Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) fogtunder


fogtunder
nagyúr

az olasz tesztoldal szintén tesztelte a Noiseblocker eLoopokat, azok még 12V környékén is kb. hangtalanok, és egy lehelletnyivel olcsóbbak a Noctuáknál.

van egy 5 éves Schyte Gentle Typhoonom, ami max 800rpm-es, nagyon sok üzemórával sincs semmi hangja a mai napig, de már nem gyártják, ránézésre az EK Vadarr ventik hasonlítanak rájuk, jó kis venti, de nem is volt olcsó és azért nagyon sok levegőt nem szállít.

első körben én is Pure Wings 2-vel próbálkoztam, óriási csalódás volt a hangja, állítólag a régi szériák jobbak voltak ennél, hát amit ez 8V környékén produkált, azt én senkinek nem ajánlom, nincs értelme pénzt költeni rá.

viszont a héten beszerzett Lepa bol.Quiet-ek elég jók, 7V-on még nem nagyon van hangjuk, felette kicsit megjön, de még mindig nem túl zavaró.

ahogy néztem, a középkategóriában ebbe és a Wing Boost 2-be érdemes pénzt rakni (amúgy van full fekete Wing Boost is, csak most valamiért nem nagyon kapni), jó a Noctua meg az eLoop, csak ha fel akarsz velük szerelni egy közepes ATX házat, akkor hirtelen elköltesz 30+ ezer forintot, ami a legtöbb esetben több, mint maga a ház ára.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#2) Cifu válasza fogtunder (#1) üzenetére


Cifu
nagyúr

Hmmm... Igen, akkor a Noiseblocker is érdeklődést érdemel. Nekem is ez a bajom, anno az AF140-eseket is azért vettem, mert hátha kell az extra levegőmozgatást. Igazából az Radeon R390 mellé kellettek csak igazán, addig felesleges volt a házventik mellé plusz légmozgás...

Bevallom nem mertem nagyon lehúzni a Pure Wings 2-őt. Nem tudom, hogy ilyen árkategóriában milyen a többi, ezért írtam azt, hogy ár/értékben még lehet jó választás. Viszont mindent összevetve a Wing Boost 2 minden szempontból verte, tehát egyértelműen jobb választás, plusz ezer forintot szerintem megér...

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#3) fogtunder válasza Cifu (#2) üzenetére


fogtunder
nagyúr

az áráért lehet, hogy jó, de mikor egy ezressel drágábban van bol.Quiet és Wing Boost 2, akkor csak pénzégetés szerintem.

I hate morning people. And mornings. And People.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.