Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
senior tag
válasz bbalika81 #21022 üzenetére
Nem az App2sd partíción (ott tényleg ennyi), hanem az Internal Storage-ban. Azt az a2sd+ nem érinti, így kb. 147-148 MB kellene legyen.
Szerk:
Látom már közben megírtad. ~90 MB. Igenm ez érdekelt, mert ez nekem kevés lesz, így szükségem lesz az extended változatra.[ Szerkesztve ]
-
-
-
pzoley
őstag
válasz bbalika81 #21330 üzenetére
Nem értelek félre, de ha még hibás adatok is lennének a /data részen, az app-nak akkor is frissíteni kellett volna, és a rosszat felül írni az új, jó adattal !!
Az, hogy nem frissítette az rossz adatot
Ha az sd kártyád rosszalkodik, és ReadOnly-ba mountolja fel a telefon, az már előfordult másoknál is az eredeti Froyo-val.
De nekem soha nem jöttek elő ilyen hibák.
Az, hogy az eredeti egyből jól mutatta, ez lehet a sima újraindítás miatt is.
Tedd vissza a mentést, és nézd meg úgy. -
-
satel
tag
válasz bbalika81 #21356 üzenetére
meg is történt: SD partícionálás, ROM fel, reboot, hagytam, hogy elinduljon rendesen, majd vissza recovery-be, Data2extended.zip felrak, újraindítás, kb 4 perc HTC képernyő, és az eredmény a fenti adatokban...
nagyon régen rootoltam, akkor még csak ilyen volt...
MiniMX-G CoreELEC ; HUAWEI P smart
-
james008bond
őstag
válasz bbalika81 #27007 üzenetére
Szia!
0.9 volt fent, kis ideig, fasza volt, de kamera hiánya miatt most az InsertCoin van fent, de ez az RcMixre épül, viszont ma délután szeretném feltenni az 1.0-ás RcMixS-t. Egyébként IC-t második napja használom és szerintem szuper!!! Nagyon gyors, pörgős, nem gondolkodik, 3D játékélmény is nagyon kafa ( Asphalt 5, 6, Modern Combat 2 szinte 100% akadás mentesen fut, a fogyasztásról ma már írtam ( magam is alig hiszem el ), korábban feltettem egy Atrix-al készült HD videót / vhonnan letöltöttem / és most tök egyenletesen, normális sebességgel játssza vissza. Kamera 800-as felbontás mellett szintén full. 1280p-nél nálam sajnos különösen vibrál vagy lebeg időnként visszajátszásnál, de egyébként tényleg használható. Szóval elsőre / 2 napja / jónak tűnik.Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
válasz bbalika81 #27022 üzenetére
Úgy emlékszem, RcMix HD 3.xx-ben is volt ilyen nagy cache. Mondjuk, így Marketről vagy bárhonnan nagyobb fájlokat is gond nélkül lehet telepíteni. Mondjuk, a mostani rom több progi egyszerre letöltése/telepítése közben se jön annyira zavarba, mint a korábbiak. Persze, lehet csak azért mert nincs trükközés a scriptekkel. Egyelőre. Sajnos. Mert már vészesen fogy az Internal.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
-
őstag
válasz bbalika81 #27852 üzenetére
Húúú de nagyon okos vagy! Tapsvihar!
Tudok olvasni, azért kössz a segítséget. Nem kértem, hogy itt írja, pü-ben kértem. És ha jól gondolom, egyszer sem hangzott el az a szó, hogy függetlenítés vagy hasonlóak, direkt figyeltem rá. Na mind1!
Ha valaki "hasznos" segítséget tudna nyújtani, az legyen már kedves megosztani pü-ben. Fontos lenne.Köszi!
-
james008bond
őstag
válasz bbalika81 #27867 üzenetére
Nálad vmi gubanc lehet,, mert NAGYON gyorsak ezek az IC romok, a 26 is. Pl Asphalt 6, Shadow Guardian akadásmentesen fut ( 25-ös verzión ) és proci nem pörög folyamatosan 100%-on.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek