Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vatomi
aktív tag
Sehol sem találtam megoldást arra, hogy wifi csatlakozáskor proxy-t tudja beállítani (céges hálózat). Nincs erre még semmi megoldás?
-
vatomi
aktív tag
Használja valaki fólia nélkül? Mennyire immunis a karcokra a kijelző? Nekem eddig nem sikerült megsértenem, remélem ez így is marad.
-
vatomi
aktív tag
válasz Integra #2102 üzenetére
Én plusz bőrtokban tartom, alig merem anélkül letenni. Csak a korábbi Nokiáimmal volt olyan tapasztalatom, hogy úgy gondoltam, fólia nélkül is tudok rájuk vigyázni, aztán napfénynél felfedeztem rajtuk elég hamar néhány hajszálkarcot. Itt egyelőre szó sincs ilyenről,de azért próbáltam egy fóliát, szépen fel is tettem, de sokkal rosszabb volt a kijelző tapintása, úgyhogy pár perc után lerántottam róla.
-
vatomi
aktív tag
válasz tariattila #2108 üzenetére
Minden oké, csak az akku idegel továbbra is de ha ez az ára, hogy ilyen telóm legyen, hát üsse kő!
-
vatomi
aktív tag
válasz pzoley #20250 üzenetére
Jelenleg a HD-ROM-V1.3a 1.72.405.2 data2sd++ 3 partíciós megoldásod van fent ami majdnem tökéletes, de látom, kész az új verzió! Viszont azok mindegyike 2 partíciós, csak akkor az nem tiszta, hogy a romok közötti különbséget szemléltető képek nem erről az új rom-ról készültek? Merthogy ott a system storage 1GB látszik, gondolom ez pedig csak a 3 partíciós romoknál van...
Jó lenne a forgó főképernyő, esetleg ha kevésbé lenne darabos a 720p videó, bár ez lehet a microsd-m hibája is...
Szóval lesz-e, van-e 3 partíciós HD-ROM-FN V3.1-1.72.405.3 rom?
Amúgy minden tiszteletem a munkádért és a supportért!
-
vatomi
aktív tag
válasz james008bond #20235 üzenetére
Ebay-en még 32GB-os class 10 is van. Biztos kínai szabvány
-
vatomi
aktív tag
Most tettem fel a HD-ROM-FN V3.1-1.72.405.3. Ha lefut a szinkonizálás, rányomom a tesztprogikat!
Ami megmaradt az előzőből - gondolom bug - hogy a lapozgatós HTC óra widget az addig kikapcsolt kijelző aktiválása után 1 óra 2 percet lapoz előle és áll be az amúgy pontos időre, bármikor is használtam előtte a telót. Vagy ez valami optikai tuning?
-
vatomi
aktív tag
A régebbi HD-s romokkal és most ezzel a legújabb is megjártam. Épphogy leszinkronizált a gmail névjegyzékem (880db) amikor telefonáltam valakinek. Restartolt közben valamiért és 0 gmail névjegyem volt. Nem tudom miért, de a Facebook For HTC Sense a gyanús, előtte még semmi gond nem volt ill. ha csak a sima FB fiókot szinkronizálom. Volt már valakinek hasonló problémája?
-
vatomi
aktív tag
128Mhz-en 326 pont Quadrant-ban A Magic-et még így is leverte...
-
vatomi
aktív tag
Pzoley! HD-ROM-FN-V3.2-data2extended++ rom-ra is lesz flashelhető Notification Power Widget? Sajna a 3.1 valami szignózási hiba miatt nem hajlandó felmenni rá, pedig brutál jó volt az előző romon...
-
vatomi
aktív tag
Na, elegem lett a főzött romokból! Lassan napi 5x telepítettem újra DHD romot, mert mindig reménykedem, hogy ez a verzió, ezzel a kártyával, most jó lesz! Mindent a leírások szerint csinálok, partícionálok, formázok, full wipe-olok és mégis, van, hogy már az első indulás alatt FC-zik valamelyik process. Vettem a class4-es után egy class6-os kártyát, ha erről próbálom, általában csak bootloop a jutalom. A2SD, data2sd, ext, minden volt. Újrarootoltam a telót amonra-val, ugyanez. Megcsináltam az S-off-ot, nincs változás. Már a telóra gyanakodtam, gyári ruu vissza, azóta hibátlan. Root azért megvan, nand backup és restore megy, asszem maradok ennél, jó lecke volt ez a 2-3 hónap
-
vatomi
aktív tag
válasz pzoley #24894 üzenetére
Tudom, el is olvastam és az is csak megerősített, hogy mindent jól csinálok. Most leírom, pl este hogy ment végig egy ilyen. 8GB memóriakártya elsődleges FAT32 elől utána 1db ext3 formátumra formázva frissen. Természetesen mindkettő elsődleges. FAT32-re felmásolva a zip telepítő. Írhatnám bármelyiket, próbáltam a 4.7-et, az 5.1-et amíg fent volt és tegnap az 5.2-t. Restart a recovery-be wipe all user vagy mi először, utána wipe cache majd wipe dalvik cache. Utána install zip a kártyáról majd reboot amikor végzett. A class6 kártya ezek után nem hajlandó 20 perc után sem továbblépni a kis androidot figurát hegesztő robotkaron, gyanítom bootloop. Class4 végigmegy, elindul. Direkt nem állítok be semmit, amint eljutok addig, power gomb, mobilnet offline és várok vele. Pár perc után quick system info és nézem a proc terhelést. Nem mozdul, akkor egy reboot majd beállítottam a gmail fiókot és a facebook for androidot. Semmi mást nem raktam fel és már a gmail itt FC-zett amit teljes restart után sem hozott már helyre semmi. Most mit tudtam itt elrontani?
Bocs, ha értetlennek tűnnök de az utolsó stabilan működő HD rom nálam talán a 4.2 volt. Vagy a 4.3.
-
vatomi
aktív tag
válasz pzoley #24917 üzenetére
Ezt most nem igazán értem. Ha rootolok, abból a gépen kellene valaminek maradnia? Vagy a telefonról kellene kitallóznom valamit? Valami file-t vár a program és gőzöm sincs mit.
Egyébként kipróbáltam a leedroid 2.3d desire a2sd++ romod is, ő is elszáltt az első 10 percben restart után. Még jó, hogy a gyári romról mentettem nand-ot, így 3 perc alatt mindig van hibátlan telóm, tudok kísérletezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest