Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz fateless #1224 üzenetére
uhh, köszi az infókat, első kézből elég felbecsülhetetlen ez most amúgy nekem pont a mindig friss gyári szoftver ami számít (meg a jövőben az nfc és akkor 1,5-2 évig nem kéne cserélni), defy-t még csak nem is rootoltam (gyári moto cuccokat meg szép lassan hanyagoltam). egyedül a méret az ami esetleg zavarhatna, meg a samsungos készülékház. meg is akartam ma nézni élőben, de nem volt olyan hely ahol láttam volna kitéve. amúgy egyre kevésbé bízom már a t-mó készletében, mintha tényleg ennyi lett volna.
ha már tok, akkor azt hiszem ez az etalon (nem véletlen az ár se, vagy csak bedőltem a videónak, hehe)
[ Szerkesztve ]
-
petiked
tag
válasz fateless #1224 üzenetére
Szia,
pontosan az mit takar, hogy mindig biztosítja a friss szoftvereket az S-hez? hány évig frissíthetem ingyen? és gondolom lehet pl wifiről egyszerűen? csak olyankor teljesen "szűz" telefonom lesz újra? és emiatt sokkal megbízhatóbb az S mint a Defy?Köszönöm,
Péter˘°°°˘ Californication ˘°°°˘ The people vs. Hank Moody ˛˛Creator: Tom Kapinos¸¸
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest