Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz #41133696 #38 üzenetére
jó'hát ezek olyan dolgok (IE, DX, WMP) hogy én speciel egyiket se használom, meg a környzetemben senki
IE helyett chrome vagy FF
DX: nem játszunk, bőven elég a 9 vagymi
WMP helyett meg VLCcsak az a baj, hogy ugye a régi gépek ....
még szerencse hogy windows XP SP3-al ismerősöm anyukájánál megy a skype-webcam, meg a face-webcam .... 20.000 ft-ért vettem egy rossz akkus IBM T40-est. még az XP is akad rajta
hámég'a win7piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Vesa
veterán
válasz #41133696 #38 üzenetére
Mondjuk az IE-t ki sajnálja? Legszarabb browser a piacon. A fejlesztők rámálma volt mindig is...számos weblap, portál, shop rendszer, ami minden más böngészőn tökéletesen futott, IE-n tuti, hogy szétesett, hibázott...egy nagy szar az egész.
A tudomány a valóság költészete!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #41133696 #123 üzenetére
Van rá egy tippem.
Mondjuk az MS egy nagy hibája, hogy anyagi megfontolások miatt engedi kikapcsolni az UAC-t, csak hogy ne veszítsen a kérdések miatt felhasználókat.
StrixAurum: utálom a Microsoftot.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #41133696 #131 üzenetére
Valami hasonló funkciót be kellett volna csempészni már XP-re is legkésőbb az SP3 részeként (ami sajnos már csak porhintés volt), akkor nem lett volna olyan nagy trauma a felhasználók részéről mikor behozták a Vistában az UAC-t.
Mondjuk utólag könnyű okosnak lenni.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #41133696 #185 üzenetére
Ehh, volt ilyen alaplapom régen. Azt hiszem ez vagy a sima A7V8X tud bios szinten audio cd-t lejátszani, ami egy totál haszontalan funkció volt.
Visszatérve, ez érthető a google részéről, csak így fent áll a veszélye hogy régi oprendszeren még a böngésző is régi marad, mert "mé cseréjjem, há nem hozza be az oldalakat?".
-
quailstorm
nagyúr
válasz #41133696 #185 üzenetére
Itt az SSE2 hiánya a gond. Ha van 1 ezrese, dob bele egy Sempront azt mehet tovább.
Linux, Chrome 32, bejelntés nélkül, frissítés erkölcsösen elbassza
Windowson normálisan megáll 34-nél.Azóta a minimum követelmény a P4, SSE2.
FFOX lesz még szerintem egy darabig. Amúgy a chrome 32 és 34 bőven elég lesz évekig. Mobilos böngészőkből (maemo=FFOX3) alapján. Nagyon toppon van a chrome webszabványokban.
Aztán látom más is szereti a Zune témát.
Nem mellesleg láttam már osztálytársat nyavalyogni hogy lassú a laptop. Sose frissített warez Win7 elfeketedve, értesítőkkel, Firefox 12, vírusből meg ezer alatt volt asszem.
Átlagember úgyse frissít semmit. Amíg bejön a facebook addig a gép hibátlan.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #41133696 #248 üzenetére
Ne gondold. A telepítéshez egy XP cd-n csak az I386 mappa kell, és onnan is ki lehet gyomlálni a win9x és társai mappákat. Emlékeim szerint valahol 400MB mindössze a hasznos anyag a CD-n (SP3, integrált frissítésekkel és IE8-al), a többi érdektelen. A .NET 1.1 és 2.0 silent telepítője pl. simán felfér a lemezre és még marad is hely, T-10 után meg lehet ezeket telepíteni.
Hej régi szép idők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest