Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #1420 üzenetére
az FBS nem sikertelen műtét szindróma!
A műtét sikeres volt, de a beteg panaszai nem múltak el, mert mégsem az volt a valódi ok, kb ennyi lefordítvapl nekem megoperálták a két sérvet, sikeresen, elmúlt a gyökök nyomása
de kisebb lett a porckorong, a kisizületek összeakadnak, és folyamatosan fáj, ja, az már más.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #1422 üzenetére
Pedig tökegyszerű, csak a beteg (én sem) fogadja el
Volt sérv? volt
Nyomta az ideget? Igen
Megműtöttük? igen
VAn sérv? nincs
Nyomja az ideget? nem
Akkor sikerült.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz laciklon #1425 üzenetére
szia!
Gratula, és neked is kellemes ünnepeket kívánok!A kérdésre: orvostechnikailag legkésőbb a 6hetes kontrollon ki kell derüljön, de általában a műtétre kerülő beteg ugye mozgásában erősen korlátoztt, és komoly fájdalmai vannak, ha ez lényegesen javul, akkor már sikeres
Én is sokat panaszkodok itt, de tény, ha nem is heti 40 órában havi 3000km-t vezetve gépekebe hajolgatva, de tudok dolgozni, előtte meg a földön feküdtem, és aggódtam, hogy az orvosig ki visz el.
Ehhez képest jobb, de nem 100%
Mint a kőműves munkája. Ha nem olyan a fal mint a pisai ferde torony, már jó, ha az ablakkeret nagy, teszünk alá egy sor téglát
érted?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #1427 üzenetére
Mi a helyzet? Mi van az MRI-vel? vársz? Vagy kifizeted a 20ezret az azonnalira?
Én most megint fekszek, reggel felkeltem, szokásos reggeli merevség, aztán éreztem, kicsit talán több.
aztán toa, fészkelődtem kicsit, és ott belenyilallt, azota megint derékszög. rohadjon el...Pedig már elkezdtem spéci tornára járni, ahol azokat az izmokat fejlesztjük, amit kell, és nem azt amit nem (az eddigi tornákon nagyon jó felületi meg nagy hátizmokat fejlesztettünk, de a csigolyák közti mikrofibuszokat vagy mi a fenét nem, meg hasizomból se jót. felrakott egy műszert, ami csipog, ha rossz izmot feszítek, azzal kellett gyakorolni, hogy csak azt az egy izmot feszítsem, ami kell. ügyes...)
therapy4u.huElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz narumon #1429 üzenetére
" El tudok intézni dolgokat, jövök-megyek pár óta után hatványozottan rosszabb, ha lefekszem 1-2 órára akkor utána megint jobb. Szerencsére munkám úgymond megengedi."
az átlag hétköznapom nekem is ilyen, dolgozom, csak hát...
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #1431 üzenetére
akkor olyan mint nálam, nem kell az az mri... minek, tesztre megmondják hol a gond
csak mondjuk azt nem, mi és mekkora, de mindegyElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #1431 üzenetére
azért abba is gondolj bele, valószínű nem ugyanaz a bajotok volt.
Én is ismerek olyat, akit csavaroztak ifikorában, most autószerelő, és élvezi, meg olyat is, akit 3-4x műtöttek, mint téged, és sehol a vége...
lehet alkati kérdés is, rosszabbul épülsz fel, stbElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #1434 üzenetére
hát igen, én ott tartok, hogy a gyógytornász mutatta a tavalyi mri-n, hogy milyen szépen fele akkora a jobb oldali hátizom, mint a bal
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Eastman #1436 üzenetére
hát ez az, alapok.
Anélkül mit kezel?
műtét után egy évig panaszkodtam, fáj a bal oldalam, medence csontom, combcsont töve, és a bal combom elöl zsibbad.
Semmi.
Mikor becsípődött, felépültem, lett CT, L4-L5 protrusio, szuper, az megy ugye combba, mag a csípőcsont köré
Azóta októberben, és most is becsípődött úgy, egy mozdulatra, hogy 2-3 nap fekvés, és haldoklás.
Elsőre fürdés után oldalra nyúltam a gatyámért, és akkor, most meg a wc-n ülve fészkelődtem egyet, attól.
ennyi erővel lehetett volna kocsiba beszállásközben fészkelődéstől is.
(páromat sajnálom, jön azzal, 5 éve nem voltunk nyaralni, hát mondom még a balcsira se merek lemenni, mert mi lesz ha... Lassan ott vagyok, befizetem a gyerekkel, azt menjen, mert sírok, ha arra gondolok, én tartom vissza)
Szóval MRI nem, nem gyógyít meg, de látszana, menthető, vagy sem, mi a helyes terápia? mozogjak? vagy isten ments, meg ne csavarja, mert...
érted...
de a funkcionális rtg setén is, az egyik doki szerint a 2-3mm csúszás nem gáz, másik szerint ha már látszik, gáz, mert mikromozgások, és így meg úgy gond.
Döntsd el.
amikor vannak ezek a pár hónap szünetek, amikor napi 1, max 2 ibumaxxal tudok dolgozni, akkor már boldog vagyok, ilyenkor meg kész vagyok. azonnal mennék mr-re meg bárkihez, csak valaki vegye ki ezt a szart.
Tessék, Janics Natasa is kapott 3 vasat, 6 csavart, sportolót sem kímél.
Bár ugye pénzért mindent, 2013-ban döntöttek műtétről, már lábadozik, vagy Raikkönen, már vezet
Én meghalnék, ha bele kéne feküdjek a kocsijábaElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Eastman #1442 üzenetére
Pedig altalaban jobban erzem magam logas utan
Es nem fix csuszas van csak elorehajlaskor mozdul el (tudom, az is gaz)Volt egyszer felmeres, hogy 10 ev tavlataban a mutott es nem mutott servesek ugyanott tartanak, csak a jo/rossz napok eloszlasa mas
-
biker
nagyúr
válasz Eastman #1449 üzenetére
Lehet hogy igazad van
Ma mar kicsit jobban voltam, logtam egyet
Logas kozben elobb sajgott, majd ereztem, hogy egyre jobb, szinte ereztem hogy sramlik vissza valami
Majd visszafordulva szarabb lett, es most rosszabb mint volt
Most leteszem a logast egy ideig, mert ez nem jo
Marad a Z polifoamon, csak tudjak foldrol felkelniElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #1453 üzenetére
hát igen, zsír ez az EÜ ellátás.
Be van csípődve megint a derekam. Ma kaptam időpontot a reumára.
8-ára.
Nem, nem holnap.
Nem, nem március 8, az szombat
Nem, nem április...
Májusra...Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz woolf07 #1464 üzenetére
Nos, akkor:
1: hallgass eastmanre
2: 1.
3: itthon doki
4: valakitől keríts azonnal a mydeton mellé (amiből legyen napi 2x1 de inkább 3x1-re való adag a hazaútig mennyiségben) contramalt és diklofenakot, mert a hazaút az érdekes lesz kocsiban/busszal órákon átElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz taborosi51 #1485 üzenetére
ufff, nem jó....
-
biker
nagyúr
válasz taborosi51 #1485 üzenetére
nekem tegnap óta szúr nagyon a derekam, bizonyos mozdulatokra, és csendben görcsöl a hátizmom.
tartok tőle, ez csak előjel valamihez...Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Eastman #1488 üzenetére
a meleg az izületi gyulladást belobbantja, az izmot ellazítja
a jegelés az izületet nyugtatja, az izmot elmerevítiszerintem valahol mindenki találja meg a neki tetszó terápiát
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #1496 üzenetére
pont ezért: Átmenetileg jó volt... egy napra. Aztán annyira se.
mint a csontkovács. akkor hirtelen jobb, aztán rosszabb mint volt
-
biker
nagyúr
válasz Malacka #1500 üzenetére
szia!
sérvet panaszokra operálnak, nem felvételre, ezért nem tud senki, sem mi laikusok, sem hozzáértő segíteni
Eastmannél jó helyen kopogtatsz.
3-4 nap? az az alap pihenési fázis. nekem volt, hogy 10-14 nap ágyhoz kötés volt, a műtét után is vannak néha ilyen becsípődések, amik 2-4 nap masszív contramal szedéssel és földön fetrengéssel járElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Malacka #1503 üzenetére
5-6 nap után még normális az, hogy fekve már egész jó, de ha felkelsz fáj. ez az az idő, amikor fekve már lehet óvatosan mozogni.
Nekem volt olyan, hogy ágyból vittek hordágyon a reuma sürgősségire, ahol 10 nap múlva járókeret nélkül tudtam a wc-re kimenni rókázni a morfintól, és utána még 3 hétig tapasz formájában kaptam belőle. nem frankó, de ez van.mostanság épp jobb időszakát éli, ma voltam reumán, a februári időpont ma jött el. semmi extra, menjek el idegsebészhez azért, mert zsibbad a combom, de ha ő engedi, akkor lesz megint egy komplex reuma kezelés
-
biker
nagyúr
válasz Malacka #1504 üzenetére
ne csak egy képet tegyél fel, nehéz egyből megnézni, tedd be a lemezt, iso-ba, aztán told fel valahova dropbox vagy akármi
amúgy nem csak az L5-S1 néz ki szarul, hanem az L4-L5 is egy kezdődő eseménynek néz ki innenElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz Malacka #1513 üzenetére
Z-ben nyúlik a hátizom, és lazul, hiszen az egész gerinc felfekszik, és nem kell egy izomnak se tartani egy csigolyát sem
Nekem is ellentmondásos, de így vanElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Malacka #1516 üzenetére
visszaesés is lehet, persze, de mozogni is kell
én mentem fel alá a lakásban, aztán már bátrabb voltam, séta a ház körül, stbElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
csak óvatosan
nekem anno már volt állványom, de egyszer úgy beállt, nem bírtam még rámászni sem.
Kijött az akkori masszőröm házhoz, aki ajánlotta az állványt is. megnézett, megfogta a lábam, hátha meg tudja húzni, de előtte óvatosan két három féle mozgatást ejtett, és azt mondta, bocs, de ehhez ő itt most nem...családtag ezt nehezen méri fel
-
biker
nagyúr
válasz Malacka #1534 üzenetére
azt nem tudni ebből, neked mi a "van egy kis fájdalom"?
mert múltkor azt is írtad, hogy már nem vettél be fájdalom csillapítót. az már bőven jó
én pl úgy vagyok, hogy ha itthon vagyok, vagy semmit nem veszek be, vagy csak keveset, ha dolgozni megyek kell valami bogyó. mert fáj. és felőröl.
És ez 2 műtét után.Nyilván, mikor a műtét mellett döntöttem, akkor az volt, hogy a fekvéshez és wc-re kijáráshoz is ipari mennyiségű gyógyszer kellett.
szóval mi is ez a 2kicsit fájogat"?
-
biker
nagyúr
válasz Malacka #1542 üzenetére
"De jó lenne megerősíteni valahogy, hogy ne tudjon összecsúszni..."
Lógás közben valaki két oldalról egy egy laminált parkettához való éket bekalapál a két csigolya közé
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz Malacka #1569 üzenetére
ugyanaz, odáig felhúzódott, ezek szerint. az L4 kilépő idegek kvázi megkerülik a csípőlapátot, és korben a comb külső élén jön ki
ajánlom: google body ideg térkép
Nekem is ott fájt műtét után, csak az a baj, a bal oldalon, és jobb oldalon volt műtét, ergó ez új dologElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz Malacka #1587 üzenetére
első műtétnél hétfőn mentem be, kedd délután jutottam csak sorra, és pénteken délben jöttünk haza
másodiknál csütörtökön mentem be, péntek reggel első voltam, és vasárnap délután hazaElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Gerinctelen #1594 üzenetére
oiti
krkri: így van, gödörből halál kikelni
-
biker
nagyúr
válasz Gerinctelen #1642 üzenetére
szuper, maradjon is jó!
-
biker
nagyúr
válasz Eastman #1658 üzenetére
Hát azért bolyonganak, mert komplett szerveket kicserélnek, lassan agyat is, egy szaros porckorong meg lever lábadról?
Előtte azt mondják, ó, csak egy kis torna, masszázs
aztán, óó, csak egy rutin műtét,
aztán ó, csak egy kis rehab,
aztán: nem mondták magának, ez nem lesz jobb? Mit gondolt?ÉS mész körbe körbe, bízol
Tegnap reggel fáradtan ébredtem, mondjuk ma is, és ültem az ágy szélén, és eszembe jutott, pár nap híján 6 éve küzdök, és ugyan jobb, mint volt, de sz@r az egész
Voltam reumán, februárban beutaló, májusban be is jutottam, mondták, írnak ki egy rehab kezelést, de mivel zsibbad a bal combom, ezért menjek vissza az ideggyógyászhoz előbb
ideggyógyász: felesleges, úgyse műtéti indikáció, mert nem haldoklom, képalkotót nem írna ki, időpont meg augusztusra van, kezeljenek nyugodtan, mehetek vissza
ping-pong-ping-pongElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Gerinctelen #1660 üzenetére
hehe, ezek gondok?
bementem reggel 8-ra, éjféltől nem ittam, 10től nem ettem, hogy délben műtenek is.
délben még ágyam se volt, ott röhögtem, hogy majd itt levetkőzök.
2 óra után kaptam ágyat, 3kor szóltak, egyek nyugodtan, mert péntek reggel lesz műtétez a 2. alkalom volt...
és ahogy a nyugdíjrendszer halad, nekem még 27 évet kell dolgozzak, mivel 16 éves korom óta dolgozom, 20 már mögöttem van.
ez milyen már?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Gerinctelen #1661 üzenetére
no para, az eső után egy évvel megjártam a plitvicei tavakat, 2 évvel utána végig nyomtam egy költözést, komplett lakás belső építészettel, kertrendezéssel, csak az idegi részébe rokkantam bele, akkor jött a 2.
sajnos az első után felépülni 75% az esély, ez bejött
a 2. után 50, a harmadik után 25, a negyedik után 12,5% és ez van, akit 2x kell, az már így járt, de első körös az elég jó eséllyel indulElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz narumon #1678 üzenetére
nos, biztos bennem van a hiba, de nem értem. abba a qrva csőbe miért nem tolják be lábbal előre a klausztrofóbiás beteget? ugyanazt a felvételt készíti, csak 180 fokkal tükrözni kell
de biztos ehhez nobel díjas professzor doktor atyaúristennek kéne lennem, hogy elérjem a rendelőbenElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Gerinctelen #1681 üzenetére
De nincs igazam? Az cső ugyanazt a felvételt csinálja lábbal előre is, és a kolléga nem kap benne rohamot
-
biker
nagyúr
válasz Eastman #1686 üzenetére
Mivel a kérés a családi kasszát terhelő kiadásokat illeti, én csak ezeket számoltam össze:
2008.09.-2009.02. közt (első műtét és az azt megelőző kórházig)
-váci csodadoktor 6x8.000=48.000Ft (nem jó)
-FLP termékek - 60.000Ft (nem jó)
- gravi ágy 45.000Ft (jó)
- heti 2x3.000Ft masszázs kb 100.000Ft
- fűző felírva 10.000Ft
- szecska kúra 15x1.500Ft 22.500Ft
- könyvek, okosodások kb 10.000Ft
- gyógyszerek kb 100.000Ft
- maszek MR 20.000Ft
- Masszírozó gép 12.000Ft2009.03. műtét 10.000Ft ajándékcsomagban
2009.04.-2009.09. rehab alatt
- heti2x ráckeve 6 hétig 12x1500Ft=18.000Ft
- szecska 15x1.500Ft = 22.500Ft
- ORFI jattok kb 10.000Ft2012.01-ig kb havi 20.000Ft gyógyszerekre, masszázsra, ilyenekre, kb 500.000Ft
2012.01-03 közt járóbeteg fiziko kb 10.000Ft
2. műtét, újabb 10.000Ft ajándékcsomagbanUtána szecska 15x1500Ft = 22.500Ft
Maszek gyógytornákra kb 50.000FtGyógyszerek azóta is kb havi 15.000Ft, 2 év alatt újabb 500.000Ft
Masszázs, fürdő havi 2-3 alkalommal, kb 10.000Ft/hó, 250.000Ft
Mai maszek MR mert nem utal be senki 25.000FtElső táppénz alatt még alkalmazott voltam, de a másodiknál táppénz hozzájárulás mert kft-m van, 150.000Ft, + bevétel kiesés ugyenennyi, 150.000Ft, szerencsére tudok fekve is programozni...
utazási költségek??? alkalmanként 40-60km kocsival, 2000Ft/alkalommal is legalább másik 500.000Ft
Összesen ha ki nem hagytam semmit:
2.655.500Ft[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest