Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz Geri Bátyó #3 üzenetére
+1
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
danih
veterán
válasz Geri Bátyó #19 üzenetére
Nem kell szó szerint venni, amit írtam
Meg szabad kérdezni, mennyi idős vagy? -
törölt tag
válasz Geri Bátyó #19 üzenetére
Miért, volt kezdet? Történt bármi olyan ami csak férfi-nő kapcsolatban szokott történni?
-
törölt tag
válasz Geri Bátyó #29 üzenetére
Igazad van. Nem tudtam, hogy több embernek is fogok írni...
Félre ne érts, voltam hasonló helyzetben. 16-17 évesen. Amikor én is beleképzeltem mindenbe mindent, és megmagyaráztam magamnak, hogy igen ez AZ. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és megtanultam, hogy a szerelemnek kétségtelen jelei vannak mindkét fél részéről és nem kell gúvadt szemmel fürkészni őket, mert kb. hasbarúg annyira egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Geri Bátyó #39 üzenetére
Sok szerencsét Szép versek
mp
-
Chaser
legenda
válasz Geri Bátyó #46 üzenetére
Azt nem tudtam hogy a vérszívód házinyúl is egyben...ilyen nyúlra pedig nem lövünk, alapszabály. Igaz én is csak akkor értettem meg mikor kipróbáltam
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Geri Bátyó #50 üzenetére
Nekem egymás után 3 egy helyen pár dolgot nem tudok elsőre megtanulni...
-
Chaser
legenda
válasz Geri Bátyó #53 üzenetére
Egyik hozta a másikat és -leszámítva a rosszakat- jó élmény maradt többnyire bennem. Mind3mal össze jött volna, sőt nem is én kezdeményeztem, de legalább én b@sztam el , kivéve az utolsót, abba bele se lehetett volna kezdeni. Azt mindenesetre megtanultam, hogy még1x ilyet nem. Ha véletlen szabad lennék és akarna tőlem valamit a leányzó akkor mondanám is neki hogy kezdhetsz felmondani
-
Csoffadalom
tag
válasz Geri Bátyó #55 üzenetére
Épp ezért mondom hogy jó is kisülhet belőle. Az hogy nekünk most nem jött össze pech. De lehet legközelebb mázlink lesz.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
Csoffadalom
tag
válasz Geri Bátyó #59 üzenetére
Remélem 1x igaza lesz azoknak akik ezt mondogatják.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
válasz Geri Bátyó #68 üzenetére
10 éve vagyok házas, nagyobb baklövést el sem tudok képzelni!
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Geri Bátyó #76 üzenetére
Ez igaz, hogy bizonyos dolgokat csak megtapasztalva lehet megtanulni. Könnyű magyarázni, hogy én bezzeg nem követek el ilyen hibákat, de amikor belekerül egy hasonló helyzetbe az ember akkor sok hibát elkövet. Nem lát és nem hall ha szerelmes egy lányba pl. Viszont arra is érdemes odafigyelni, hogy az érzéseid se mutasd ki túlságosan. Az írásodból kitűnik, hogy nagyon érzelgős ember típus vagy. Ez nagyon kevés lánynál vezet sikerre. Ha megérzik a "gyengeséget" nem fogsz neki kelleni. Régebben én sem gondoltam volna, de ma már biztos vagyok benne, hogy van abban valami igazság, hogy ha túlságosan kedves vagy egy nőhöz az le fog sz@rni, de ha kicsit "keményebben" bánsz vele, tulajdonképpen kicsit te sz@rod le, akkor meg ő fog futni te utánad. A rendes férfiak nem kellenek nekik, de közben mindig sírnak, hogy miért nincs egy rendes barátjuk. Érezniük kell, hogy ki a Férfi, muszáj azt érezniük, hogy nem csak körülöttük forog a világ.
-
$p@rr0w
őstag
válasz Geri Bátyó #80 üzenetére
Szerintem csak az után érdemes megnyílni ha 100%-ig sínen vagy.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Csoffadalom
tag
válasz Geri Bátyó #85 üzenetére
Én is alaposan megválogatom az embereket, mégis ráfutottam erre az aknára év elején. Ha olvastad a sztorit tudod miről beszélek. Hiába látom vagy láttam tisztán a dolgokat mégis belementem és játszottam tovább a tűzzel. Oda is égtem rendesen. Én sem akarok tetű lenni de csak azt látom hogy az aki patkány módon viselkedik az előbbre van mindenben. Van nője, van pénze, megvan mindene. És boldog is. Én ezzel szemben csak szopok tovább, se nő, se pénz, se boldogság. Csak 2 megoldást látok magamnak. 1: Begubózok és soha de soha többé nem fogok nőkkel ismerkedni. 2: Tovább próbálkozok és talán nem b@&ok rá még egyszer. Ezzel csak az a baj hogy eddig mindig sikerült belenyúlnom a szarba. Mind a kettő egyformán rossz megoldás, de nem látok más lehetőséget.
-
Chaser
legenda
válasz Geri Bátyó #98 üzenetére
"Hogyha így is kellek valakinek, annak valószínűleg a belső értékek számítanak elsősorban." Vagy bolond!
Kiegészítem én is magamra vonatkozóan: + vak_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Csoffadalom
tag
válasz Geri Bátyó #94 üzenetére
Sajnos én nem tudok szakállat növeszteni mert a szőr csak foltokban nő a pofámon. Viszont elgondolkodtam a taktikádon és úgy döntöttem kopasz leszek. Amúgy is a magas kopasz pasik a menők, hátha én is az leszek.
-
Csoffadalom
tag
válasz Geri Bátyó #104 üzenetére
Igazság szerint magasról teszek rá hogy hogy nézek ki. Ennél szarabbul meg már úgysem érezhetem magam. Év eleje óta megy a szarakodás minden területen. Ha te 1,5 éve vagy szarban, akkor én még nagyon az elején vagyok. A legújabb megérne egy rövidebb cikket is, csak nem tudom hogy minek írjam meg, címlaposnak vagy csak bejegyzésnek. Végül is mindegy mert ez már tényleg a ne tovább. Olyan sztori hogy komolyan kezd tele lenni a hócipőm ezzel az évvel. És még csak május van. Mi lesz még???
-
Csoffadalom
tag
válasz Geri Bátyó #106 üzenetére
Akkor úgy mondom hogy nem szeretném ennél szarabbul is érezni magam. Épp elég nyugtatót és kedély javítót kell szednem és pszihómókushoz is kell járnom. Én sem panaszkodni akarok de nem hiszem hogy hamar javulni fog a helyzet. Egyhamar nem fogok megkönnyebbülni, talán akkor ha le tudok végre lépni erröl a fos meló helyről és akkor a csajtól is megszabadulhatok végre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest