Hirdetés

2020. szeptember 28., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Mr.Silkó


Mr.Silkó
(veterán)

Idén is nagyon szórakoztató volt olvasni az utazással foglalkozó blogot, rengeteg szép, bakancslistás helyen jártatok és remélhetőleg örök élménnyel gazdagodtatok. Köszönjük a munkátokat! :R

Garmin Forerunner 45 sportóra és Huawei P Smart 2019 eladó!

(#2) Rodi 4.80


Rodi 4.80
(senior tag)

Jó volt olvasni a beszámolót, köszi!

A képek meg olyanok, mintha a GTA VI - ból lennének :D

[ Szerkesztve ]

(#3) Sanya


Sanya
(veterán)

Ügyesek vagytok, hogy a munka mellett jutott idő kirándulni is. Messze van Kalifornia, plusz 1-2 napot kell szánni a kirándulásra is, mert nem minden nap jár arra az ember. A legfurcsább az, hogy azt hiszi az ember, hogy a tv-ből mindent megtudott az ember, majd odajut és mennyire nem úgy van.

[ Szerkesztve ]

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#4) csipuka


csipuka
(senior tag)

Koszi a sok uj infot, most tervezek egy utat arrafele, jol jottek ezek is.

(#5) alevan


alevan
(őstag)

... illetve számítok 600 euró kompenzációra a LOT légitársaság részéről a törölt járat miatt, jócskán enyhítve a költségvetésen esett csorbán. Már ha hajlandóak kártérítést fizetni.

Kötelező kifizetniük, ha Európából vagy Európába indult a járat a légitársaság hibája miatt. Ha nemleges választ kapsz, próbálkozz alternatív kommunikációs csatornákon (live chat, telefon, twitter, facebook).

Említsd meg mindenhol a varázslatos számokat: 261/2004 és szóba állnak veled.

[ Szerkesztve ]

"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."

(#6) Cifu


Cifu
(nagyúr)

Köszönjük a beszámolót, jó volt olvasni! :)

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#7) Bog válasza alevan (#5) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mi is beszívtuk tavaly, csak mi visszafele, kb egy hónap után utaltak, szóval meglesz az :D
Egyébként nyilván rém kellemetlen átélni egy ilyen szívást, de ha kvázi az ember visszakapja a repjegy árát, akkor részemről belefér :D Természetesen ha valaki időre megy (esküvőre, temetésre, diplomaosztóra, nagypapa szülinapjára, fontos tárgyalásra), akkor ez sem okvetlenül vigasztalja, de mi tavaly és idén is ilyen gondokkal nem kellett foglalkoznunk.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#8) Zolik


Zolik
(senior tag)

Hallom itthon a sok szapulást az amcsik felé, de igazából állítom egyikőjük sem találkozott vagy beszélt még olyannal aki ott él vagy élt. Nekem is teljesen pozitívak a tapasztalataim, pont ugyan azok amiket leírtál. Én is beszéltem olyan emberrel kint akinek a nagymama/nagypapa magyar volt vagy járt Bp-en esetleg van magyar ismerőse.

Néha sokkoló az a fajta különbség amit itthon élek meg, amikor minden sanda szemmel gyanúsan néz vissza, hogy na ez biztos lejmolni akar/belém kötni/fárasztani/hittérítő stb. Ott se kolbászból van a kerítés de ez az összegző jól mutatja bizony van bőven mit fejlődni, nem csak közlekedés kultúrában vagy gazdaságban, hanem emberségben is.

[ Szerkesztve ]

'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''

(#9) Kopi31415


Kopi31415
(félisten)

A képeket mennyire szerkesztettétek? Némelyik nagyon hangulatos, nagyon szép fényekkel dolgozik. (A golden Gate és a csillagvizsgáló LA-re tekintve a két kedvencem)

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

(#10) yaka


yaka
(tag)

Király volt ez a záró beszámoló is a képekkel - baromira élveztem!

(#11) menledge


menledge
(senior tag)

Azért én meglepődtem a költségeken. Ha levonjuk a kötelező repjegy, szállás, autóbérlés/benzin, kaja összegeket, akkor igencsak keveset költöttél szerintem. :)

Ami pedig az ottani embereket illeti, nekem is ugyan ez volt a tapasztalatom. Rendkívül jófejek, érdeklődőek, rokonszenvesek. Egyáltalán nem az a nagyképű, amit az ember hall, vagy ahogy gondolná. (Zárójelben megjegyzem, a franciáknál is mindenki kedves volt és segítőkész amikor segítséget kértünk, és nem volt probléma, hogy angolul beszéljenek.) Szürreális élmény nekem az volt, amikor a new yorki metróban odajött egy srác és a kezemben lévő gimbalról kérdezgetett, a beszélgetés során kiderült, hogy a barátja Budapesten jár egyetemre. Micsoda véletlen.. :)

(#12) WinstonWolf válasza menledge (#11) üzenetére


WinstonWolf
(senior tag)

Nekünk tavaly 7 nap Vegas - ott egy nap Mustang bérlés Grand Canyon túra - majd autót bérelve át LA-be 10 napig - ott végig nalunk volt a kocsi- két főre kijött 2 millából mindennel. Vegasban a Cesars Palace-ban laktunk, LA-ban meg Venice Beachen. Ezek csak az autóbérlés, meg szállás és repjegy számok.

Kb még 1 millát költöttünk el erre-arra :) de abban volt WB stúdió túra, Universal Stúdió túra, Disneyland, meg egy plusz bőrönd hazafelé a sok vásarolt cuccnak.

Szóval amit dollárban megadott egy főnek erre az útra full reális...

WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.

(#13) Bone123 válasza menledge (#11) üzenetére


Bone123
(HÁZIGAZDA)

Ha a 600 euró kártérítés visszacsorog (már intézik), akkor tényleg fellélegezhetek. Több ponton is sikerült takarékoskodni, például egy szobát bérelve ketten majd hárman, de ha a Tropicana szállás közelébe se ért a többi, sokkal olcsóbb másiknak, legalább az utolsó napot gond nélkül lemondhattuk, ami nagy segítség volt.
Emellett a kormányzati leállás miatt egyetlen parkbelépőt se kértek el, mert senki se volt a fizetőbódékban (kivétel a Bryce Canyonban, ahol bérmentve takarították le az egyméteres havas utat, és irányítottak bennünket, azt is ingyen). Végezetül beértük 7-8 kajálással és egy-egy sörözéssel, miközben a CES-en azért megetettek, megitattak bennünket.

Kimaradt ebből a körből sajnos a stúdiótúra és a szintén nem olcsó, de kötelezőnek mondott San Diego állatkert, a hajótúra San Franciscóban, a kajakozás a Coloradóban a Glen Canyon környékén, a Lower Antelope Canyon, a Monument Valley stb. Szóval bőven sikerült fogni a költségeken, simán rájöhetett volna még 1000 dollár, ha eleresztjük magunkat, és ha komolyabb szállásigényeink vannak. Ha már egyébként ott van az ember, a vidéki Amerika teljesen vállalható pénztárcával, a motelárak, a kajáldák és főleg Nevadában az üzemanyag. Mellesleg jó árat autóbérlésen is fogni lehet. A nagyvárosi élet már sokkal drágább, persze ott már mások is a fizetések.

(#14) turbulencia8


turbulencia8
(őstag)

En is koszonom a beszamolokat!

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.