Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Lauda


Lauda
félisten

En amit lattam eddig elosztot belulrol, abban mindenhol rez kototte ossze a dugaljakat.

(#2) Blindmouse


Blindmouse
senior tag

És rádásul ha rosszul dugod be a hálózati dugót, az európában kaphatókkal ellentétben ez meg is gyilkol. Plusz funkciók, csak 9 dollárért!

3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

(#3) MineFox54 válasza Blindmouse (#2) üzenetére


MineFox54
őstag

Mert?

(#4) Blindmouse válasza MineFox54 (#3) üzenetére


Blindmouse
senior tag

Mert nem süllyesztett, ezért be lehet dugni a csatlakozót úgy, hogy a másik fele a levegőben lóg. Ha sucko-t akarsz belenyomni, akkor csak akkor halsz meg ha a levegőben lógó vezetéket fogod meg. Kedvencem az angol kábel, amit be lehet úgy dugni, hogy pl a gépházad legyen 230V-on.

3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

(#5) Flexy90 válasza Blindmouse (#2) üzenetére


Flexy90
senior tag

Elméletben igaz lenne, de gyakorlatban nem. Kipróbáltam, és nem lehet csak az egyik felét bedugni, mivel a biztonsági reteszt nem lehet így eltolni.

Xiaomi Fan

(#6) Flexy90 válasza Lauda (#1) üzenetére


Flexy90
senior tag

Jogos, javítottam, köszi!

Xiaomi Fan

(#7) Robert07 válasza Blindmouse (#4) üzenetére


Robert07
aktív tag

Ez most komoly? Fenykepeken kivul lattal mar angol csatlakozot? A 230V es 0V-os csatlakozoba bele sem tudsz dugni semmit, egeszen addig, amig a foldeles nincs csatlakoztatva, mert az egy kicsit hosszabb, es ahogy beledugod, az nyitja ki az ajtokat a masik ket erintkezonek. Ha a fold nincs csatlakoztatva, a masik kettobe semmit se lehet beledugni, mert az ajtok zarva vannak. Ezert van itt minden csatlakozon foldeles, meg ha csak muanyagbol is, mert anelkul nem megy bele a konnektorba.

[ Szerkesztve ]

(#8) Degeczi válasza Flexy90 (#5) üzenetére


Degeczi
nagyúr

A kínai/USA szabványú tápcsatlakozó viszont valóban életveszélyes, kerülendő!
Ezek uis egyszerű, végig fém dugvillák, amiket simán meg lehet érinteni kihúzás közben - amíg azok még feszültség alatt vannak!

EU-ban ez kizárt, mert itt kb. a 80-as évek óta süllyesztettek az aljzatok (bár régi panelekben akad még süllyesztés nélküli fali aljzat), az angol csatlakozó pedig nem csak azért klassz, mert a földelés garantáltan először érintkezik, de abban csak a villák vége fém, így ott hiába nincs süllyesztés, nem érinthető meg a fázis kihúzás közben.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.