Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz B. Tamas #6670 üzenetére
Beállítások -> Speciális beállítások -> Biztonság -> HDB engedélyezése HiSuite számára.
Kapcsold be, utána már menni fog a csatlakozás PC -hez HiSuite -al!
Ha nem megy rögtön utána, akkor a HiSuiteDownloader.exe -t futtasd és úgy már mennie kell.
Ja most értelmeztem amit írtál!
Pendrive -ként nekem sem sikerül kezelni a telót (vagy legalább az SD -t), nem tudom miért![ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Azazel71
aktív tag
válasz B. Tamas #6670 üzenetére
Az alábbiak win7 esetén igazak.
Telefonon : beállítások/fejlesztői lehetőségek/USB konfig...: itt az MTP legyen bejelölve.
Ez után, ha rádugom gépre, a telefon kéri hogy válasszak módot: képek/fájlok
Fájlokat választva megjelenik egy új hordozható eszköz PLK-L01 néven.(bedobja a szokásos mit kiván tenni ablakot, azt zárd be) Duplakatt, és ott is van két meghajtó, belső tárhely, és sd kártya.
Esetleg próbáld frissíteni a gépen lévö hisuite-ot, lehet hogy driver probléma akadt.
[ Szerkesztve ]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs