Hirdetés

2020. szeptember 22., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Blindmouse


Blindmouse
(senior tag)

Őszintén? Ha tényleg háborús bűnöket követtek el, felőlem a föld alól is kiáshatják a bűnöst, és leültethetik a megérdemelt büntetésére, elévülés nélkül. Az hogy most nem tudták bizonyítani, max a szerencséje.

3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

(#2) Lenry


Lenry
(nagyúr)
LOGOUT blog

helyes. undorító a kettős mérce ilyenkor. szerencsétlen öreget a kórházból idecibálják olyan miatt, ami bizonyíthatatlan, míg az 56-os tömegbelövő megtorló Biszku meg bevágja a durcát, hogy őt ne baszogassák, és erre békén hagyják. akkor vagy bűnhődjön minden bűnös, vagy semmi értelme az egésznek

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#3) Gergő_


Gergő_
(őstag)

Nehéz megítélni ennyi év távlatából mi lehet az igazság. Kevés a bizonyíték pro és kontra.
Szerintem az, hogy valaki idős vagy beteg nem lehet enyhítő körülmény ha ilyen súlyos bűnöket követhetett el. Viszont pl. Ausztráliából meghurcolni mint a másik úriembert felesleges, ott is elítélhetik. Gondolom azért nem ok nélkül menekültek el jó messzire.
Voltak olyanok is, ahol tanúsították az ártatlanságukat még időben, náluk ez nem történt meg persze az egész sokkal bonyolultabb mintsem hogy ebből el lehetne dönteni.
Mindezt úgy mondom, hogy volt csendőr a családban sőt lehet hogy olyan is aki egyáltalán nem csendőr volt...

(#4) Z86


Z86
(őstag)

Ennyi idő távlatából nem igazán értem miből gondolták, hogy bármit is bizonyítani tudnak. A perköltséget meg az állam, vagyis a kedves adófizetők állják.

(#5) darál0w


darál0w
(Jómunkásember)

ha valoban bűnös, akkor muszáj...de így... :U

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#6) potyautas


potyautas
(csendes tag)

Már '44-ben felmentették. A további vélemény nyilvánítás zsidózás nélkül lehetetlen. Bár van olyan érzésem, hogy ez a téma sérti az itteni szabályzatot.

(#7) ^Clown válasza potyautas (#6) üzenetére


^Clown
(veterán)
LOGOUT blog

Ha normális hsz.-ek születnek - ahogyan eddig is (amit köszönök nektek), akkor nem.

Egyébként nagyon kellemesen csalódtam az Indexben, hogy lehozták - az amúgy zsidó származású - Karsai László történész véleményét. Röviden szólva odabasz, amit mond: cionista lobbi, megélhetési nácivadász, stb. Nagyon a fején találta a szöget.

[ Szerkesztve ]

(#8) Zsolt_72 válasza Lenry (#2) üzenetére


Zsolt_72
(MODERÁTOR)

Pontosan így gondolom én is, Lenry :(

(#9) Dany007


Dany007
(veterán)

Én is úgy gondolom, hogy 97 évesen már mit akarnak tőle? Nem most kellett volna ezt a pert eljátszani, hanem mondjuk 50-60 évvel ezelőtt.

(#10) #51736960


#51736960
(törölt tag)

semmi...

[ Szerkesztve ]

(#11) dízelracer


dízelracer
(senior tag)

[link], [link] :U

[ Szerkesztve ]

(#12) Mr.Csizmás válasza ^Clown (#7) üzenetére


Mr.Csizmás
(félisten)

+1 Karsai úrnak ritka jófej jud. :)

| Cicu & Cica VII | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtatás -> https://bit.do/fliccprint |

(#17) ftc


ftc
(nagyúr)

Birom ezt a törvénytelen stb... 90% hogy ezt kapták parancsba.. Ha nem teljesítik akkor ők végzik ugyanúgy sőt lelövik ugyanazokat is...

Az egész II.VH utánról megvan a saját véleméynem...miért csak 1 bizonyos nemzetet kell kártalanitani? Azokat miért nem akiket jogtalanul elvittek Szibáriába munkatáborokba

(#18) aphra2 válasza ftc (#17) üzenetére


aphra2
(aktív tag)

Pont ilyesmit mondott tegnap Ungváry Krisztián történész is , ha egy ország átélt 2 diktatúrát is, akkor nem szerencsés csak az egyik oldal képviselőit felelősségre vonni , és a másik felet pedig büntetlenül hagyni, mert visszatetszést kelt a társadalomban.
Nem ezekkel a szavakkal de ez a lényege a mondandónak, és hogy mi a 2 diktatúra, azt mindenki tudja .

Probléma??Hát az meg micsoda?!!

(#19) ftc válasza aphra2 (#18) üzenetére


ftc
(nagyúr)

Nem vagyok történész de a józan ész is ezt mondja... akik az igazi bűnösök azok vagy már nem élnek vagy azt se tudjuk kik azok

(#22) 7600 GS


7600 GS
(addikt)

Az országot szétlopják, de ezt a szegény öregembert aki már alig el, őt bezzeg meghurcolják. :W Én örülök neki hogy felmentették, hadd élje már le nyugodtan a hátralevő kis életét. Akik pedig itt birálják, kiváncsi lennék, ha mondjuk az egyik szülőjüket igy meghurcolná a biroság ilyen idősen, mit szólnának hozzá... :U

'90 Honda Civic ED6 | '81 Passat 32B

(#23) feka007


feka007
(nagyúr)

Velünk mindent meg lehet csinálni, velük semmit. :(

(#24) Иван


Иван
(őstag)

Fene se tudja, lehet semmit se csinált, lehet tényleg bűnös. Ha bűnös, akkor vagy úgy élte le eddig életét, hogy tudta milyen borzalmakat művelt, és azzal együtt élnie nehezebb volt, mint börtönben ülnie. (Ha meg nincs ilyen lelkiismerete, akkor meg a bitófa ajándék neki). Ha nem volt bűnös, akkor meg ennyi.

In a coat of gold or a coat of red, a lion still has claws / and mine are long and sharp, my lord, as long and sharp as yours. / And so he spoke, and so he spoke, / that Lord of Castamere...

(#46) ^Clown


^Clown
(veterán)
LOGOUT blog

Efraim Zuroff egy közösség oldalon a következőket írta Képíró Sándor halálhírét kommentálva:
"Talán az egyetlen vigasz Képíró szörnyen frusztráló halálhírével kapcsolatban (mely azelőtt következett be, hogy a függőben lévő fellebbezés megmásíthatta volna a gyalázatos felmentő ítéletet) az, hogy az ügyvédje szerint a per negatívan befolyásolta az egészségi állapotát..."

No comment...

Szerk.: ejha, szép kis takarítás volt itt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.