Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz szentkuti11 #46381 üzenetére
Biztos, hogy ez az utolso frissites, amit megkapunk.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz atillaahun #46507 üzenetére
A kulonbseg "oriasi", pont.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz gipsztigris #46579 üzenetére
ART-on nem es az nekem mindennel tobbet er. Dalvik-on nem tudom, sosem probaltam (de valoszinuleg igen).
-
törölt tag
válasz Scooter74 #46582 üzenetére
Például a nav bar csökkentéséhez vagy az akksi 15% alatt jelző popup kikapcsolásához. Nekem mondjuk csak az utóbbi kéne. Kényelmesebb vaktába a bazi nagy nav barra bökdösni, nem akarom kicsinyíteni. Ha kell huzamosabb ideig a big screen, akkor expanded desktop-ot kapcsolok.
-
törölt tag
válasz Scooter74 #46598 üzenetére
Laggolni fog, készülj. Aminek nem a ROM, hanem a kernel vezérlés az oka. Trickster MOD-al egy picit piszkálni kell a governor-t és jó lesz (halfbreed szín profilt amúgy is innen állítom be). Vagy betolod simán performance-ba, ahogy én is tettem. Ettől még van deep sleep masszívan, de amikor használom, akkor nekem kell a sebesség, mindenhez. Töltő van nálam melóba és otthon is. Ha valahol messze távol vagyok ezektől, akkor ondemand, 2g. End of story.
Szerk.: nálam eddig a CM Snapshot volt az ami brutál stabil. Minden másnál volt random reboot, ami az én felhasználási profilomba sajnos nem fér bele. Amúgy is rosszul érzem magam, ha nem CM van a telefonon. Nekem még a CM-féle profile állítási lehetőség is hasznos, fontos, napi szinten használom.
Egyébként a két fenti dolgon kívül semmi más nem kellene, de azok is csak apróság.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Scooter74 #46600 üzenetére
Sosem értettem ezt az agyba-főbe flashelést. Honnan fogod tudni, hogy a ROM vagy a kernel a ludas, amikor a ROM-t stock kernel-el egy percig nem használtad? Sehonnan. Nekem semmi szükségem egyéb kernel fícsörre, tehát maradok a kényelmes és stabil gyári mellett. Egyébként nekem nem tetszik a halfbreed, de mivel jobb, mint a gyári, ezért használom azt. (Jó) CM gamma beállításokat pedig nem sokat leltem, nem is nagyon beszélnek róla sehol.
-
törölt tag
válasz atillaahun #46670 üzenetére
Nekem nem resetel le semmit rebootonként. Még jó, hogy megvettem.
-
törölt tag
Akkor már egy ilyen hír:
-
törölt tag
válasz dragon1993 #46712 üzenetére
-
törölt tag
válasz z83gnj #46745 üzenetére
User error (
esetleg hw hibasemmi, ha a 10.2-vel jó). Hónapok óta CM 11 Snapshotot használok. Eddig ez volt az a ROM, ahol nem tapasztaltam hibát (ez nem azt jelenti, hogy a többi vagy más ROM tele lett volna hibával). De tényleg. Ha valami van vagy inkább volt, az olyan jelentéktelen volt, hogy szóra sem érdemes (és mert nincs tökéletes software).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én sem használom. Szerintem itthon sz#rt sem ér. Bár ez inkább vidék, Budapesten nem tudom mi a helyzet.
(#47002) sompetike
nem attól lesz buta, ha valamit kikapcsolok. Eleve "nem rég" óta van Google Now. Előtte is létezett az okostelefon szó, bár utálom kimondani és a hideg is ráz a fogalomtól.Ok. Azóta okos emberek okosan abszolválták a kérdést.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bp-re kell költöznöm.
-
törölt tag
válasz atillaahun #47121 üzenetére
Továbbiakban is ki fogom kapcsolni. Tőlem nem fogják ellopni (nem tárolom úgy vagy olyan helyen, hogy erre esélyt adjak). Természetesen ha egy Uruk-hai gipsy fut felém fejjel és felöklel, majd elveszi a telefonom, akkor elkönyvelem, hogy így jártam.
-
törölt tag
Megjelent a 4.4.3! [link]
-
törölt tag
Csak tudnám kik azok a nyomorékok, aki valótlan rumour-al látják a népet...
-
törölt tag
válasz gipsztigris #47180 üzenetére
Egy N5 már elég izgalmas képeket készít.
-
törölt tag
válasz atillaahun #47192 üzenetére
Ha valami oknál fogva ilyet kéne vennem, azonnal dobnám a kukába azt a számtalan befektetett programozói munkaórát és tennék rá valami normális ROM-t.
-
törölt tag
válasz C.Brigante #47195 üzenetére
Most már megnéztem én is. Tényleg kib@szott rondák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Windows 11
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- A fénynél gyorsabban
- CADA, Polymobil, és más építőkockák