Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
Hirdetés: Musical Fidelity m2si
krisz19td
értékelést adott
Downsampling
számára:
Személyesen jött el a termékért, kellemes beszélgetés és zenehallgatás után az üzlet megköttetett. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Downsampling
értékelést adott
krisz19td
számára:
Szuper üzlet, egy szuper eladóval! Minden kilométere megérte annak a közel 500-nak oda-vissza!
Csak őt ajánlom!
Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
...amit nagyon köszönök!
Beköltöztek az új helyre és egyelőre még a "lomizott" millió éves, kétfilléres pici Wharfedale "hangfallal" és egész jól szól!
Amúgy az Apple Airplay megoldotta azt, amit az Androidosoknak a BubblePnP: megy a Tidal is akár mobileszköz segítségével (most épp az iPad-ről). A kedvenc rádióm (tudod, Radio Paradise) is megy FLAC-ben (tehát nem 192 kbit MP3-ban).
Rég örültem ennyire egy vásárlás után... már csak egy valamire való hangfal kell...
Ja, és még valami:
Mondtad, hogy amikor hallgattuk a zenéket, neked furcsán magasba húzott a hangkép. Nos, az Audioquest DragonFly RED mobil DAC-ban (ami velem volt) az NA50 DAC-jához hasonló DAC chip van, egy ESS Sabre (csak nem tudom). Ezeknek tényleg van egy picit ilyen hangja, de én pl. évek óta megszüntettem ezt azzal, hogy hatalmas homokkőlapok vannak a hangfalak alatt. És láss csodát, minden kisimult, a magasak, közepek, mélyek a helyükre kerültek, a Sabre DAC-ok kicsit loudness-szes hangképét alaposan selymessé teszik.
Ha gondolod, próbáld ki! Tudok adni kontaktok, aki legyártja és akár postázza is (illetve futárral küldi). Többet hoz a hangképen, mint a kábelek!
A márványlap nekem nagyon nem jött be, az mindent még rosszabb irányba vitt...
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest