Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
Gondoltam, hogy most is beírod.
Milyen geek vagy te, hogy látsz napfényt?A teszt nekem nem mondott újat, már régóta olvasgatok a kicsikéről. Minden tekintetben tetszik, kivéve a barna, az lehetne inkább szürke. Na meg a hardveres gombok szerintem túlságosan lent találhatók, de ronda lenne, ha nem így lenne, szóval nem gond. Ma rendelem a Legendet, nekem a Desire túl felsőkategóriás, nem tudnám kihasználni, és nem merném magammal vinni sehova.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
ne takarózzál már másnak az írásával, óvoda.
kimész a napra, felhúzod a fényerejét és kész. semmivel sem rosszabb mint más telefonok kijelzője. a brutál jó sony vga kijelzős tft-m is küzd full napfényben, ahogy a pna-m is motorozás közben a tankon, soha nem fog úgy világítani mint beltérben. mégis tudom használni mindegyiket. természetesen mindenki örülni fog, köztük én is, ha majd lesz olyan kijelző, ami tökéletes verő napfényben is. jelenleg nincsen. de hogy használhatatlan, ez egy baromság ahogy van.
olyan vagy mint ulkesh, csak egy fiatalabb kiadásban....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
nem unod hogy minden topicba beírod hogy az amoled szar?
mert már felkeltik álmából az embert és aszongyák hogy joey20 meg amoled és az ember sikít...
no offense, de már tényleg unalmas. ráadásul olyanról vitázol és mondod egyöntetűen, hogy szar, ami abszolút szubjektív.
ez olyan, hogy van aki hallja az elektromos készülékek sípolását, mint mondjuk én, mások meg nem. mégsem mondom rájuk, hogy az szar....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
nem, mert azt a butaságot amit írsz, az ilyeneket tűzzel-vassal irtani kell, mert óvoda amit csinálsz. én meg szeretem az ilyenek vérét szívni, mert tálcán kínáljátok a ziccereket.
én a látókat képviselem.
te szarozhatod csak egy tulajdonságát, csak akkor nem azt írnád amit most is, hanem azt, hogy napfényben sajnos az amoled tényleg nem jó megítélésem szerint, a tft-k jobbak mai napig, ugyanakkor minden másban veri. te nem ezt teszed, nálad a végeredmény az, hogy szar és állandóan sírsz. már le sem írod, mert te magad is unod. bár még hősiesen azért hirdeted az igét és mondod ezt, mikor absz semmivel sem rosszabb mint egy tft. de hogy joey20 szemellenzőjét rávetíteni a népre.. LOL, ne már, nap vicce. de ez tényleg csak neked fóbiád komolyan
bírom az ilyen korlátoltságot, még esélyét sem adod meg, elképzelni sem tudod, hogy mások bizony látják, normálisan, mert TE meg valami írás azt mondta, hogy.. ehhez képest sok 100ezer ember boldogan tudja használni. hát ennyi.
egyébként téged zavar, hogy van akinek jó a szeme és tudja vakító napfényben is használni? mert lassan kezdem ezt hinni...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
vehement69
senior tag
megmondom őszintén én nem értem miért folytatod ezt a keresztes hadjáratot, ugyanaz vagy mint Ulkesh, nem tudod beismerni ha tévedtél és a másiknak van igaza.. meg egyébként tényleg, egyik nap így keltél fel, hogy énnemszeretamoled, vagy mivan? ahány amoled-es kijelzőt láttam, mindegyiknek a képe szebb(-nek tűnt/volt), mint az én iPhoneomé, de ettől még nem szar az iPhoneom sem.. legalábbis őőő szerintem
I am cancer in your bones
-
törölt tag
igaz, nem illik a sorba, csak azért írtam ide, mert olyan viccesek voltak ezek a gyerekesen szájbarágós "very important for mobile device" részek az idézetben. nem mellesleg engem sokkal jobban irritál a felbontás alacsonysága, mint az, hogy tűző napon valamivel kevesebbet látok. mondtam is már egyszer, hogy itthon konstans nulla százalékra van állítva a fényerő, sötétben még így is kisüti a szemem, és csak akkor kell kint is feljebb kapcsoljam, ha amúgy zavaróak a fényviszonyok (tűző napsütés vagy szórt fény). igen, tudom, hogy nem amoled kijelzős telefonom van, de ismétlem: nulla százalékos fényerő mellett.
Ulkesh: rendben, te nem látod a felbontásbeli különbséget, elhiszem. engem zavar. amióta használtam BB-t, azóta nem vennék olyan telefont, aminek nincs egy kicsit túlméretezve a felbontása a kijelző méretéhez képest. nekem kevés a hvga egy 3,5-4"-os kijelzőre. lehet, hogy konkrétan nem tudnám neked megmondani egy véletlenszerűen választott kijelzőről a pontos felbontását, de azt igen, hogy pixelesnek hat-e.
egyébként a színhűség szerintem nem olyan mérvadó egy telefonon. mondjuk egy kamera kijelzőjénél még megértem, vagy olyan eszköznél, amit fotófeldolgozásra használ az ember, de egy telefon ettől jellemzően nagyon messze van.moonman: szerintem azt, hogy a jelenlegi wimo nem használja ki az újabb arm procik tudását nem arra kell érteni, hogy a nyers erejüket nem tudja használni. asztali rendszernél is van olyan, hogy a régebbi rendszer nem tudja kihasználni egy újabb chipset teljes utasításkészletét, én leglaábbis valahogy így képzelem.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
hát te nem vagy százas..
b+, te életedben mobil használatkor hány %-át töltöd verő napfényben 35 fokban legextrémebb szituban? micsoda ordas ökörség ez már megint... eszem megáll. te kiállsz szénné égni a szabadba? édes istenem... hihetetlen..
tényleg, hány éves vagy, hogy ilyeneket írsz? 20 talán? most már komolyan érdekel, csak a mihez tartás végett....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
TE hülye vagy? Az AMOLED képe és színei szebbek, mint a TFT-é és jóval kevesebbet is fogyaszt ami egy ekkora méretű kijelzőnél nem mindegy. Azt azért kigondolhatnád az agyaddal, hogyha a fényerőt feljebb csavarnák a napfény miatt akkor még kevesebbet bírna az aku, így valamiféle kompromisszumot kell kötni a gyártóknak is. Egyébként is a kijelző felé teszed a tenyered (tudod árnyék) és látni a kijelzőt. Sőt az LCD-nek is a láthatósága jóval szarabb a beltérihez képest, de ez ellen nincs mit tenni, lődd le a napot.
Egyébként ha a nagy bálványodba a szifonba is majd AMOLED fog kerülni (4G), akkor az lesz a hiperszuper.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
csatlakozom: egy Magyarországon forgalmazott telefonban legyen magyar nyelv. nem érv, hogy "tanulj meg külföldiül"
fene essen bele, ha már kifizetek egy valagnyi pénzt egy telefonért, akkor az méltóztasson ismerni a nyelvemet.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
erdoke
titán
Nekem eddig minden telefonom ezt csinálta. Ha kikapcsolod a telefon részt, és be van állítva a PIN kérés, akkor kéri. Mi ebben a probléma?
Ha nem akarok PIN-t látni, akkor kikapcsolom magát a PIN kérést. Havonta 2-4-szer, amikor repülök, belefér...A legjobb aláírás a héten
-
ThorsHUN
őstag
Hat... egy biztonsagi szolgaltatas inkabb kerje tobbszor a jelszot, minthogy ne kerje amikor szukseg van ra
Mas:
Akkor kezdett el baszakodni a widget hozzaados dolog amikor levettem a HTC naptarat az egyik kepernyorol. Most is akkor csinalta. Szal gyanitom ez lehet a ludas, de kiprobalom megegyszer. -
erdoke
titán
Ez egy eltérő logika, és nem foglalnék állást, hogy bármelyik jobb, mint a másik. A PIN szerintem a hálózatra való feljelentkezéshez szükséges, és én ezért is használom. Ennek megfelelően kérje mindig a készülék, ha manuálisan lejelentkezek a hálózatról (azaz nem elveszti térerő problémák miatt). Nem is szoktam lekapcsolni a telefon részt, csak amikor muszáj (azaz repülőn, vagy olyan laborban, ahol ezt megkövetelik).
Próbáltam online (PC-ről) böngészni az Android Marketet. Tényleg nem lehet a teljes kínálatot megnézni, kiválasztani az 50e-ből, amit szeretnék, aztán PDA-n csak lehúzni?
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
animoo
senior tag
N1-gyel bármilyen képet, zenét akármilyen telefonra tudok küldeni, megjelenik a menüben. A filekezelővel meg már küldtem cabet is a winmomra. Sőt, internetet is tudtam vele megosztani BT-n keresztül, az Acer meg látja és tudom is használni olyankor azon a mobilnetem. Persze a megosztáshoz már root kell.
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
animoo
senior tag
En tudok kuldeni file explorerrel akarmit, mondom, winmora toltam at maskor cabet pl.
En csodlkoztam is Integra kerdesen.
astro, root explorer, android mate tudja, oi manager nem. Tobbet nem probaltam.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
animoo
senior tag
Hmm.. akkor root exporert kell hasznalni ahogy elnezem, ez meg a rendszerfileoknal is felajanlja
Gondolom mukodik root nekul is, csak akkor nem latod a system particiot.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
nem tettem még fel kékfog appot.
azt tudom, hogy képet nem tudtam a thinkpadre átküldeni.
noha látta a telefon a notebookot, nem ment át a kép, a gép pedig nem érzékelt bejövő file-t. majd ma kipróbálom ezt a file transferes cuccot. de elég sok a hibája ahogy olvasom, nagyon kevés telefonon megy.
a netcounter pl jó mobilnet figyelésre, de wifi adatátvitelt nem méri. hogy miért, az passz,....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
animoo
senior tag
Voltam ma speedshopban. Akarhanyszor arra jarok, meg akarom tapizni a 3gs-t, h lassam, mit szerettek rajta annyira (3g mar volt a kezemben), de mikor en megyek, sose mukodik, mintha a sors meg akarna gatolni
Hehe, lehet tok poen lenne a varostablan egy robot logo meg ha mar Daimler ut van, legyen Android ut is valahol ott a Szechenyiben
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Sebesség/görgetés összehasonlítása: iphone 3G vs. desire: Nekem összehasonlítva a régi iphone 3G-vel sehol sem akad a görgetés, sőt itt semmire sem kell várnom, minden menüt azonnal megnyit, megy tovább az almenübe, azon belül is, stb stb. Vegyük pl. a hálózatkeresést, amíg iphone 3g-nél sokkal több ideig tartott, mire bementem a beállításokba és megtalálta az elérhető hálózatokat, addig a desire-n mindez gördülékenyen, pillanatok alatt történik. Ugyanez a gyorsaság tapasztalható nálam a desire-n minden menüpontban és annak minden részében. A böngészőről nem is beszélve. Eleinte sokkal rosszabbnak tűnt a böngésző iphone-hoz képest, de amikor beleklikkelek, pont akkorára tördeli a szöveget, hogy kiférjen a képernyőre, állati jól meg van csinálva.
Szerintetek az akksi fogyasztás reális / nálatok is ennyi kb, ha
- reggel 6 körül lehúztam töltőről, max állapoton volt; EDGE-n,
- aztán elmentem edzőterembe, közben 50 perc online rádióhallgatás HSDPA/3G-n, aztán visszaraktam EDGE-re és innentől kezdve egész nap így maradt, tehát nem 3G-n, csak gsm módban.
- hazafelé bt kihangosítva telefonálás 10 perc, bt még bekapcsolva további kb 15 percig
- itthon hagytam a telefont délutánig, fekete háttérkép, szinkronizálás levéve. Normál fényerő, semmi futó alkalmazás (csak óra és handcent sms)
- hazaértem kb 16:20 körül, addigra kb 74%-ra ment le az akksi
- bekapcsoltam a szinkronizálást (időjárás, facebook, friends), jött 3 mail, megnéztem őket, átpakoltam egy-két widgetet
- újra elindultam itthonról, a teljes út közben megállva 3 normál hívás kb 30 perc aztán bt kihangosítva telefonálás, 5 hívás összesen kb 50 perc, közben egyszer megállás és telefonálás közben jegyzetkészítés. Bt kikapcsolás, kis e-mail olvasás, jött két emlékeztető. Hálózatváltás (külföld), aztán vissza, újra hálózatváltás, 2 e-mail.
- 21:00 óra körülre 31%-ra merült le az akku, ekkor került rá a töltőre újra a telefonMegjegyzés: normál esetben napközben is böngészek munka közben EDGE-n, viszont ilyenkor rá is dugom usb-re és csatlakoztatom a laptophoz, tehát közben tölt is. Így viszont ugye nem tudom pontosan, hogy mennyit is bírna ténylegesen ilyen használat mellett az akku, hogy mennyire merülne le estig. Gondolom, ha böngészés közben nem tölteném, akkor teljesen lemerülne már este 8-ra, de lehet, hogy előbb is, nem tudom.
Bocs, ha kicsit részletes voltam, csak azért írtam le így mindent, hogy egyrészt Ti is össze tudjátok hasonlítani a Ti használatotokkal/fogyasztásotokkal, illetve, hogy szerintetetek egy ilyen használat mellett egy ilyen csökkenés normális, vagy én várok túl sokat az akksitól? Illetve a Ti használatotok mellett - ha hasonló -, ugyanennyit bír az akksi? Engem továbbra is az akksi idegesít, de most már kezdem túltenni magam rajta, hogy max 1 napot bír ki, úgyhogy minden éjjel töltőn figyel.
-
eos30d
aktív tag
Az a helyzet hogy nekem speciel van fontosabb dolgom is mint a telefonjaimat nyomkodni videózgatni, fényképezgetni, akkor már bele lehetne kötni a színeknél a monitorok minőségébe, mert ugye hogy lehet két telefon kijelző színeinek megkülönböztetésére ugyanazon a 100éves monitoron,vagy ugye néhány kamera felvétele is hagy kívánni valót maga után...stb,stb. Én nem fogok bizonyítgatni semmit csak leírtam amit tapasztaltam. Az hogy néhányan el vannak a szifontól ájulva az megint egy dolog. Majd felnő mindenki és rájön hogy vannak fontosabb dolgok is az életben. Szerintem azért aki tudja mit akar, az azt a telefont vagy bármilyen eszközt veszi meg ami a számára a legmegfelelőbb. Mint sokaknak nekem is volt kismillio telefonom, és mint tudjuk nem ez lesz az utolsó. (remélem ) ahogy jutok pici pénzért egy szifonhoz azt is megveszem,a desikém mellé és még az se lesz az utolsó mert ez egy ördögi körforgás. Mindig a jobbat és jobbat akarjuk de vajon létezik a számunkra legmegfelelőbb? mert az embereknek van egy igazán emberi tulajdonsága. Valamit nagyon szeretne és mindenáron azon van hogy meglegyen ,ahogy megvan, már természetessé válik és utána megint más a cél. így tovább...tovább...tovább
[ Szerkesztve ]
-
andrew01
tag
Oh én is láttam a videókat youtube-on még megjelenés elött..szikéset is ezért volt megdöbbentő számomra a látvány...
Az érzékenységről annyit, hogy fólián keresztül is-háttér beállításnál kerettágitásnál.. már el is engedem a kijelzőt.. az ujjam 0,5 & 1mm van a kijelzőtől és még mindig ugy mozgatom a keretet ahogy akarom ja ha nincs fólia akkor 2mm ről működik ez ?? pff szerintem olyan csekély különbség lehet hogy mérni sem lehet.. -
tildy
nagyúr
Nem teljesen egyenlove tettem, de ugyanugy "sumakolas"-nak , toresnek tartom, amit a gyarto /szolgaltato nem engedelyez... Tudod ugy vagyok vele, ha van egy ilyen kleszulekem, ne kelljen mar sumakolnom vele. Ezert a rootolas nalam kizart. ( jailbreak neve is mutatja, hogy "TORES")
Szoval elhiszem, hogy sok dologra jo, de a gyarto nem engedelyezi , garanciavesztest is vonhat maga utan ( talan nem veletlenul) , ezert en nemet mondok ra. Gepeimet sem huztam soha.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája