Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
Ha a 3610QM-et megeszi akkor a 3840QM-et is.
Arra azért figyelj, hogy ezek viszont 45W-os CPU-k és eléggé durván melegednek a 35W-os 2 magos társaikkal szemben. Nem vagyok biztos benne, hogy a gép hűtése elvinne ennyit thermal throttling nélkül.
Esetleg a 3632QM lehet megoldás még, de ezek 30k körül mozgó CPU-k. Aztán ha még ehhez felépíted az eGPU-t amit ráadásul csak az mPCI csatin tudsz a gépre kötni (ergó lőttek a wifinek) az megint annyi, hogy többe kerül a zöldség mint a hús.
Ha már mindenképp eGPU-zni akarsz akkor szerintem feletsd el a G580-at és szerezz be helyette egy használt üzletit amin van express card (pl.: 8570p) azok minden gond nélkül lehűtenek egy 3840QM-et is az biztos. 3720QM CPU-val gyártották is a gépet, az is elég lehet bőven, és express card-on egy kicsit jobb az élet.
De nem akarok 200e ft-ért gépet venni.
Amúgy azzal sem lennél előrébb. A legolcsóbb értelmes gép amivel lehet játszani és nem akkora hulladék mint az Y520 az 330k körül van.
[ Szerkesztve ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Gaben92
őstag
SSD nélküli gépet nem tudnék már hosszabb távon használni én sem. Valóban ég és föld a különbség, pedig nem gondoltam volna...
Váltáskor úgy voltam vele, hogy most már azért illene, úgyhogy direkt olyan gépet néztem amiben vagyn M.2 és 2,5" hely is. 128GB SSD-n van a rendszer, 1TB HDD-n tárolom a cuccaimat, de konkrétan eljutottam arra a pontra, hogy az 1TB-os HDD-t is cserélni akarom 1TB-os SSD-re, mert ahogy én használom a gépet az egész cucc passzív, így viszont egyre zavaróbb a HDD hangja.
Jobbulást Sanyinak!
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest