Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• akoska07

nagyúr

válasz Blyan #704 üzenetére

Addig amíg én elégedett vagyok,miért kellene foglalkoznom azzal,hogy ki mennyire nem elégedett vele ?

Ha én is hasonlitgatni akarnám,akkor vennék egy olyan telefont amivel össze akarom hasonlítani.
    És nem "szakértő" véleményeket olvasgatnék.

De mivel én már eldöntöttem mit vegyek,így nem igazán érdekelnek más telefonok.
    Ha mégis vmelyik felkeltené az érdeklődésemet,biztosan nem azért cserélném le,mert mások azt mondják. Jó régóta el tudom dönteni mi jó és mi elég nekem.

Amúgy meg nem tudom mire jön mindenki ezzel a kamera dumával.
    Ezeket a nagy felbontásu képeket senki nem nézegeti 4K-s monitoron!
    A felhasználók 90+%-a,a facebook-ra fényképezget(én nem tartozom bele),meg a telóján mutogatja a képeket másoknak vagy épp küldözgeti át másoknak. Azon kívül a szgép monitorján ami jó esetben már tud fullhd-t,esetleg tv-n ami jó esetben már tud fullhd-t,nézegeti a családdal a képeket és azt mondja,de jó képek. Azon kívül ki lehet nyomtatni őket fotópapírra. Na azon mondd meg milyen felbontással készült a kép. Mindegy milyen kamerával csináltad (az újabb telókra gondolok),jó lesz a fotópapíron a kép,feltéve,hogy jó minőségű a papír is.
    Aki ennél többre vágyik az nem telóval fényképezget.

Szal nekem ne gyertek a nagy fotós szakértő dumákkal. ;)

[ Szerkesztve ]

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés