Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) b.


b.
félisten

Ez ellen egy valamit lehet tenni és ez az elképzelés sem lesz népszerű,
Nem lehet számítási teljesítményt adni végtelen áron mert a piac szűkülni fog. A PC gaming mellett felnőtt és nagyobb lett a konzol piac.
mit akarok mondani? Azt hogy nem a számítási teljesítményhez kellene növelni az árakat hanem az árakhoz a teljesítményt. Azaz ha azt mondjuk mostantól 800 dollár egy 80 kártya akkor az annyi . Ha ezért az áron 10-20 % jön majd 3 év múlva az új genben akkor jöjjön annyi.
Sajnos az alacsony fogyasztású GPU-k megszűntek a végtelen tranyó szám növeléssel és ezzel az áruk is felkúszott. nagyon sokan várnánk egy új 750Ti-t a 3-5-6nm beköszöntével.
Kicsit úgy érzem a gyártók fordítva ülnek a lovon.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#2) fLeSs válasza b. (#1) üzenetére


fLeSs
nagyúr

Az RX6400 nem elég jó? ;]
50-60 W-os VGA-kra manapság már nincs szükség, arra ott vannak az integrált GPU-k, legalábbis nagyon ebbe az irányba mutatnak a dolgok.

[ Szerkesztve ]

"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

(#3) AuraSync


AuraSync
őstag
LOGOUT blog

"Az emberek elnevezéseket, számozásokat és chipméreteket nézegetnek, én meg a TDP-értékeket nézem, mert az egy objektívan mérhető tulajdonság"

Akkor lehet én vagyok csak maradi mivel én az FPS értékeket nézem. :O

[ Szerkesztve ]

S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4070 S / JBL / S3000 Pro / WH950NB

(#4) bitblueduck


bitblueduck
senior tag

elég önkényes kategorizálás. lehetne die size alapján is, az ennek pont az ellentéte lenne. az alsókategóriát vitték egy szinttel feljebb. és még az árakat is megemelték.

[ Szerkesztve ]

An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

(#5) ergoGnomik


ergoGnomik
tag

Napok óta azon gondolkodom mit jelent a címe és az hogyan kapcsolódik a bejegyzés tartalmához? Valaki megszánna a megfejtéssel?

(#6) UnA válasza ergoGnomik (#5) üzenetére


UnA
Korrektor

Ha csak a címét olvastam el, az legalább vicces, és teret enged a szabad asszociációknak... ;)

(#7) fLeSs válasza UnA (#6) üzenetére


fLeSs
nagyúr

:DDD

"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.