Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
remélem nem lesz bugos
elég az SGS-el szívni
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
sagit
veterán
rámegyek a recovery-re és zöld robot háromszöggel.. amibe egy felkiáltó jel van... problem?
-
palesz53
senior tag
válasz Nundee K. #11333 üzenetére
érdekes kérdést feszegetsz!
néhány helyen teljesen feleslegesnek tartják mobilra a víruskereső használatát - állítólag elég, ha megfelelő és megbízható helyekről töltesz le, illetve böngészel...őszintén nem tudom van-e, avagy nincs értelme egy víruskeresőnek okostelón...
ha azt nézzük, hogy ezek gyakorlatilag számítógépek, akkor nagyon is! a magam részéről kerülöm a mobilra optimalizált oldalakat, és inkább a normál verziókon böngészem... nomeg ott vannak az e-mailek is csatolmányostul, meg a marketen kívüli progik is...
én használok - a lookout-ot -, mert úgy vagyok vele, hogy egyszer asztali gépen megszívtam - azóta ott is, telón is van védelem! évi 6000,-Ft-tól még nem megyek tönkre (pláne, hogy 120e-ért vettem az xs-t), és inkább kiadok ennyi pénzt, mint még 1x akár az időmet, akár a pénzemet kidobjam, mert "bekaptam" vmit...szóval az avastot nem ismerem, mint említettem a lookout-ot használom - a letöltött progikat mindig vizsgálja, beállítható, hogy mennyi időnként vizsgálja át a komplett rendszert, és a névjegyeket, a hívásokat, és a képeket lehet vele a felhőbe backupolni...
ha jól tudom valós idejű védelme nincs, a névjegyek backupjának a gmail miatt nincs értelme...
a nod32 majd egy éves béta állapot után kiadta az androidra való mobilverziót is; az összes asztali gépemen ennek a pc-s verziója fut évek óta, problémám semmi vele, így lehet, hogy január közepén, amikor lejár a lookout előfizetésem, átváltok... (a lookout harmincegynéhány dollár, a nod32 hatezeregykétszáz - kb ugyanott van árban mindkettő)vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
Nundee K.
tag
válasz palesz53 #11357 üzenetére
Hasonlóan gondolkodunk.
Ki nem állhatom a mobilra optimalizált honlapokat ezért én is a normál lapokat böngészem.
Véletlenül találtam rá az avast! Mobile Security app-ra és mivel az otthoni gépemen is megelégedéssel használom, gondoltam, hogy egy próbát megér. Elég széles a szolgáltatási köre, de még Béta verzió, ha jól tudom.
Csak az aggaszt egy kicsit, hogy ha beélesítem, pld. az Anti-Theft szolgáltatást is, akkor egy esetleges ROM cserénél, vagy egy régebbi (Ginger) backup-nál nem okoz-e valami problémát.Még alszom rá egy párat!
-
KrissszG
tag
Egyszerűen az a gond, hogy van x db névjegyem... nagy részüknek van GMAIL címe (is) mégis csak egy kis töredékük látszik a GMail webes felületén a chat alatt, s ennek megfelelően természetesen más programokban is, amik a GTalk-ot használják (pl.: IM+)
Pedig be van jelölve, hogy mindenkit mutasson, mégsem mutat mindenkit, sőt jó, ha 10%-át a contact-jaimnak mutatja...
Nincs valami ötleted, hogy mi miatt lehet?
Ráadásul, egy olyan account, ami nekem nem látszik, én látszom neki és rám is tudott írni, de nekem továbbra sem jelent meg a chat listában...
[ Szerkesztve ]
-
-
PowerBuldog
veterán
valaki találkozott olyan jelenséggel, hogy a wifi gyengélkedik? otthoni wifin most cseréltem antennát nagyobb teljesítményűre. a tableten ez azt jelenti, hogy 20ms ping 30/30mbit a net. ezzel szemben a teló meg ilyen 400ms-es piget dob és 100kbit/4mbit sebességet.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
havri1
félisten
-
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom egy Nexus S vásárlásán.
Szeretném megtudni, melyik készülékben marad több szabad helyem a letöltendő appok számára?
Úgy tudom, mindkettőben 512 RAM van. Nexus S vagy Galaxy S Plus?A NS-ben a nyers android miatt több marad, vagy ez nem ennyire evidens?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Szancsó
aktív tag
válasz Braddock #11366 üzenetére
A letöltődő programok a ROM -ban tárolódnak: alkalmazásoknak a Nexus S -ben 1GB, a Galaxy S Plus -ban 1.3GB áll rendelkezésre. Szóval mindkettőnek bőven elégnek kell lennie (a nagyobb játékok még töltögetnek le akár +150MB -t is, de az már nem ott tárolódik, hanem az "SD" -n).
(A RAM a programok futtatására kell: erre is elégnek kell lennie az 512MB -nak az Android memóriakezelése mellett.)[ Szerkesztve ]
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Nescafé
őstag
Sziasztok.
Na én visszatértem a jó bevált gyári 2.3.6-ra.
Nekem ez tökéletesen megfelel. iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
sagit
veterán
sziasztok ismét
felraktam a saját telefonomra is egy ICS-t
ugye ugyan arról a romról portolták amit tegnap tettem fel egy Nexus S-retudom hogy a quadrant nem mérvadó de Galaxy S-en 3d-re kétszer annyi pontot kapok mint Nexus S-en... valami játékkal is kipróbálom
mi lehet a probléma?
-
sagit
veterán
válasz Toobee #11372 üzenetére
hűha nagyon félreértettél
csak nem értem azon miért ilyen alacsony a gyári rommal a teljesítmény.. mint írtam kipróbálok mindjárt egy komolyabb 3d játékot is
csak azt hiszem hogy elrontottam valamit, ezért írtam ide
-
jackbacsi87
senior tag
Rosszul kezdődött a mai nap...
Gondoltam, vásároljuk le a walletes lóvét...
Tesco: pénztáros azt mondta, csak első 2 pénztárnál van paypas lehetőség...
Információnál meg azt, hogy nincs is ilyen (Kollégát felhívta, ő se hallott róla...)
Metro: Csak lehúzós kártyát fogadunk el...
Sparba:Van! Beálltam a kilóméteres pénztárba. Végre sorra kerültem. Telót meglengettem, na majd ezzel....mögöttem csak lestek elhúztam, semmi...még egyszer elhúz...semmi...akkor étkezési -
Dzsuri89
őstag
Ne a Quadranttal csinálj benchmarkot, mert a vele kapott eredmény nem mérvadó, mivel ezer éve nem frissítették...
AnTuTu Benchmark-ot javasolom neked. 2.3.6. alatt 2937 pontot kaptam, míg ICS alatt is uygan annyit és még volt olyan, hogy 20 ponttal többet is. Érezni is lehet az ICS-en, hogy van olyan gyors, mint a Gingerbread. Futtasd le a Nexus S-en meg a Galaxy S-en is a programot, aztán írd meg, hogy mit kaptál eredményként.--------------------------------------------------
(#11375) jackbacsi87
A helyedben elmennék a Burger Kingbe kajálni egy jót. Még nem olvastam senkitől olyat, hogy ott nem működött volna. Anno én is ott kajáltam le és hibátlanul működött a rendszer.
Ahogy Toobee is írta NEM lehúzni kell a telefont, hanem ott tartani, amíg nem fejeződik be a tranzakció. Fontos, hogy legyen net elérésben a teló.--------------------------------------------------
Tudja mindenki, hogy nem működik a Root Explorer ICS alatt. Volt már alternatíva, hogy melyik program segítségével lehet kiváltani (ROM Toolbox).
Az ES File Explorer segítségével is lehet turkálni a telefon belsejében, csak engdélyezni kell neki a beállításokban. Bocsi, ha már volt.[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
válasz jackbacsi87 #11375 üzenetére
Nem lehúzni kell, hanem ott tartani. Majd rezeg egyet és kiírja, hogy sending, vagy valami ilyesmit.
Intersparban működik, csak lefagy tőle az egész rendszer, és az áramtalanítás után se indul újra, csak lefagy megint. Szóval a pénztárosnak össze kell számolnia az aznapi összes kártyás vásárlást, hogy megbizonyosodjon a pénz levételéről. Hiába mutatod neki, hogy tőled levette, annyira retardált ott a népség, hogy nem fogja fel. Én először 1 órát voltam ott, majd utána be kellett mennem még 10 percre, második alkalommal már megismertek, ezért 15 perc alatt lezajlott az egész. De megérte...
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
nah itt már valóban közel voltak egymáshoz 3d-ben de még így is volt kis különbség SGS javára
gondolom mert nekem nem a gyári kernel van
minden esetre nem rossz ez az ICS egyik telón sem... viszont a gyári böngésző jó bénára sikeredettPhilips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Dzsuri89
őstag
ICS alatt én a gyári böngészőt használom, mert az a legnormálisabb jelenleg. A többi böngésző közül normálisan az Opera működött, de hát az valami botrányos, amit néhány oldalon művelt, ezért is váltam meg tőle. Facebook-on használhatatlan az egész. Egyszerűen nem nyitja meg a leveleket, se az értesítéseket, csak ha új lapon nyitom meg, aztán kétszer küldi el az üzeneteket, szóval ááááááááááááááh...
Benchmarkra visszatérve biztos számít, hogy nem a gyári kernel van a telón.
-
sagit
veterán
válasz Dzsuri89 #11381 üzenetére
a gyári böngésző itt ph-n ha telljes nézeten fórumozok félelmetes miket gondolkodik... remélem ezt hamar orvosolják nektek és utána mi is megkapjuk hála az XDA-nak
appdrawerbe való belépés is bellaggol néha, ezt is orvosolhatnák még
-
_NCT
őstag
válasz jackbacsi87 #11379 üzenetére
Milyen Rom-ot használsz? 2.3.6 alatt nem megy az NFC, tehát gondolom Wallet sem.
-
PowerBuldog
veterán
válasz Dzsuri89 #11381 üzenetére
Nálam az ICS gyári böngésző szokott olyanokat csinálni, hogy az oldal nagy része elmosott, blokkos. A legdurvább amikor elvileg be van töltve, de csak fehér oldalt látok. Ha meg a fülek nézetre megyek akkor kicsiben látszkk az oldal.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
sagit
veterán
válasz PowerBuldog #11384 üzenetére
nálunk is ugyan ez, mind a 2 telefonon
-
Dzsuri89
őstag
válasz PowerBuldog #11384 üzenetére
Nálam is fent áll ez a hiba, ami nálad és másoknál is gyári böngészővel. Tény, hogy az opera az, ami alatt nem jön elő a homályosodás, de én fészbukra járok sokat az ismerőseim levelei miatt és a gyári böngésző sokkal jobban kezeli az egész oldalt, na meg persze a sulim oldalát eddig csak a gyárival tudtam rendesen megnézni. Se Opera, se a Dolphin nem volt hajlandó rá. PH nálam is gondolkodós, de azt kivárom.
Nem kell úgy érteni, hogy a gyári böngésző a legjobb, csak per pillanat számomra. Az opera nyilván többet tud, szépen tördeli a sorokat zoom után is.[ Szerkesztve ]
-
-axxon-
tag
Na, srácok úgy néz ki telefon váltás lesz, így most egybe
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!Mindegy, milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz.
-
kolosanyi
veterán
Aktuális és gonosz... BUÉK mindenkinek.
-
mgTerminator
veterán
Valaki nem tudja véletlenül hogy lehet megvenni a tTorrent-et és a dice playert?
-
Nundee K.
tag
válasz Dzsuri89 #11376 üzenetére
Üdv!
Az én telómon (ICS 4.0.3.) megy a Root Explorer (v.2.13.3.), hibátlanul és nem is rémlik, hogy valaki írta volna ennek ellenkezőjét.
Viszont nekem sem a Quadrant, sem az AnTuTu nem fut végig. Tudom, hogy nem létszükséglet, csak érdekelt volna, hogy mit dob pld. az AnTuTu, mert a frissebb PH-s tesztekben is mérik ezeket az eredményeket, össze akarnám hasonlítani a hasonló hardverral rendelkező telefonok adataival.Végül, B.Ú.É.K. mindenkinek!
-
_NCT
őstag
Boldog Új Évet mindenkinek
-
Land
veterán
BUEK!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Nescafé
őstag
B.U.É.K :-)
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest