Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadbody
tag
Ez az akksi probléma ezek szerint csak nálad áll fent, bár érdekes hogy 2 készüléket is kifogtál amivel akksi gond van, nekem most stable rom alatt, reggel 7:30 körül vettem le töltőről, azóta folyamatos wifi, kb 1ó 30perc taichi panda, 30p filmezés, és 61%on vagyok jelenleg.
-
deadbody
tag
-
esox
senior tag
Szia, én egy Jackery Giant+ bankot használok nagy megelégedettséggel.
Egy cikkben említik, hogy idehaza is lehet kapni egy két mobilos boltban, sajnos nem írja le a szerző, hogy pontosan hol.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
sublett
tag
És igazad van, most értem be melóba , itt kevés hálózat van és simán felment.
Melyik szolgaltatonal vagy? Lehetséges, hogy a routeren kell állítani? (ez a szakikhoz is kérdés :-))
Egyébként az otthoni hálózatra barátom ugyanígy note 2-vel fel tudott csatlakozni ( fejlesztői ROM-mal) illetve szintén érdekesség, hogy egy yiaju g3c-nek is ugyanez a baja, csak az évekig ment és egyik napról a másikra romlott el.
Lehet hogy a házban valaki ugyanolyan routeren és ugyanazon a csatornán netezik és ez a gond? -
Milestone2
nagyúr
Előre senki sem tudthatta... Nem biztos, hogy rosszul jártál. A Note3 az első olyan Xiaomi telefon ami zárt bootloaderrel jött ki, az új "szajomi" egyenlőre agyon lett biztosítva minden ellen pl ROm felrakás, a CPU ugyanúgy 2GHz-en fut mint a tiéd, egyedül a 3GB RAm ami irigyelhető...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
A ROM-olgatás alatt azt értettem, hogy jelenleg CSAK a Stable 7.0.x.x ROM lehet rajta, nem tudsz váltani (jelenlegi állás szerint) se Multira (majd ha lesz), se MIUI.HU-ra (majd ha lesz)...
Most legutóbb, kiadtak valami kommunikét, hogy készítenek egy programot, amit majd le kell töltened, bejelentkezned a MiAccountoddal, az megadja a BL nyitó kódot egy alkalomra, akkor tudsz ROM-ot cserélni. Ez egyenlőre elég zavaros és átláthatatlan és még szokatlan is. Majd meglátjuk mi lesz...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
DaWe94
senior tag
-
randras_83
addikt
Lehet el fog hasalni a telepítés. Amúgy sd nélkül a wipe all-ra ne nyomj es akkor marad a zip.
Milestone - nak igaza van, nekem volt amelyik felment, volt amelyik nem. Egyszerűbb twrp re váltani. Ha elszáll a telepítés akkor lesz egy wipeolt rendszered.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
SAMG3
tag
Ez az mi account meg egy jó nagy kula... Mielőtt bármi töröltem volna (órákkal előtte) benyomtam egy szinkronizáást, kiírta h az előző 1.37gb-hoz képest 1.47 van szinkronizálva. Erre mikor az adatokat vissza akarom tölteni akkor az 1.37est tudja csak vissaztölteni a másik szinkronizáció még régebbi volt. Szal menjen a sunyiba. :/
-
DaWe94
senior tag
Abban, ha mondjuk ellopják akkor.. nemtudom mi történik... Gondolom könnyebben le tudod tiltani
Fentebb írtad... azt mondd már meg nekem mi értelme van egy macbooknak.. vagy csak én gondolkodok fordítva? mert én meg annak nem látom értelmét de az ipadnek meg iphonenak igen
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Note3 - zárt BL, vagy elfogadod a gyárból érkező 7.0.x.x-es rendszert vagy ha módosítani akarsz akkor le kell tölteni egy alkalmazást, belépni a MiAccountoddal és ha az lecsekkolt és rendben talált, akkor kapsz egy kódot amivel módosításokat tudsz eszközölni a telefonodon...kb ennyit. Valahogy így képzeli a Xiaomi a jövőt.
-
Aryon87
félisten
Udv, megkerlek osszevetned a ketto telefon hangero kepesseget? Legfokepp a beszed erthetosege a lenyeg skype-nal, de a jelzo es csengohangok ereje is lenyeges lenne foleg hangos tv/radio mellett.
Emiatt nem tudom fixen eldonteni, hogy a 76 eves nagyinak melyik legyen (csitt ). Erdelyben el, es azbev nagy reszeben nem lat minket, igy a skype az egyetlen vizualis kontakt a vezetekes telefonon kivul.
Jelenleg a Xiaomi fele billeg a kepzeletbeli merleg 51-49% aranyban az eros hardver es kiveheto akksi miatt
Akar privatban is megirhatod a valaszt, sokat segitenel veleXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Elektrosokk
addikt
Köszi!
Játékok annyira nem fontosdak, max pár régi retro amit elővennék. A Miui sokkal jobban tetszik mint a Flyme os, de nagyon sokat olvasok és a meizu-t nagyon dicsérik. Pl: intelligensebb, kérnyőzás feloldás húzással a különböző gesztusok és az egygombos kezelés, értesítés, éjszaki halvány gomb .... mintha a Flyme memória kezelése jobb lenne, tény hogy lassabban tölt be alkalmazást, de amikor már háttérben van akkor multitasking gördülékenyebb. Egyébként csak a note verziókat néztem, de ez a redmi note 3 nagyon tetszik... most egy Huawei Ascend mate 7 van, ami nagyon jó készülék, és a rendszer hasonlít a miui-ra , csak a méret ami zavar mert a készülék hatalmas... az 5.5 col lenne az amit szívesebben hordanék.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Milestone2
nagyúr
Felteszed a CM-et és lecseréled az alapértelmezett launchert a Xiaomi által kiadott launcherre (ha megtalálható még valahol)...Ez volt az, nem tudom adtak-e ki újabbat, meg hogy megy-e cm12-n...
[ Szerkesztve ]
-
Norby86
őstag
Advanced wipe volt? Mert nem elég elhúzni a csúszkát ha egy más rendszerre térsz át. Advanced Wipe kell és ott az usb-otg meg az sd kártya (azt hiszem két utolsó pötty) jelölésen kívül mindent jelölj be és utána wipe. Ezután én újra szoktam indítani REBOOT menüben a telefont Recovery módba, majd amikor vissza jött a telefonom már a Recovery módban, én utána szoktam telepíteni a romot. Ez tuti 100% gyalulja az előzőt, majd a végén még egy sima wipe-t szoktam nyomni.
-Norbi-
-
grafnet
veterán
Már írta a kolléga: teljes törlés kell, ha rendszert váltasz.
Én a még meglévőn csinálok FR-et, utána installálom az újat.
Persze legelsőnek: mindent lementek.
(A minap csináltam egy Lenovot, az wipe-ok sorrendjétől is képes volt megbolondulni.)[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest