Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
Tégy egy próbát az ElementalX kernellel is...
-
_t0Mi_
aktív tag
Köszönöm, jelenleg is használom ezt a programot, de nekem kicsit bugosnak tűnik, néha összevissza villog, pedig a beállítások jók. Szeretném ha a notifikációt a rendszer kezelné, nem egy program.
Az ART-ról sokat nem tudok, csak azt, hogy érezhetőbben gyorsabb a telefon vele!
[ Szerkesztve ]
---
-
törölt tag
Konkrétan az, hogy Magyarországon nem (nagyon) szervizelik a Nexusokat. Valamennyi alkatrész van az LG-nél aztán kész. Ha például alaplapcsere van, akkor az LG vagy akár a szolgáltató kénytelen kiküldeni a telefont a legközelebbi Google shophoz ahol vagy megtörténik a szerviz vagy cserélik egyből a készüléket.
A Telenor ugye vállalta szerződésben a garanciát. Így kénytelen volt a saját pénzén postázni a készüléket.
Érdemes belegondolni, hogy a nagy T vagy épp a Voda miért is nem tart Nexust?
Anno az i9250 is csak a Telenornál volt. -
mtcob
senior tag
Már nem azért, de miféle dizájnbeli különbséget véltél felfedezni a Mahdi és a SlimKat között, ha mindkettő ugyanúgy a Holo UI-ra épül?
Egyébként szerintem arra gondolsz, hogy kicsik az ikonok és a gombok Slim-en, de ezt a textdroider_dpi appal lehet orvosolni, amennyiben a dpi-t 480ra állítod -
LógaGéza
veterán
Nálam tegnap többször előfordult, hogy bejövő hívásnál leállt a SystemUI, és csak hallottam, hogy csörög, de felvenni már nem volt opcióm. Mikor újraindult a SystemUI, és lehúztam a StatusBart, akkor megint FC.
Fogok küldeni Logcatot, ha lesz lehetőségem menteni, de szvsz ez is elég húzós baj ...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Madoc
veterán
Ezt csak tőlem olvashattad senki mástól.Ez is megoldódni látszik az alarm droid eggyel régebbi verziójával(pontosat csak holnap tudok,ma ébresztett rendesen a régebbi.)Gyári ébresztővel nem volt gond senkinek.Ne csak felületesen olvass, ha már érdekel ez a rom!
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
vacs
veterán
Miért akarod a sim-re másolni?
Mentsd ki vcf fájlba, majd ezen az oldalon szinkronizáld fel a Google acc-ba és kész, mindig meglesznek ezután!De szerintem sehogy, itt nézd meg:
Tárcsázó > jobb felül három pötty > Importálás/exportálás[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Videós, mozgóképes topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest