Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Szerintem nem a postások nyúlják azt le. Nekem is tűnt el csomagom, érdekes módon pár nap különbséggel rendelt két termék, de nem ugyanattól az eladótól. Visszakértem mindkettőtől a pénzt, vissza is kaptam. Nem hiszem, hogy a több száz/ezer csomagból néhányat találomra lenyúlnának... Nagyobb a kockázat, mint a lehetséges hasznos (kivéve persze, ha kiderül, hogy drágább cuccokról van szó.) Én általában 30 munkanapot (!) számolok, utána kezdek el érdeklődni, főleg mostanában, hogy az október elején (dátumbélyegző szerint) feladott csomag január közepén ér ide.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
Most említették az LG topikban: Lofree MT-200. Ez azért elég jónak tűnik, ha valakinek ilyesmi kell...
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz petipetya #2125 üzenetére
Ez ijesztő!
Érdemes a leírásra is szentelni néhány percet:
It made of Stainless Steel
Daily water resistant only (???)
Scientific instruments have to be made with great precision (???)
Ezeket vajon honnan vette az eladó? Ja, és mégy egy: All band new[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Nem hiszem, hogy a vételárral akart lehúzni, de én bizonyítottan naív vagyok. Én úgy képzelem, hogy tényleg igaz, hogy kifogyott, meg febr. 15-ig nincs, de mikor látta hogy refund, akkor átszaladt a szomszédba, és talán egy pár jüant ráfizetett, de megszerezte a dolgot, de ugye ezt nem írja le nyilvánosan.
-
kmarci25
veterán
válasz mrgergoke #2164 üzenetére
Én ezen már röhögtem akkoriban, amikor mentek ezek a filmek. Deep Impact, Holnapután, Armageddon, stb. Általában ezek mind az amerikai kontinenst érintik. Már nem emlékszem melyikben, de a film végén mutattak egy világtérképet, hogy húú de elpusztult a Föld, és mennyi terület került víz alá. Na, itt látszódott, hogy a Kárpát-medence érintetlen. Jó helyen vagyunk, mi itt!
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Ugyan nem kütyü, de ebay: tegnapi rendeléseim. Jalapeno mag, habanero mag. Rettentően kíváncsi vagyok, hogy mit tudok kihozni belőlük... Kicsit nehezíti a dolgot, hogy nem ültetem ki földbe a tervek szerint, hanem cserépben lesznek a teraszon.
-
kmarci25
veterán
Ha megkérdezed, és megküldöd (akár privátban, hogy ne offoljuk szét a topikot), azt megköszönöm, mert bár utána olvastam, de plusz egy vélemény, tapasztalat mindig jól jön.
KaiotEch: miért lenne mini? Egyébként nem bonsai-t akarok, étkezési célokra használnám, meg csak úgy. Tavaly virágokkal kísérleteztem, egész jól sikerült, most áttérek a paprikára. Meg amúgy is régóta foglalkoztat az ötlet.
mate3553: Az egy héttel azért erősen túloztál, nem?
-
kmarci25
veterán
Ezt nem mertem rendelni: bhut jolokia. Elolvastam egy blogbejegyzést róla, és ennél a résznél eldöntöttem, hogy ehhez én nem vagyok szokva (bár szeretem, és bírom is az erőset): Erőspaprika. Mondom ERŐS, de nagyon. Az ErősPistán, netán magyar csípőspaprikán edződött fogyasztók is kössék fel a gatyát, ez nem az a világ. Ez valami teljesen más, ez egy sokkal magasabb szint. Emlékszem, mikor először kóstoltam, megettem egy fél körömnyi szárított nyesedéket, és 2-3 magot. Olyan szintű allergiás reakció ütött ki, hogy bedagadt a szám, úgy néztem ki, mint egy afrikai néger.
Ha ez tényleg így igaz..."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
Lassan indíthatunk egy chili termesztő topikot.
Egyébként tényleg gondoltam rá, hogy dokumentálni fogom a dolgot és írok belőle egy blogot, ha már lesz tapasztalat, azaz nyár végén, ősszel."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
Kb. egy hete beszéltünk róla: megérkezett a jalapeno mag!
És akkor jöhetnek a tanácsok, kérem, akinek van tapasztalata, írjon! Pl. kell-e palántázás előtt 24 órára langyos vízbe beáztatni a magokat... (Mert ilyet is olvastam...) Meg az összes többi: sima virágföld, vagy ajánlott valami speciális, mekkora cserépbe, egy cserépbe hány magot.
Nagyon megköszönöm a tippeket, és ha van rá igény, akkor lehet hogy megpróbálkozom egy beszámolóval."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
A Maxell egy nagyon jó füles. Több éve nyúzom már, szépen szól, adnak mellé három nagyságú gumi feltétet, így megtalálhatod, ami neked a legkényelmesebb. Az egyetlen gond, hogy a fém foglalatról lekopott az oldaljelzés. A jobb oldaliról teljesen, a bal még tartja magát, de mint mondtam rég óta megvan, kb. 4-5 éve.
El Gringo: köszi a tippet, én egyelőre a hagyományosabbat vettem, még próbálkozom, ha bejön, jövőre jöhetnek a különlegesebbek is.
-
kmarci25
veterán
válasz becenevem #2548 üzenetére
Ugyan. Nálam is jött figyelmeztetés, de nem marihuána magot rendeltem.
Valószínűleg egy biztonsági figyelmeztetés: az ebay átteszi rád a felelősséget, ha nem legális a célországban tartani az adott növényt. Szóval: ő szólt, hogy nézz utána, ha bukó, akkor minden felelősség a tied.[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz petipetya #2582 üzenetére
Ugyanilyet rendeltem, fel is tettem a fotót 3 napja! Én még várok az ültetéssel március közepéig, de a joghurtos poharakat már gyűjtöm, és pont így terveztem: 2-3 magot egy pohárba. Tényleg nyissunk már egy topikot ennek! Tudja valaki mi a topiknyitás módja?
-
kmarci25
veterán
Oké, gondolkodom a címen, meg az 1. hsz-en. Lécci ti is gondolkodjatok, aztán hétfőn visszatérünk rá.
MAGvas gondolatok, otthoni haszonnövény termesztése
Mit gondoltok?
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
Mai rendeléseim:
Uni-ball zselés toll van itthon is pár tíz forinttal olcsóbban is, de azért el kellene menni, és kényelmes ember vagyok.16 az egyben csavarhúzó készlet, mindenféle kütyükhöz. A 600 forint szerintem nevetséges ár érte...
-
kmarci25
veterán
Én ilyet vettem pár hete. Működik.
-
kmarci25
veterán
Megjött pár napja ez a csavarhúzó.
Mágneses a cucc, rögtön az első használatnál a kis mágnes korong ki is esett a foglalatból, amin saját kezűleg segítettem egy kis epoxi ragasztóval. Egyébként oké a termék, nyilván nem ipari használatra, de arra amire nekem kell (szükség esetén kéznél legyenek ilyen speciális fejek is) tökéletes megoldás."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
Találtam egy ilyen multifunkci eszközt. FM transzmitter, bluetooth kihagosító, stb. Szerintetek ez mennyire használható?
-
kmarci25
veterán
Én most hétvégén próbáltam egyébként, usb-s szivargyújtó töltő, és a "sima" szivargyújtóba nem illeszkedik rendesen. A hátsó 12V-os alzatba meg simán belemegy. (Opel Meriva A-ról van szó.) Nincs valami ötletetek, milyen dugasz kell, ami beleillik rendesen?
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Ehh, rendeltem egy micro usb-s otg kábelt (de legalább már leszedte a hirdetést), erre kaptam egy mini usb csatlakozósat. Most emailezek az eladóval, kért fényképet, küldtem is, gondolom valahogy majd rendezzük. Az dühít, hogy megint várhatok 2-3 hetet...
-
kmarci25
veterán
Ez oké, csak most van egy ilyenem. Mit csináljak vele...? A kukába nem dobom, valószínűsítem, hogy nem kell senkinek. Figyelhetett volna jobban a kínai, mikor feladta a hirdetést, meg betette a borítékba a kábelt.
Azért persze köszi!
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Kész vagyok teljesen... Pár napja volt a mini usb-s (micro usb helyett) otg kábel, tegnap jött kocsiba telefontartó, ami az első használatnál eltört (anyaghiba, úgyhogy írok az eladónak - még a bátyámét megnézem, hogy az jó-e), plusz amit apródon vettem bluetooth-os gps vevő, nem fog gps jelet.
És akkor arról már nem beszélek, hogy ma jutott eszembe, hogy a szivargyújtós fm transzmitter sem lesz jó, mert a Merivában rövidebb a szivargyújtó foglalat, mint a többi kocsiban, így kicsúszik.
-
kmarci25
veterán
válasz spidersoft #3446 üzenetére
Jól van, ez világos, nem is várok csodát, de hogy cunamiként jön a sz@r, az volt a meglepő... Csak elmeséltem, hogy ilyen szériám van. A jó hír, hogy a hibás otg kábelt már refundolta az eladó, úgyhogy egy kipipálva.
-
kmarci25
veterán
Megérkezett a bluetooth-os fm transmitterem, konkrétan ez. Csatolok pár képet, hogy lássátok milyen valójában:
Alapjában véve jó a cucc, az egyetlen, ami zavaró, hogy a kormányra rögzíthető kis izé infrán kommunikál, így a vevő felé kell fordítani, amit eddig nekem nem sikerült kiviteleznem. Bluetoothon remekül csatlakozik, sőt a hangot is átviszi rajta, azaz a telefonomat nem kell kábellel csatlakoztatni (ja, a képeken nincs ott, de adtak hozzá egy rövidke jack-jack kábelt is), hanem ha elindítom a zenelejátszást, akkor azt veszik a kütyü és kitolja fm frekvencián. A telefonbeszélgetést is teszteltem. Annak ellenére, hogy a kütyü a jobb oldalamon volt, nem előttem, hanem mellettem, derékmagasságban, én pedig nem fordultam vagy hajoltam oda, tökéletesen hallott a másik fél. Kihangosítva a telefonbeszélgetés egy picit halk és tompa, de érthető, hallható. A zenelejátszó is jól muzsikál, persze van egy alap sistergés/zúgás, de ez asszem kiküszöbölhetetlen az fm transzmittereknél a technika miatt.
A vevőn van usb bemenet, és micro sd foglalat (ezekt nem próbáltam), és jack bemenet (ezt próbáltam). A csomagban van a szivargyújtós transzmitter, egy távirányító és egy kormányra tépőzárazható távirányító (mindkettőnek "irányban" kell lennie sajnos), és egy jack-jack kábel. Leírás semmi nem jött, ezek vannak, plusz a távirányítókban a gombelemek.Miután megvettem azt mondom, hogy ennyit pont megér.
-
kmarci25
veterán
Muszáj betennem a levelezést... Hülyére röhögöm magam... Főleg a kínai utolsó mondata!!!
Dear tosell7,
Hello! I've bought a bluetooth car kit, and it arrived. It works well, but could you send me users guide for it? My email: kiss.marton.g@gmail.com
- kmarci25
-----------
Dear kmarci25,What do you said? because we can not see anything in your message .your message can not open ,so I do not understand what you mean, would you please use very simply words explain more simply things ? and pls write in simple english . do not worry, we will do everything to help you! you are my god,we will do as you want.
- tosell7
-
kmarci25
veterán
Már csak azon gondolkodom, hogy mit írjak neki... Your God says: Let there be light! Ld. az aláírásom.
Komolyra fordítva: hogy mondjam el neki, hogy mit szeretnék?!"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest