Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Ilyen vagy ehhez hasonló kerékpáros táskája van valakinek? Tokostul tennék bele egy 5.5"-os telefont ami így 155*82*12mm, félek hogy nem férne bele az 5,5-ös méretű táskába.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Pontosan mi a probléma? Az, hogy tovább világít és így fogyaszt? Mert rendes izzónál is folyik az áram és az is fogyaszt, csak nem látszik. Ha az a probléma hogy világít egy kicsit és teljes sötétség kellene akkor nem szóltam. Nem tudom létezik-e olyan led égő ami kis áramnál lekapcsolja magát.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz zoltan6 #63299 üzenetére
Ez az egér engem is érdekel. Elemmel meddig bírja? Mikrokapcsolók hogy bírják? Görgetőt nagyon gyakran kattintom, jópár egérnél behalt miatta a mikrokapcsoló.
chatran: Nem is az hogy könnyű elhagyni, ahogy DJ. Ru$y is írja lefoglal egy portot. PC-nél még nem gond, de már laptopnál is kezd fogyni a szabad portok száma (nekem van 3 port, de már HUB-olnom kell), aztán ott vannak a tabletek amik ha tudják az OTG-t akkor is elég bénán néz ki a fityegő kábel, most meg Android-os TV Box-on van az a problémám hogy USB-vevős egér miatt nem tudok egyszerre 2 usb eszközt rádugni.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz HoTaZo #63575 üzenetére
Én nemrég vettem egy ilyen tanítható távirányítót. Nem tudom miben speciálisak az általad említett eszközök, de ha infrásak akkor szerintem be lehet tanítani. Egy Harmony-nál biztos olcsóbb, ha nem működik akkor is csak egy ezrest buktál.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Gearbest:
Original Xiaomi Hybrid Dual Drivers Earphones Mi IV In-Ear Headphones Pro - SILVERMM-Cheapest
kuponnal $16.79Látom Xiaomi is beszállt a LED szalag üzletbe. 2 méter RGB kábel+táp+wifi több mint 11.000 forintért? Hülyének is megéri
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
BlitzWolf® 5V 5.4A USB Type C BW-C3 Car Charger 27W @ Banggood
BWCharger
félárasító kupon:2804HUF-> 1401HUF[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Silent77 #64187 üzenetére
Alipay-től tartottam, de még mindig jobb mint bankkártyával fizetni. Erre most ezt látom:
"Dear Customer, we regret to inform you that due to business adjustments, the Alipay balance service will be terminated from January 1, 2017 (PDT). Please use up your remaining balance as soon as possible."
Akkor ezentúl csak bankkártyás fizetés van?4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Donki Hóte #64339 üzenetére
Egyszer volt nekem rádiós időjárásállomásom, de csak a gond van vele. Évekkel ezelőtt vettem Lidl-ben kevesebb mint egy ezresért vezetékeset. Nincs sok funkciója, kinti és benti hőmérséklet, óra, de legalább nem veszti el a jelet kábeles lévén, másfél évig működik 1db AA elemről. Azóta soha többet rádiósat
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Ilyen az én szerencsém
Végre megjött a ZMR250 váz. Ebben már menetes betét van anya helyett. Pontosabban lenne, ugyanis a 16 betét helyett van benne 7db. Mondanám hogy ok, veszek pár anyát meg alátétet, de mivel a betét miatt tágabb a furat (M3 csavar, ø4,5 furat), ezért lötyög benne a csavar, hiába húznám meg erősen, elmozdulna a kar. Így kb használhatatlan ha nem találok ki valamit furatszűkítésre[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
válasz havri1 #65405 üzenetére
Ez biztos így van? Nem értek hozzá, de egy 10000mAh 3.6V akksi az 36Wh, ennyit tölt, attól függetlenül hogy most hány volton. Egy 2500mAh 3.6V telefon akksit is 2500mAh-val töltene fel 5V-on, tehát kiad magából 12,5Wh-t és a telefon tárol ebből 9Wh-t? Sőt, ha QC3-as a töltő, akkor 9V-on kell tölteni annyi mAh-t mint amennyi a telefon akksija 3.6V-on? Ez így nekem elég érdekesen hangzik, főleg úgy hogy bárhol máshol utánanézve egyszerűen leosztják a 3.6V-os mAh-t a telefon kapacitásával, és egy hatásfokkal még beszorozzák.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
Free scrollwheel-es egeret (vagyis ahol a görgető racsni kikapcsolható és meggörgetve magától megy) nem "találtak" ki az ügyes kínaiak? Mint amilyen a Logitech M705, csak nem tízezerért.
4 8 15 16 23 42
-
-
tonyrulez
őstag
válasz Game-over #71925 üzenetére
eBay nekem utóbbi időben nagyon szarul megy. Egyrészt nekem Chrome alól fel sem jön a fizetési lehetőség, rányomok PayPal-ra, ekkor fel kellene dobnia a login ablakot, de csak elszürkül a kép. Minden bővítményt kikapcsolva is ezt csinálja, nem reklámblokkoló vagy egyéb okozza. Emiatt kénytelen vagyok Internet Explorerbe belépni, és a rendelést ott befejezni. Ha a váltást akarom átállítani, ugyanaz jön fel mint neked. Ha telefonról vásárolnék, SMS kód miatt nem enged mondván majd PC-n fejezzem be a vásárlást. Nagyon felb*sz.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Van ajánlott lossless MP4 lejátszó 10-15k környékén, vagy ennyiért ne is pazaroljak rá pénzt és hallgassam telefonon?
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz havri1 #73855 üzenetére
Adatcsatlakozókra is rákötöttek 5V-ot, és ölt meg jópár készüléket. Banggood körlevélben szólt hogy ne használják, és vagy refund vagy resend. Ezekután óvatosabb vagyok a BW kábelekkel, inkább Ugreen és társai (bár nem hinném hogy a többivel gond lenne).
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Skillet #73858 üzenetére
Pontosan, kétoldalasakkal van gond. BW-CB1 (1 méteres, mindkét fordítgatós), azóta Banggood le is vette az oldaláról, most BW-CB2 (0.2m, csak USB A forgatható) vásárlóknak is küldtek körlevelet ugyanilyen indokkal. Látom utóbbi már sold out, CB1-el is ezt csinálták majd törölték.
Szerintem sem érinti a "sima" kábeleket.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Nagyot csalódtam a Mantistek Mbox2.5 2.5" külső hdd házban. Fél évig bírta, a ház oldali usb csatlakozó (microB 10pin) hamar megadta magát pedig a kábel alig volt huzigálva, úgy kell szinte tartani a kábelt hogy a PC felismerje. Aztán ha fel is ismeri, akkor is csak USB2.0-ra képes, bármilyen PC-n, bármilyen más kábellel próbáltam, kék led soha többet nem jelent meg ami a 3.0-ás csatlakozást jelezné. Sebességben meg is látszott. Most egy feleannyiba kerülő adaptert használok, sebességkülönbségek itt. Sajnos már csak toknak használható a Mantistek
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Nemrég megjött ez a 2.5" HDD műanyag tartódoboz. Hátul kinyitható ajtócska, így bedugható egy ilyen kábel is. HDD kicsit mozog benne, SSD még jobban zörögne benne. De így hogy nem "egybedobozos" külső házat használok, elkél ez a kábel mellé
4 8 15 16 23 42
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest