Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sn1axy1980
újonc
válasz gamek!ller #150 üzenetére
Sziasztok!
Bemutatkozásul annyit rólam, hogy Misi vagyok! A kezdetektől olvasom a naplót, sőt először én raktam ki a tir.extra fórumába. És leszögetem nagyon tetszik az írás! Viszont ez már arcpirító megnyilvánulás, hogy "neked sértő" - gamekiller! Figyu fiú nekem édesapám 1985 óta jár nemzetközibe és mostmár nem de régebben nagyon sokat jártam ki vele. De akkor sem engedek meg magamnak ekkora arcot mint amit te elnyomsz! NEM vagy TE kamionsofőr! Elég durva ahogy előadod a nagy kamionost! Vicces!!!
Jah még egy komment az egyik vidófelvételedhez: Amikor a Media Marktban apukád mondja neked, hogy ne vedd olyan közelről a hangfalat mert torz lesz, te meg erre: nem gond full hd-ban veszem. A legnagyobb hülyeséget mondtad, mivel a full hd a kép felbontását jelzi nem a hangot!!!! ha azt mondod thx hangminőségben vagy dolby digitalban akkor esetleg ok. DE full hd az a kép felbontását jelzi. És mielőtt belekötnél ezzel foglalkozom, saleses vagyok egy multinál (Édesapád is szokta hordani a termékeinket)!Laci csak így tovább szeretem az írásaidat!
Üdv:
Misi -
sn1axy1980
újonc
válasz gamek!ller #168 üzenetére
DE én nem ezt mondtam, lásd már a fától az erdőt!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 pro 256gb Deep Purple cserélhető!
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- iPhone 14 128gb, független
- Eladó ASUS TUF Gaming F16 (FX607JV)! 16" QHD, 13th i7, RTX 4060
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest