, a menü megint csak szélsebesen jön elő, talán mikor a lock screen-ről megnyitom az sms, vagy media lejátszót, vagy csak simán elindítom a névjegyeket van egy kis idő. de ezt elnézem neki, mert király a sense, és a 4.0.
remélem a hátlap olyan, hogy nem izzasztja be az ujjaim, mert iPhone-on nem volt az igazi.
amúgy használja valaki max fényerőn? úgy is el tud menni 2 napot? mert scld2 van benne ha jól tudom, és arra gondoltam, hogy biztos alacsonyabb az igénye, mint az előző kiadásnak.
-
D@niel
addikt
közben visszaállt 58-ra 2 év webshop rendeléssel a T-nél...
@Real Ghoost: nézd, én arra vagyok kíváncsi neked hogy néz ki a felület, háttér, jelenet, widgetek. ezek mellett az általános sebesség ami érdekel, hogy milyen úgymond "belakva" a gép. ha elindítasz néhány alkalmazást -főként a media lejátszó indulására vagyok kíváncsi hogy indul, ha van pár album a mobilon-, megnyitsz néhány oldalt, megmutatod 2-3-4-5 alkalmazás egyszerre milyen neki, bent hagyja-é a ram-ban, vagy bezárja, esetleg játékok hogy mennek rajta, gyári headset-et is megmutathatod mert még nem láttam (és a külföldi csomagolós videok mivel más ország, lehetnek eltérések).
én nagyjából ezekre gondoltam, aki tudja, és kíváncsi még valamire, az kiegészíti.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
@Real Ghoost: hasonlóan fontos számomra mint a zenelejátszó albumokkal, a google chrome : ) azt hiszem, még mindig csak beta, de ez is feltétlen érdekelne.
-
D@niel
addikt
válasz Real Ghoost #367 üzenetére
szerintem ne vágd, néhány perces video amiben a leírtakat bemutatod tökéletes lesz, közben akár beszélhetsz is.
-
D@niel
addikt
válasz Real Ghoost #367 üzenetére
dupláztam
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz Real Ghoost #385 üzenetére
köszönjük, így már látható ténylegesen, hogy mire képes
-
D@niel
addikt
Sony tényleg elég durva lenne egy htc one v helyett választani.....
-
D@niel
addikt
ugye ha a családtag telszámának 2 évvel meghosszabbítására veszem meg a mobilt a T-nél, az én számommal gond nélkül működni fog?
-
D@niel
addikt
a gyári headset mennyire kényelmes, hogy szól? ugye nincs rajta hangerőszabályzó gomb, de a bejövő hívást fel lehet vele venni?
-
D@niel
addikt
-
D@niel
addikt
ha minden az elképzeléseim szerint halad, kedd/szerdára nekem is megvan a gép.
az androidos chrome-ot lehet szinkronizálni az asztali böngésző fiókkal?
-
D@niel
addikt
azt megtudnátok mondani, hogy a T-mobile-ból vásárolt mobil doboza le van-é fóliázva (mint az iPhone-ok), vagy a doboz nincs úgymond "lezárva"?
köszi.
-
D@niel
addikt
@Real Ghoost, @Szancsó: köszi. nekem csak annyi a lényeg, hogy lássam: nem volt kibontva, effektíve a mobil érintetlen maradt.
valahogy még most is igénylem a kicsomagolás procedúrájának érzését : )
-
-
D@niel
addikt
valaki aki nagyon ért hozzá, megmondaná miért ilyen olcsó a one v? most lapoztam végig a T-mobile kínálatát, és egészen kilóg a sorból ezzel az 58ezres árral (2 évvel) a v.
egyszerűen nem értem, kisebb nyereség miatt olcsóbban adják, hogy sokak megvegyék, és akkor ugyan ott lesznek, vagy mitől függ a mobilok ára? ha valami új gyártás technológiáról lenne szó, akkor a másik két one modell ára is karcsúbb kellene, hogy legyen, de nem így van.
-
D@niel
addikt
válasz Gergőke88 #473 üzenetére
a múltkori video alapján én meg voltam a sebességgel elégedve. ugye ez a legújabb android, vannak benne új funkciók, valószínűleg látványosabb is, mint az előzőek, és nagyobb teljesítményt igényel.
meg a sense-nek is kell a kraft. a wp7-hez meg nem annyira kell power.de szerintem ha csak a legfontosabb widgetek vannak kint a felületen, gyors gép.
-
D@niel
addikt
válasz monti0222w #492 üzenetére
nem 3d-ben lehet lapozni az oldalak között, hanem simán, valamint nem lehet összehúzni az oldalakat, hogy egyszerre mutassa. mi van még?
-
D@niel
addikt
válasz monti0222w #496 üzenetére
HTC Sense 3.6 vs Sense 4.0: What's the difference?
mondjuk nekem a kamera felület jobban tetszik a 3.6-nál, valamint a billentyűzet... próbáltam többször is a one v-n, és nem éreztem az igazinak, bár én iPhone-os voltam nagyon sokáig, az meg magasra tette a mércét. 3.6-on így ránézésre jobb a billentyűzet.
a zene lejátszó alsó gombsora is valahogy htc-sebb nekem.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
még aminek örülök, hogy a one v-n a galaxy nexus-hoz hasonló gyári multitask nézet van, nem pedig ez az új htc-s felület. kicsit gyorsabban is lehet váltani, mert így horizontálisan 4 app-ot látsz egyszerre, egyből el tudod érni, az újnál meg hármat látsz. ráadásul a réginél bal oldalt nagy betűkkel ott van az app neve is, szóval hamarabb tudsz kapcsolni, hogy miről van szó.
jut eszembe, android 2.3-as htc-k a menü nézete elképesztő gyenge... gondolok itt a desire sorozatra, azon láttam, hogy ha egyet scrollozol le mindig úgy lapozik lefele, hogy teljesen új ikonokat mutat, tehát az a kis scrollozás nincs meg. nem tudom, mennyire érthető mire gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
amúgy ha lesz majd sense 4.5, vagy idővel android 5.0 (mert már láttam hírt róla), vajon meg fogja kapni a one v? meg kellene, legalább az új sense-t.
-
D@niel
addikt
a headsetről valaki mutatna egy képet? ugye a mobil hátlapja nem karcolódik?
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz Andrewstarr #516 üzenetére
csinálnál majd róla képeket?
-
D@niel
addikt
Nekem volt iPhone-on többször is, előlapon-hátlapon egyaránt. Gondolom, te csak előlapra szeretnél.
Nagyon klassz dolog, mert tényleg semmi karcolódást nem tud begyűjteni a fólia (ha jól tudom, helikopterek szárnyára is raknak ilyen fóliát), és nagyon tartós. Amikor leszedtem megpróbáltam széttépni, de lehetetlen volt.
Talán annyi a baj, hogy nagyon minimálisan, de torzítja a kijelző képét. Ha lefényképeznek nekem egy olyan kijelzőt amin van, és egy olyat, amin nincs fólia, egyből meg tudom mondani.
Bár engem nem zavart, mert pár nap után hozzá szoktam, de mikor levettem egyből láttam a különbséget.A kijelző érintésérzékenységét absolute nem befolyásolja. Valahogy nyugodtabban nyomkodja az ember a kijelzőt IS-el, mert új lenyomatot is nagyon minimálisan hagy.
elég egyszerű feltelepíteni, főleg előlapra.
-
D@niel
addikt
válasz Real Ghoost #528 üzenetére
köszi! jól néz ki. egy kissé szokatlan, de pont ez kell most nekem.
-
D@niel
addikt
Öcsém ma vette meg a mobilom. Ami érdekes, hogy a doboz nem volt leragasztva. Meg kell, hogy lepődjek?
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz XLazyMonkeyX #531 üzenetére
Öcsém személyesen vette át, nekünk van egy T-mobile-os ismerősünk vele intéztük, flottában, hasonlók, 56ért vitte el 2 évvel. remélem a headset meglesz benne.
bár a lényeg igazából, hogy a fólia még rajta legyen, és hogy a tartozékok be legyenek csomagolva.
-
D@niel
addikt
azt be lehet állítani rajta, hogy az y helyére kerüljön a z a billentyűn?
-
D@niel
addikt
ehhez root kell? amúgy nem igazán vagyok otthon android témában, de ha nem a sense féle billentyűzetet akarom használni, hanem az alap ice cream sandwitch-ét, akkor csak simán fel kell telepítenem, vagy trükkösebb megoldása van?
@Skynet258: köszi.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
a google chrome for android még mindig csak beta állapotú, vagy már végleges? az asztali verzióval lehet szinkronizálni, és gyorsabb-é, mint a gyári böngésző?
-
D@niel
addikt
@Bambalazs: köszi.
azt mondjátok már meg nekem - mert ma nyomkodtam sokáig a mobilt-, hogy ha a multitaskból kidobok mindent, miért van az, hogy a feladatkezelőben még is rengeteg minden van?
hogy lehet a leggyorsabban lenémítani a mobilt?
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz Real Ghoost #548 üzenetére
te mennyi idő közönként szoktad bezárni a programokat a feladatkezelőben?
még valami, ahhoz, hogy le tudjam tölteni a chrome-ot, és a fontosabb programokat, külföldinek kell regisztrálnom magam a store-ban, vagy jó úgy is, hogy magyar országot adom meg?
szerk.: közben látom, a chrome táblázatban benne van hungary.a gyári levelező a jobb, vagy a gmail?
ha zene lejátszás közben kihúzom a headsetet, ugye egyből leállítja a zenét?
amúgy még a multitask-al szemben, ma vettem észre, hogy ha fektetett nézetben van a device, pl. kameránál, akkor ha elő hívod a legutóbbi alkalmazásokat, horizontálisan jelenik meg.
apróság, de klasszul néz ki.[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
azt is szeretném megkérdezni, hogy ha bejövő hívás van zárt képernyő alatt, és nincs levéve a hangerő, hogyan tudom lenémítani úgy, hogy a hívás ne szakadjon meg? hogyan tudom megszakítani a hívást?
a power gomb egyszeri lenyomásával lenémít, a 2.-ra pedig félbe szakítja a bejövőt?
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz Bambalazs #553 üzenetére
na jó, ebben igazad van : ) ma is megnéztem, 20-25perc alatt szinte teljesen átvizsgáltam. annyira már nem is lesz új holnap....
amúgy, ha valamelyik kommentre akarsz válaszolni -ahogy én most-, akkor ott van jobb oldalt az új, válasz, privát. ezek közül értelem szerűen menj a válasz-ra, és akkor jobban lehet látni mire válaszolsz.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz Real Ghoost #556 üzenetére
és akkor nem is érzed, hogy lassabb lenne? vagy ha esetleg bezárod, érzed, hogy gyorsult? én a media-ban néztem ma meg, és a feladat kezelőben rengeteg minden volt. bár nem figyeltem mennyivel gyorsult, hogy kilőttem mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest