Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruskop
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Vettem egy Lenovo G580-as laptopot Win8 rendszerrel és itt kezdődik a probléma. Nekem van Win7-em de sehogyan sem tudom elindítani rajta. A Win8-at legyalultam, partíciók átállítva, A Win7-et fel is telepíti de amikor bejön a Lenovo felirat akkor utána fekete kép majd újra indul. Szóval nem bootol be a Win7. Már mondtak olyat, hogy valami Security boot-ot ki kell kapcsolni meg hasonlók. Már többféle Win7-et megpróbáltam, a "BIOS"-ban is át van állítva, hogy Legacy legyen minden illetve Other OS. És semmi.
Valaki nem találkozott ezzel a jelenséggel? (Persze a Win8 megy rajta rendesen) -
ruskop
senior tag
Van egy G580-as laptopom aminek csak egy fülhallgató kimenete van. Hogyan tudom azt megoldani, hogy mondjuk egy winampot vagy más zeneszerkesztő/lejátszó progit elindítok, amivel megnyitok hallgatásra egy számot. Viszont én ezt fel is akarom egyidőben venni ugyanazzal a laptoppal. Sajna mint belső hangkártyát nem tudok használni ilyen célra. Viszont van egy USB audio interface-m aminek van bemenete és kimenete. Mi van akkor ha mondjuk egy sztereo kábellel összekötöm a hangszóró kimenetet az USb mikrofonjával és úgy próbálok meg felvenni? Működhet?
-
ruskop
senior tag
Én úgy próbáltam ki, hogy egy zeneszerkesztő progiban beállítottam a felvevő hangkarit majd (gitározom és így szoktam felvenni külső jelet) majd elindítottam simán a winampot. Na most a Winamp a jelet a hangszóró kimenetre küldi és azt onnan elvezettem az USB audio interfész mikrofonjához. El indítottam a felvételt de semmi. Viszont ha kihúzom a hangszóró kimenetből és megfogom a kábel végét akkor felveszi a gerjedést.
-
ruskop
senior tag
Amit írtam az egy példa volt. De akkor elmondom konkrétan. Van egy guitar pro nevezetű progi amiben kottát lehet szerkeszteni. Ebben a progiban van arra lehetőség, hogy amit megírtam azt wav-ban ki exportáljam a zenést. Viszont mivel nincs "hangkártya" ezért ezt ne mtudja megcsinálni. Ezért gondoltam arra, hogy úgy mentem ki, hogy a hangszórót összekötöm egy külső hangkari mikrofonjával és így.
-
ruskop
senior tag
Itt nem az a lényeg, hogy hogyan születik a szerzemény (alapból gitáron megírom majd a témákat, hogy meglegyenek beírom a progiba) hanem az, hogy amit beírtam kottát azt a gép nem tudja konvertálni csak lejátszani. Annak az mp3-ba történő konvertálását akarom megoldani. Én erre gondoltam azt, hogy egy hangszóró kimenetet rákötök egy külső hangkari mikrofonjára. Így elvileg amit lejátszik azt a mikrofonnak rögzítenie kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest