Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz r3dsnake #109206 üzenetére
van topicja, ott lehet tudnak segíteni én már kiszálltam a boltból, régebben csak-csak mentem tanácsot adni de egy ideje nem követem.
amikor követtem, akkor jellemzően az volt, hogy voltak a minőségi darabok, logitech f310-f510-f710 meg x360 pad, ezek voltak amik stabilan megbízhatóan mentek sokáig, aztán a logi kikopott, már nem lehet kapni ha igen arany áron, maradt az x360 pad, meg az új konzolgeneráció kontrollerei
meg voltak az "utángyártottak" amik rend szerint szarok voltak ÉS hullottak is mint a legyek, persze aki nem volt erre annyira igényes vagy nem szánt rá több pénzt az védte hogy pedig de jó, de én ezekből akkor jót nem láttam, legalább is xinput szabványosat nem mást meg szerintem nem érdemes venni.
szóval kérdezz rá szerintem, de azért ésszel a válaszokkal mert sok a gondolathuszár aki szerint vedd meg a szart olcsón mert jóaz. ezek azok a kontrollerek amik aztán úgy kerülnek fel az apróra hogy kihasználatlanság miatt eladó, f-szériás logit nem nagyon látsz, ugyan miért... az ívet meg kapják, mert arra valók, az meg kellemetlen ha fél év után elkezd húzni az analóg, vagy beesik a ravasz.
-
a2d2
addikt
válasz r3dsnake #109206 üzenetére
Nekem van évek óta egy drágább fajta Ipega, semmi gondom vele. Jó minőségű.
Aztán rendeltem egy ilyent novemberben: [link]. Ez elég gagyinak tűnik és CEMU emulátorral sem használható pedig pont az miatt vettem. Igaz fele annyi volt mint az Ipega.
Aztán persze volt egy DS4-em, ezt cseréltem tavaly le egy bluetooth-os Xbox One S-re. Ezek tényleg minőségiek.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AMD Ryzen 5 5600 Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 39.000.-
- Gamer PC minőségi alkatrészekből, Ryzen 7 3700X, 5600 XT, 16GB DDR4, M.2. SSD 1 TB, BE QUITE ventik
- Acer Nitro 16 (Garanciás/G-Sync/165Hz/16:10/1TB)
- aerocool battlehawk black
- HP ZBook 15 G6, I7-9850H, 32GB, 1TB SSD, Nvidia Quadro T2000 4GB VGA, 15,6" FHD IPS, WIN10Pro
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest