Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Azoktól kérdezem, akik használják a 72Hz-es driver valamelyikét. Most vettem észre, hogy random visszaáll 60Hz-re a monitor, de lehet csak a drivercserénél nem állítottam vissza, ettől függetlenül most csend van a házban és észrevettem, hogy ha 72Hz-re rakom a monitort, akkor egy halk sípolás hallatszik belőle, amit észre sem lehet venni, ha nem koncentrálsz rá, vagy nem éppen állítgatod le és fel. Ez attól lehet, hogy valami (kondi? ) túlterhelődik benne? Lehet ebből gondja?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
Üdv!
8.1-et feltettem, de nem megy a 72 Hz az eddig használt driverrel. Tapasztalt valaki ilyet? Megoldás?
-
Winne
nagyúr
válasz Bjørgersson #1296 üzenetére
Nem mered! Nem fogod...
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Szerk.: na most jó lett, szerintem még a tegnapi újratelepítés az általad javasolt módon, csak nem volt neki elég az újraindítás, a tegnap ki és ma bekapcs kiválaszthatóvá tette.
Köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz kormi0312 #1381 üzenetére
Ez a lassú oldalirányú mozgás egy nálam is régóta fennálló bosszantó probléma, mert én is, a MPC-HC-t szeretem és használom a házimozi miatt, a VLC-t meg a monitoron, amikor nincs dühödés, de ez a program sara lesz és nem a megjelenítő hülyesége, mert nálam mindkét tv tudja a 24p-t, meg a korábbi kettő típus is tudta, amik már nincsenek meg, de mind ugyanolyan volt. Régen sokat szenvedtem vele, mert idegesített, de nem tudtam legyőzni. VLC-vel szinte semennyire sem jön elő..
-
Winne
nagyúr
Az mitől van, hogy eddig ment a monitorom 72 Hz-en, most meg csak a 60-at akarja? DP-on van bekötve, lehet, hogy a DP kábelem nem tud többet?
-
Winne
nagyúr
Köszi, de csak simán azt írja nem támogatott, állítsam vissza fullhd 60Hz-re.
Ha lesz egy kis türelmem és időm, akkor rádugom a notebookot és megnézem azzal is, azon még 8.1 van, akkor kiderül mi az igazság.
-
Winne
nagyúr
válasz krokostamas #2277 üzenetére
Ez az A06 számíthat? Hol találom? Nekem a frissítésig ment CRU-val 72Hz-en, azóta azt írja nem támogatott és azóta már más benne a vga is.
-
Winne
nagyúr
Csak a VGA lett másik, mert az előzőn elhalt a hdmi. (a tv-vel kinyírták egymást ) Nem fejlesztettem, mert nincs értelme, tökéletesen visz mindent azóta is.
DVI-D fullhd-n tudja elvileg a 144Hz-et én úgy tudom.
Szerk.: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest