Hirdetés

2021. május 18., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) azbest


azbest
félisten

Az megvan, hogy az SN15-ös Starship prototípuson van Starlink antenna?

Amúgy az előzmény cikk alapján és logikusan gondolkodva, nem a teherautókra, hajókra, repülőkre nagy a starlink antenna, hanem a személyautókra (tesla). Ez szerintem félreértés a mostani hírnél.

Az utasszállító repülőkön lévő púpba lehet elférne kényelmesen a mostani műholdas antenna helyén a starlink terminál is. De azért valószínűbb, hogy a starshipen lévő lapos megoldást használják inkább olyan helyeken, nem pedig állványon rögzítőset. A sok ezer konténert szállító teherhajókon meg aztán pláne nem szempont a mérete. Belefutottam múltkor pár teherhajózós videóba és nem igazán biztosítanak netet az ott dolgozóknak. A kikötők közelében száll fel a dealer, aki hoz helyi simkártyákat, hogy tudjanak netezni. Ha lesz globális lefedettség, még akár privátilag is megérheti a legénységnek starlinkre előfizetni, ha a tróger hajózási társaság spórolni akar ezen.

[ Szerkesztve ]

(#2) Hoplitész


Hoplitész
kezdő

A cikk illusztrációjában mik azok a világító pöttyök a műholdak között, amik ez utóbbiakhoz hasonlóan valamiféle csomópontoknak látszanak (és nem a földön vannak)?

(#3) Rive válasza Hoplitész (#2) üzenetére


Rive
addikt

Dekor.

[ Szerkesztve ]

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#4) azbest válasza Hoplitész (#2) üzenetére


azbest
félisten

csak valami stock grafika. Olyan, mint a sci-fikben, amikor látványosan próbálnak valamit mutatni, ami amúgy unalmas vagy nem látható :D

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.