Hirdetés

2020. augusztus 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Kisszidi


Kisszidi
(csendes tag)

Amikor én mentem egyetemre, a GDF szégyennek számított. Mondjuk értettem is miért, elég fura volt ott a képzés és volt olyan munkáltató aki eleve kizárta az ott végzetteket. Úgy tudom ez megváltozott és azóta szoftver és hardver téren kimondottan használható a tudás, amit átad.

(#2) CaNNa3IS válasza Kisszidi (#1) üzenetére


CaNNa3IS
(senior tag)

szégyennek azért nem nevezném max azokat akikre semmi sem ragadt.
A tananyag 95-ben is jó volt csak a vizsga rendszer volt eléggé megengedő és langyi.
Habár nem fejeztem be de Angszter Erzsitől tanultunk programozni. :-)

Stay up Stay humble Ride hard Get stoked Eladó KTM fun (full xt) 46-os

(#3) Feruendios válasza Kisszidi (#1) üzenetére


Feruendios
(aktív tag)

Jah... A BME-n anno még a BMF-es diplomát is lenézzték. :W

Mac!

(#4) szebe válasza Feruendios (#3) üzenetére


szebe
(őstag)

Az most is így van, a legkisebb mértékben sem lep meg :)
Szokás a vidéki kihelyezett karokat is lenézni. Pedig mennyivel jobb 15-20 fős évfolyamba járni, mint 150-200-asba.

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#5) janeszgol


janeszgol
(veterán)

Ma már mindenképp meghallgatnak állásinterjún. Nincs az, mint régen, hogy iskolák alapján szórnak be vagy szórnak ki, mivel emberhiány van. (Hozzáteszem, az iskolák szerinti szortírozással is bukhattak jó szakembert, amit ma már nem engedhet meg magának senki.)

(#6) Kisszidi válasza CaNNa3IS (#2) üzenetére


Kisszidi
(csendes tag)

Ha valaki akart tanulni, az a GDF-en is képes volt rá régebben is. :) Persze sok múlik az iskolán, hogy mennyire ösztönöz és érezteti a tudás fontosságát, de a tanulón több múlik.

Feruendios
Ezt nem tudom cáfolni, 18 éves fejjel mindannyiunkban több a gőg. Amúgy nekünk középiskolában nyomta ezerrel a diri, hogy GDF-es jelentkezési lapot nem ír alá, meg hasonlók. Jó arc volt, laza, de nem ebben a kérdésben. :D
Azóta végeztem egy BMF-es kart is és iszonyat jó volt, rengeteg hasznos tudást szereztünk nagyon jó tanároktól, így ma már én is másképp vélekedek a főiskolai diplomáról. De azért a BME durva hely volt, nem mondanám kellemes 5 évnek, annyi stressz azóta sem ért, ha egy szóban jellemzem általában a lélekölő jut eszembe elsőre, főként a vízgépek tanszéknek köszönhetően.

janeszgol
Így van, én sem zárok ki senkit iskolai végzettség alapján. Szerintem semmi gond nem lesz a GDF-fel, és ha a post irója akar, tud rá később építkezni.

[ Szerkesztve ]

(#7) erer1000 válasza szebe (#4) üzenetére


erer1000
(őstag)
LOGOUT blog

embere válogatja. vidéken 77es évfolyamban indultunk, 6. félévre lefogytunk 30-33 környékére, és ez zavar engem nagyon hogy ez inkább emlékeztet egy "osztályra" akik mind ismerik egymást, minden pletyka, kibeszélés 3 perc alatt körbefut, és kevesen vagyunk...

inkább vágynék egy 100+ főre, az ezzel járó feelingre.

ha visszamehetnék a múltba, nem csak emaitt, hanem az oktató gárda minősége miatt is máshova mennék (mondjuk pestre)

a szakon lévő oktatók mind egy nagy baráti kör, ugyan arról az egyetemről jöttek, már amikor végeztek egyetemen már akkor is közös képeket lőttek egymással annyira jó kis gang, ami még oké lehetne, de mindenben bevédik egymást, szabályellenes dolgot csinálnak nincs kinek reklamálni mert az intézet vezetője is közülük való, dékánnal jóba van az intézet igazgató, 30 valahány évesek, de mintha ők szarták volna a spanyol viaszt... volt hogy valaki írt a szakfelelősnek egy panasz levelet az egyik oktatóról aki egyben az intézet igazgató is... jött válasz levél, attól aki be lett panaszolva... ;] ;] tartalma, hogy " a panaszát kivizsgáljuk"

beadandóhoz konzultációra ment mindenki, amit a műhelyben tartottak, és akik sorban álltak, azoknak akik várakoztak a sorukra, ki lett adva hogy pakoljanak xy-t szereljenek z-t, mindenkinek ki lett adva mit dolgozzon, mert hogy a konzultáció az ő drága idejét is rabolja, úgyhogy addig dolgozzuk le az "árát"

vagy az oktató az előadást összevonja tartja az angol és magyar nyelvű képzésen levőknek, ANGOLUL, mert hogy "úgyis kell nyelvvizsga önöknek"... volt hogy ZH is angol nyelvű volt, és a németesek meg csak néztek hogy ok csá.
utána meg amikor reklamáltak emiatt fentebb, utána meg jött be az oktató hogy "na mi van, nem tetszett az angolozás?"

vagy amikor zh iratásnál behozza a 2 éves gyerekét, és kislabdájával pattogtatva sétálgat a teremben?

stb stb stb stb

vidéki kis egyetemen gond nélkül olyan mini NER-t kiépíthetnek hogy csak mosolyog az ember

[ Szerkesztve ]

Sony Ericsson W200i->Tmobile Vairy Touch->Alcatel OT 806->Huawei ascend Y200->Nokia Asha 302->HTC ChaCha->Blackberry Q10->Blackberry Priv

(#8) oszi666 válasza Feruendios (#3) üzenetére


oszi666
(őstag)

Én jártam az eltére és a bme-re is, igaz TTK-ra majd VBK-ra, és nem ITK-ra.
Mindkét helyen mindenki mindenkit lenézett :D mintha az eltések egy fokkal jobbak lettek volna a szegedieknél vagy fordítva. Egy ilyet láttam aminek tényleg volt alapja: bármilyen föld vagy környezethez kapcsolódó témában általában Miskolc vitte a prímet, ha gyakorlati dolgokról volt szó.

[ Szerkesztve ]

It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.

(#9) Because


Because
(őstag)

aki oda jár/járt távoktatásban el tudná mondani az mit takar? minden héten szombat? vagy ahogy az iskola weboldalát olvasom e-learning otthoni tananyagfeldolgozás?

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.