Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
válasz Thunderzolee #1 üzenetére
Igen, egy nagyon egyedi és egyben megosztó alkotás.
Köszi zolee a kieget
-
BITBOYS
addikt
válasz Thunderzolee #6 üzenetére
Nem itthon néztem természetesen
Nincs benne semmi gyanús, vagy mire gondolsz? Moziban felvett kamerás verziót nyomnak újra moziban?
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz Thunderzolee #22 üzenetére
Szerencsére nagyban különböznek, de ez nem baj. Nekem az is bejött, nagyon is.
-
BITBOYS
addikt
localhost és közötted szerintem legalább 20 év korkülönbség van
Valakinek nagyon nem tetszik a film, de ezt kiemeltem azzal, hogy megosztja a közönséget.
Jómagam nagyon kellemeset csalódtam az alkotásban, szinte megbabonázott.
Gondolom az elvárásaid toronymagasak a filmmel kapcsolatban, így szerintem csalódni fogsz. Nem egy Transzformersz mozi és nem tinihorror.[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Találtam egy igazi gyöngyszemet:
"Hát... Én konkrétan GYŰLÖLTEM ezt a filmet. Nem akarok személyeskedni, de szinte még azt is utálom akinek tetszett. Ebben a filmben mondanivalót találni? Nevetséges. Komolyan nem tudom mivel tudott ennyi embert magával ragadni ez a "történet". Ahogy néhányan már említették se eleje, se vége. Egy kis közepe azért van. Én ha megnézek egy filmet akkor ne keljen már azon agyalnom, hogy a rendező, vagy a forgatókönyvírő által kihagyott -szerintem fontos- kérdésekre mi a válasz? És ez nem fantázia kérdése. Nem azért nézek filmet mert a fantáziámat akarom használni. Ha erre vágyok akkor lemegyek alfába és elképzelek magamnak valami frankó történetet (na jó azért ilyen még nem volt). Engem igenis érdekel, hogy mi a f@szért jöttek ide ezek a lények, miért nem mentek el ha egyszer megoldható lett volna és az emberek miért nem hagyták őket a végén elmenni, ha egyszer a terhükre voltak, hogyan került a föld alá az a kis űrhajó, stb. Tényleg nem értem mitől nagy szám. Valószínűleg nagyon jó reklámot kapott, vagy néhány okostojás azt mondta rá, hogy ez jó mert más mint a többi és a csorda elkezdte követni. Örök rejtéj marad.
Nem akartam senkit megbántani. Ez az én szubjektív véleményem." -
BITBOYS
addikt
válasz localhost #46 üzenetére
A Különvélemény tetszett?
Fura, hogy általam nagyra tartott embereket is megoszt a film. Egyik magasztalja, másik lehúzza a budin. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy nem vagyunk egyformák és kész. Nincs mit túlmisztifikálni ezen az egészen.mephi Majd kíváncsi leszek a véleményedre.
-
BITBOYS
addikt
Igen, mert az évek során összegyűjtöttek annyi elektrolitot amennyivel be tudták indítani a vezérlőegységet. Maga a leszállóegység volt a vezérlőközpont, így tudták üzembe helyezni magát az anyahajót is. Legalább is nekem ez jött le.
De úgy vettem észre hiába beszél az ember bármit, mindig lehet fogást találni ezen a filmen. Nekem így tetszett ahogy van. Akármelyik filmet vesszük alapul, mindegyikben lehet találni logikai bukfencet.
Algieba Neked most akkor tetszett vagy sem a film?
A másik pedig az, hogy Te meg az Avataron kerestél fogást. Neked az nem jön be, pedig még ki sem adták a filmet.[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz localhost #59 üzenetére
Természetesen nem így nevezték, mert ez csak az én agyszüleményem az egy hetes akkumulátor tréning után
A filmben erre is utalnak, csak nem igazán fejtik ki miért is okoz ilyen el/átváltozást.
Algieba leírt egy fikciót, ami nagyon is elképzelhető a film szerinti világban. -
BITBOYS
addikt
válasz Thunderzolee #65 üzenetére
Érezd a hasonlóságot és a szarkazmust
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
válasz Thunderzolee #83 üzenetére
Ááá, sajnos a közelébe se jutottam
-
BITBOYS
addikt
válasz localhost #100 üzenetére
...de azért haladjunk a korral. Ha nem is a D9 alapozza meg a modern sci-fit, számomra akkor is felejthetetlen marad. Örülök annak, hogy egyre több ilyen jellegű film készül.
Az Oriont még én is néztem, de természetesen a Te korosztályodnak sokkal többet jelentett mint a következő generációnak, amibe én is tartozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megbízható USB-c to HDMI adapter?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mini PC
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest