Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Ha minden jól megy holnap érkezik (monitorguru.hu jóvoltából, pixelgarral, kalibrálva), egy 6. éves Samsung 930BF-et fog váltani. Már nagyon várom
Érdekes, atyám rendelte, mert közben én tárgyaltam, de a monitorgurusok még a vga típusára is kíváncsiak voltk, nem tudtam, hogy ennek van lényege...
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz old_artist #414 üzenetére
Elképesztő, - kicsit késve bár, de - most értem be az irodába (én voltam a szolnoki Raab-ló ) és már itt várt a csomag. Most ott fekszik velem szemben az asztalon és úgy kibontanám Azt hittem délután körül érkezik, a csomagok többnyire így szoktak.
A vga-s kérdésemnél éreztem, hogy hülyeséget kérdezek, de annak ellenére, hogy már 17 éve van közöm PC-hez, azzal soha nem számoltam még, hogy más-más vga más-más képet ad. Jó, az Ati/nVidia/Matrox/stb. valószínű más tónusú/színkevert képet adnak, ezt gondoltam...
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Beüzemeltem végre. Háát... egyelőre elképesztően széles az előző 19"-os 4:3-hoz képest
Gyorsan megnéztem a tegnap bekészített
ducks.take.off.1080p.qhd.crf25.x264-ctrlhd
és
PHILIPS.1080p.DEMO-Ultimate.Sharpness
videókat. Hát igen. Beköszöntött nálam is a HD korszak szerintem[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz old_artist #419 üzenetére
Ja akkor a kalibrálás alatt nem a monitor menüjében való finomhangolás (kontraszt, brightness, stb.) beállítását értjük? ICC színprofilt hova kaptam vajon?
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz old_artist #422 üzenetére
Meg is találtam.
Mellékletben volt, csak jóapám email címére érkezett és most küldte meg nekem.
Köszönöm, majd ha hazaérek este, megnézem hogyan is tudom én ezt alkalmazni.
De kíváncsi vagyok, milyen lesz a különbség... Szerintem csinálok is róla fényképet és belinkelem ide illusztrációként, mennyit is ér valójában az extra szolgáltatásként kínált finomhangolás.[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Hát... őszintén szólva nem sikerült túl jól a képernyő-fénykép, mert kicsit becsíkozódott, ezt tudjuk be annak, hogy nem szoktam fényképezgetni a monitoromon a képernyőt
A fényképezőgép (Lumix G1) optikájára pont merőleges volt a monitor, alápolcoltam, hogy ne döntve fényképezzem, ennek ellenére valahogy csak sikerült eldőlnie (táp + alaplap doboza egymáson ) Azért némelyik képen látszik azért a különbség naEredmények: (előtte VS utána)
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
ezt raktam fel:
U2312HM_50Hz_72Hz_HSM.infA U2312HM_50Hz_72Hz_WonderCsabo.inf -t ugyanannak látja és nem engedi felrakni.
72 Hz-re állításnál maga a monitor közli velem, hogy ez nem támogatott üzemmód. Egyedül a 71 Hz megy.
www.vakbelmutet.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest