Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szaddi69

csendes tag

Sziasztok!Gyors válaszokra lenne szükségem(pár napos csere garancia miatt)

Pénteken kaptam meg ezt az Asus monitort: http://ipon.hu/webshop/product/asus_vs239hr/214072

Gyönyörű színek tényleg nagyon szép+minden oké lenne de van egy olyan gondom, ami esténként,szélesvásznú filmeknél vagy csak sötétebb képeknél nagyon zavaró.Tényleg csak ha már sötét van a szobában akkor látszik de akkor nagyon idegesítő.

A bal sarokban túl erős a háttérvilágítás.Nincs fekete szín.A többi 3 sarokban is látszik de csak kicsit!

Mivel h 8 napig minden terméket mindenhol köteles visszavenni az eladó(üzlet,bolt) ezért hamar döntenem kellene, hogy érdemes-e lecserélnem erre a Dell monitorra.

A történethez még az is hozzátartozik, h egy másik helyre már visszaküldtem ezt a típusú monitort,ugyan ezzel a hibával.Vissza adták a pénzt én meg hülye fejjel vettem máshol egy ugyan ilyent.Szal ez ezeknél valami típushiba.

Szóval érdemes lecserélnem erre??? Vagy ennél is vannak ilyen háttérvilágítás gondok?
    A másik ami miatt vacillálok: ennél a Dellnél 8ms- a válaszidő, az Asus-omnál meg csak 5ms.

Segítsetek! :DDD

Vera virtus actibus exhibetur. - Az igazi erény a tettekben mutatkozik meg.

Új hozzászólás Aktív témák