Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Boldog tulaj lettem épp most , S4-es és a kérdésem az lenne, hogy van-e rajta gyárilag fólia, mint egyes típusokon?
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz Sátán44 #6500 üzenetére
Kisebb gond, veszünk rá. Ajánlott márka?
A gondom még az, hogy ha felteszem a soc felismerő appot, akkor unknown típust ír. Ezt én nem tudom hova tenni. A hardverinformációk sem ír csak annyit, hogy dual core.
Még valami. Az első hsz-t elolvasva kérdezem, hogy az ott tárgyalt SIM kártya méretre vágó link hiányzik. Tud benne valaki segíteni?
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #6501 üzenetére
Még annyit tennék hozzá, hogy köszönöm a segítő hsz-t, illetve azt is, hogy figyelmeztettetek a két verzióra. Ha ti nem vagytok, akkor szerintem rég egy S3-mas csücsülne most itthon, ami nem feltétlen rosszabb, de én az akkuidőre érzékeny vagyok.
-
gordonfreemN
addikt
És bocs srácok, volna itt még egy probléma. Megtalálta a microsomre való sablont, de amikor levágnám a minisimből, a chip szélét is levágnám. Legalább is a szélének látszik, T-mobilos simről van szó...
-
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
válasz enginev3.0 #6506 üzenetére
Hehe, múködik, köszi a bátorítást!
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #6535 üzenetére
Mondjuk itt meg:
polimer
és itt is
itt ion
és itt is lion
-
gordonfreemN
addikt
válasz magellan14 #6543 üzenetére
Az ion csak jó... zerintem az akksi programnak lehet hinni.
-
gordonfreemN
addikt
válasz magellan14 #6543 üzenetére
Ja és még valami.
A SOC probléma a wikin másképp van feltüntetve. Ott az S3-mat az ázsiai piacra szánt típus (oda jó lesz az...).
Tehát úgy tűnik, mintha szándékos lenne.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
"In certain markets, such as Taiwan,[10] India,[11] and some European (usually Eastern European) markets, the One S uses the older Snapdragon S3 MSM8260 SoC, with a 1.7 GHz dual-core Scorpion CPU and Adreno 220 GPU.[12] In some markets, both devices are available, notably the UK. "
Az azsiai piacot ugy ertik, hogy Taiwan, India es keleteuropa...
No comment.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz Memmaao #6576 üzenetére
Jól beszélsz. Én pont így gondolkodtam ezelőtt a desire-rel.
De a nem odafigyelés következtében, ami a mindennapi rutinok közt fel sem tűnik, elég egyszer sikeresen ráejteni vagy áthúzni rajta a töltő kábelét és hiába a karcálló üveg, a fémmel szemben mit sem ér.
Én erre inkább vettem fóliát, így kevesebb figyelmet szükségeltetik a kijelző védelme és több figyelem mehet minden másra.
A tok pedig, tljesen igazad van, csúfítja, de védi is egyben. Ezen még filózom én is.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
Szép napot!
Szeretnék az ONE S-emre kijelzővédő fóliát rendelni az ebajról.
A kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy nem tudtok-e ajánlani olyan fóliát, ami a következő szempontoknak megfelelne:2 réteg fólia között van a használni kivánt fólia. Ez a két réteg merev, általa könnyen feltehetö a fólia.
A fólia oldalról nézve nem csillog (elvileg a clear nevezetü fóliák ilyenek.
Pontosan illeszkedjen a kijelzöre.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz enginev3.0 #6597 üzenetére
Idézet, az első hozzászólásból:
"Custom ROM-ok használatával a garancia elveszik a telefonról. ROM cseréhez nyitni kell a bootloader-t amit később nem lehet úgy visszazárni, hogy a szervizes ne tudja megnézni volt-e mókolva a telefon. Fastboot menüben látható, hogy a bootloader volt-e már nyitva. Alap esetben locked felirat olvasható a bootlader felirat mellett. Nyitott állapotban open felirat olvasható. Visszazárt állapotban relocked felirat olvasható."
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz enginev3.0 #6599 üzenetére
Ha ez igaz, kéretik az 1-es hsz-t frissíteni, illetve akkor tényleg nincs értelme a sok panasznak, hogy nem jön frissítés.
-
gordonfreemN
addikt
válasz Sátán44 #6601 üzenetére
A második link az stimmt, az első az nemtom miafene, de csak átfutottam (a gyenge angol tudásommal).
Ezek alapján nem nehéz kivitelezni az S-OFF-ot, csak egy androidflasher kell hozzá rém egyszerű parancsokkal. A relock-olást nem láttam viszont.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
Nekem is lenne egy kérdésem a gyári videonézővel kapcsolatban.
Felvettem egy videót, fektetett állapotban volt a telefon.
Lejátszásnál viszont ha állítva tartom, akkor tölti ki a teljes képernyőt, fektetve forgat azon 90 fokot és így a kép nagyon kicsi lesz. Az állított nézettel meg az a baj, mint előbb írtam és a videót fektetve vettem fel, tehát a kép pont nem felém van.
Lehet érthetetlen, amit írok, de ha kipróbáljátok a felvételt fektetett állapotban, majd azt visszajátszani, akkor szerintem világos lesz.Létezik erre megoldás?
-
gordonfreemN
addikt
válasz enginev3.0 #6621 üzenetére
De ha álló módban vettem fel, akkor álló módban miért van a kép a fektetett módhoz elforgatva?
Gyakorlatilag mintha lenne egy kép, ami 16:9-es de 90 fokal elforgatnánk valamerre.
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz enginev3.0 #6623 üzenetére
áh, bocs, már összekavarodtam, de amit utána írtam példának, abból induljunk ki.
Maga a videókép is arra utal, hogy fektetett módban vettem fel, illetve az emlékeim is.Ha a kezemben fogom a telefont állítva, akkor ez a kép jelenik meg:
Tehát: Gyakorlatilag mintha lenne egy kép, ami 16:9-es de 90 fokal elforgatnánk valamerre.Ha ekkor elforgatom a telefont fektetett állapotra, akkor a kép elfordul és csak egy kis területetet tölt ki a képernyőből.
De a kép ekkor is el van fordulva, szóval a lényeg, a kép soha sem felém néz, hanem 90 fokkal balra.[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz enginev3.0 #6625 üzenetére
De ha a kép fektetett állapotban van vízszintesen, akkor a kamera kapcsolt.
Most kipróbáltam amúgy így is úgy is és jó. Nem értem.Na jól van, szerintem ezt nem fogom tudni elmagyarázni, bocsesz
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz enginev3.0 #6645 üzenetére
quadrantban system information
vagy rendszermonitor nevezetű programot letöltöd és ott megnézed a CPU órajelét¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz Sátán44 #6650 üzenetére
Lehet csak nalam van a gepek lazadasa, mert most meg a bongeszo akaszt ki.
Irnek itt a ph-n egy hsz-t, de kellene bele egy link. Nyitok egy uj lapot, onnan kimasolom a linket, de mire visszalepek mar ujratolti az oldalt es az irasom elveszett.
Huuuu¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz dome008 #6684 üzenetére
Ha garanciás, akkor oda kell vinni és javítják neked, természetesen nem ingyen, mert ez nem garanciás probléma.
Talán, de lehet rosszul tudom, ennél a telonál a kijelző és az érintő egyben van, szóval ha egyket cserélik, megy a másik is.
Az ebay-on is csak egyben találtam kijelzőket érintővel, talán 30k körül mozogtak legolcsóbban. Nyilván a szervíz nem ennyiért fogja megcsinálni...¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz dome008 #6698 üzenetére
Hat ezert mondtam neked, itt egybe van. Az meglehet, hogy lehet ragasztani, azaz szet lehet szedni a digitizert is a kijelzotol, de az egy nem tul egyszeru muvelet. En is neztem videot a szetszerelesrol, ott sem vettek szet a digitizert a kijeltotol, nem veletlen.
-
gordonfreemN
addikt
Igazad van, de emiatt én nem voltam szomorú.
Sőt ennek fényében vettem.Nem azt mondom, hogy végtelenül ironikus volt a hozzászólásom, de az a baj, ezzel is csak el van odázva a támogatás megszűntetrése, azaz számomra egyel több vagy kevesebb, mindegy.
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Használnám ezt a wifi file transfer-t, ahogy tettem ezt eddig is sikeresen a desire-vel, de az one s-el olyan, mintha csigabúgatás menne a gép és a telefon között.
Kb 2x meg tudnék reggelizni...
Mi lehet a probléma, ennyire lassú lenne a wifi ennél a teléónál? Pedig a gyári adatok szerint még gyorsabbnak kéne lennie.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
Észrevettem egy érdekességet.
Telefont rádugtam a gépre. Választottam az internetmegosztást USB-n, azaz a telefon modemként használódik. Elsőre nem talált drivert, majd jelezte egy virtuális meghajtóban, mintha bennt lenne a HTC driver lemez és onnan telepítette szépen magának a drivert.Na most akkor én ennyire maradi vagyok, hogy egy ilyen lépés meglepetést okoz?
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #6786 üzenetére
Egyébként ez milyen feature és mióta létezik ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest