Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Találtam egy igazi gyöngyszemet:
"Hát... Én konkrétan GYŰLÖLTEM ezt a filmet. Nem akarok személyeskedni, de szinte még azt is utálom akinek tetszett. Ebben a filmben mondanivalót találni? Nevetséges. Komolyan nem tudom mivel tudott ennyi embert magával ragadni ez a "történet". Ahogy néhányan már említették se eleje, se vége. Egy kis közepe azért van. Én ha megnézek egy filmet akkor ne keljen már azon agyalnom, hogy a rendező, vagy a forgatókönyvírő által kihagyott -szerintem fontos- kérdésekre mi a válasz? És ez nem fantázia kérdése. Nem azért nézek filmet mert a fantáziámat akarom használni. Ha erre vágyok akkor lemegyek alfába és elképzelek magamnak valami frankó történetet (na jó azért ilyen még nem volt). Engem igenis érdekel, hogy mi a f@szért jöttek ide ezek a lények, miért nem mentek el ha egyszer megoldható lett volna és az emberek miért nem hagyták őket a végén elmenni, ha egyszer a terhükre voltak, hogyan került a föld alá az a kis űrhajó, stb. Tényleg nem értem mitől nagy szám. Valószínűleg nagyon jó reklámot kapott, vagy néhány okostojás azt mondta rá, hogy ez jó mert más mint a többi és a csorda elkezdte követni. Örök rejtéj marad.
Nem akartam senkit megbántani. Ez az én szubjektív véleményem."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen TV-t vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest