Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3351) szpali válasza Gloob (#3350) üzenetére


szpali
addikt

Köszi :R

iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE

(#3352) f4lcon válasza Gloob (#3350) üzenetére


f4lcon
őstag

mondjuk azt nem sikerült kiderítenem, hogy meddig képes visszamenőlegesen frissítés nélkül adatokat tárolni

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#3353) Gloob


Gloob
addikt

Megjött a SIKAI töltő. Ki nem próbáltam még, mivel nem akarok most rátölteni. A következő töltés majd azzal megy, és akkor megnézem majd adatkábelként is.

Samsung Galaxy A52S

(#3354) Lalikirály73


Lalikirály73
csendes tag

Sziasztok!
Megosztanám Veletek a GPS tapasztalataimat....
Pénteken elhoztam a gariban kicserélt új órát és a mai napon ki is próbáltam egy futásra...
Az óra ismét szörnyen produkált a megtett távolság függvényében (felfelé csalt kb 500 m-t - ezt onnan tudom, hogy ugyanezt az utat futottam Garmin Vivoactive HR-rel és ellenőriztem Google Maps-on is)....aztán leszinkronizáltam az amazfit watch alkalmazással (legfrissebb...Google Play által frissítve)....még jobban elszomorodtam.
A futás track-je megszakadva az első km kb. 100 m-rel korábban jelezve és 2 km-nél kb 200 m volt a plussz...
Mondom nem lehet ez ilyen rossz...Ugyanezt a futást a STRAVA (az óra és azamazfit adatai alapján) néhány méter eltéréssel ugyanazt adta, mint a Garmin connect....namondom ez már jó lehet...
Ekkor gpx export és néhány online gpx megjelenítón is megnéztem és minden stimmelt (na jó a magassági adatok nem, de ez érthető...)!
Ebből azt a következtetést vonom le, hogy az Amazfit Watch alkalmazás rosszul dolgozza fel a gpx adatokat és már futás közben is rossz adatokat közöl....
Aki aktívan sportol meg tudná esetleg nézni, hogy jó-e a következtetésem....

[ Szerkesztve ]

"a jó pap is holtig tanul"

(#3355) pedrobike válasza Lalikirály73 (#3354) üzenetére


pedrobike
aktív tag

Szia én elég sokat,vagy régota sportolok,polar,garmin órákat használtam,a stratos sem mér jobban vagy rosszabbul mint az utolsó garmin epixem,ugyanoda mérte a 3-5-8-10-12-15 km- et futáskor..a 10kmek kerékpározáskor..túl nagy difi nemvolt,viszont az akku az rohadt keveset bírt,3óra alatt 5%ra merült pulzusmérőpánttal...ez nagyon kevés üzemidő számomra,más bajom nemvolt vele...most szervizben van az akksi miatt...aztán majd kiderül mi lesz..

Garmin tactix delta F6x Pro

(#3356) hacs66 válasza Lalikirály73 (#3354) üzenetére


hacs66
tag

Teljesen jól látod. Az én tapasztalataim alapján is kb. 7-8-10 százalékkal méri alul a Stratos a távolságokat, a mérték attól függ, hogy mennyi a kanyar. (Tervezem, hogy egyszer tök egyenes pályán is kipróbálom, de nincs rá mód a környékemen, legalábbis nem akkora szakaszon, amely már reprezentatív minta lenne, azaz legalább 5, de inkább 10 km.)

Korábban tettem már be printscreeneket, szúrok be mait is. Bár legutóbbi frissítés után pontosabb lett a GPS-nyomkövetés, de az óhegyi futópálya rekortáncsíkjával azért most sem nagyon esett egybe a mért nyomvonalam:

De ezek alapján sem lehet csodálkozni az eltérésen:

Viszont legalább következetesen mér hülyeségeket.

Ami viszont meglepő, hogy a 400-as ellipszis alakú pályán szinte tűpontos a legutóbbi frissítés óta:

A Stratos mentsége, hogy az ilyen útvonalakon a telefonom GPS-e még kevésbé pontos, és nem hiszem, hogy bármely sportóra sokkal egzaktabb lehetne kanyargós pályákon, fák és házak árnyékában, magasfeszültségű vezetékek alatt.

Azt viszont nem értem, hogy gondolod, hogy az Amazfit által előállított gpx-ek más felületeken hirtelen helyrerázódnának, a másik platform is csak a hozott anyagból tud dolgozni. (De lehet, hogy félreértettelek.)

(#3357) hitman77


hitman77
senior tag

Sziasztok,

Nekem ez az indokolatlan merülés nem akar megszűnni. Éjszaka 20%-ot merült teljes töltöttségről 9 óra alatt. Pedig most át költöztem androidra hátha ez is számít. Van aki még tudta oldani ezt a gondot? Mit nézzek állítsak?

(#3358) esox válasza esox (#3266) üzenetére


esox
senior tag

Felraktam és még pár másikat. Sajnos nagyon halványak alapesetben. Napfényben majd biztosan jobban fognak látszódni.

__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>

(#3359) kimaga


kimaga
csendes tag

Sziasztok!
Megvan egy hónapja az óra idáig jó volt az akku idő bár csak értesítések, egy egy út rögzítés - rövid - volt de most feltettem egy apk felületet és úgy érzem ezzel sokkal jobban merül. Szeretem a számomra tetszetős felületet, de nem minden áron. Levenném de hogyan. 1 factory reset? 2 apkinstaler? ezzel fel tudtam tenni de leszedi hogy kell? Melyik a legjobb eltávolítási módszer?
Köszönettel Király Márta

(#3360) Gloob válasza kimaga (#3359) üzenetére


Gloob
addikt

Mindkettő jó. A factory reset alaphelyzetbe állítja, de ha ezt nem akarod, akkor az apkinstaller-rel is el lehet távolítani. Az intalláltak között megkeresed, kijelölöd, és eltávolítás, uninstall.

Samsung Galaxy A52S

(#3361) paolinho válasza ggeleven (#3336) üzenetére


paolinho
őstag

Szerintem nagyon hasznos ez a Youtube-os segédanyag, ha lenne összefoglaló, simán elférne ott. Korábban én is írtam a téma kapcsán, de így vizuálisan az igazi. Köszi szépen. :R

[ Szerkesztve ]

(#3362) sludgeboyx válasza hitman77 (#3357) üzenetére


sludgeboyx
tag

Nekem most úgy tűnik a merülés probléma megoldódott.Én hagytam kikapcsolásig merülni aztán bekapcsolás nélkül 100% töltöttem azóta kb eltelt 12 óra és 4% használt csak.Remélem marad ez az átlag, próbáld ki hátha segít.

(#3363) hitman77 válasza sludgeboyx (#3362) üzenetére


hitman77
senior tag

Ok. Megpróbálom

(#3364) kimaga válasza Gloob (#3360) üzenetére


kimaga
csendes tag

Köszönöm a segítséget. Factory reset lett a vége, mert a vissza töltött apk között nem ismertem fel az óra nevét, úgy érzékeltem azok a rendszerhez kellő apk-ok. De működik és ismét kitartó. Még egyszer köszönöm.

(#3365) havri1 válasza kimaga (#3364) üzenetére


havri1
félisten

Amúgy nem valószínű, hogy az apk számlap miatt merült. Sokat teszteltem én is az elején. Tök random a merülés. Nekem most volt a legjobb üzemidőm, 5 nap, egy marek zima féle szamlappal. Ezt használom fél éve, tök változó, mikor, hogy merül, vagy tölt.

havri

(#3366) Lalikirály73 válasza hacs66 (#3356) üzenetére


Lalikirály73
csendes tag

Úgy értem, hogy az óra rögzíti az adatokat (gpx) és más eredmények (távolság, idő) jönnek ki az Amazfit Watch és a Strava alkalmazásban...és a Strava mutat szerintem pontosabb értékeket. Ergo szerintem más algoritmust használnak a programok. Nekem a Strava értékei állnak közelebb a Garminos értékekhez, amit Én valósabbnak gondolok...

"a jó pap is holtig tanul"

(#3367) hacs66 válasza Lalikirály73 (#3366) üzenetére


hacs66
tag

A Strava valamiért valóban levág a Stratos pontatlan GPS-e által mért távolságokból, de minimálisat, 10-20-50 métert csak, hosszabb távokon, érdekes módon, semmit. Ez valami bug, a Strava saját térképén is látszik, hogy egyébként a hozott gpx-ből dolgozik, tök ugyanaz a rajzolat, ugyanazokkal a baromságokkal (háztetőkön, fák koronái közt futás), szó sincs róla, hogy az utcákhoz, utakhoz igazítaná a nyomvonalat. Ugyanez a helyzet a Runkeeperrel is, ott annyiban jobb a helyzet, hogy utólag megigazgathatod a csíkot, amit húztál magad után, de ez elég macerás, és ha a teljes távot helyre is tudod tenni, a részidők-résztávok elmásznak.
Igazán pontos távolságmérést pl. a Futótérkép.hu oldalon tudsz csinálni, berajzolva a pályát, amelyet lefutottál. Ez alapján mondom, hogy 5-7-10 százalékot csal az óránk és az Amazfit-app, de tudomásul vettem, és most már nem zavar.

(#3368) pedrobike


pedrobike
aktív tag

Sziasztok,kicserélték egy új dobozos stratosra az akksi merülêse miatt,ujra indul a gari,de nem bontom már ki....

Garmin tactix delta F6x Pro

(#3369) sludgeboyx


sludgeboyx
tag

Most nekem 1nap 18 órája megy és 80% vagyok ha így marad örülök :) Igaz nem ment rajta semmi csak az időt mutatja.

(#3370) $tavros válasza hacs66 (#3367) üzenetére


$tavros
kezdő

ugyanazokkal a baromságokkal (háztetőkön, fák koronái közt futás), szó sincs róla, hogy az utcákhoz, utakhoz igazítaná a nyomvonalat.

Ezt hogy gondolod?
A gpx-ben koordináták vannak. Mégis mi alapján igazítaná utcákhoz utakhoz?
Kicsit vicces ilyet olvasni.

Say "what" again! Say "what" again. I dare you! I double-dare you, mother****er! :D

(#3371) pedrobike válasza sludgeboyx (#3369) üzenetére


pedrobike
aktív tag

Na én nem akarom már kiprobálni h jo e müködik e...

Garmin tactix delta F6x Pro

(#3372) Zizi123 válasza pedrobike (#3371) üzenetére


Zizi123
senior tag

Ma egesz nap a kezemen volt az ora, majd este megneztem a napi teljesitmenyt:
0 step
No activity today?

A k. anyadat......
Hol merul mint az allat, hol nem.
Hol mer, hol nem?

A poen, hogy csak oranak, es ertesitesre hasznalom...
Gondolom azert meg belefert volna hogy a lepeseimet szamolja....
Kezd a tokom kilenne az oraval.

(#3373) pedrobike válasza Zizi123 (#3372) üzenetére


pedrobike
aktív tag

Nekem csak az üzemidő volt a bajom sportolás közben,ha nem csuklóról mért pulzust,úgy nagyon rövid ideig bírta..minden más.működött rajta

Garmin tactix delta F6x Pro

(#3374) szpali válasza Zizi123 (#3372) üzenetére


szpali
addikt

Ilyet nálam is produkál, ha reggeli mosdózás kör után látom, hogy nincs lépés, akkor újra szoktam indítani.
Ilyenkor általában az alvás adatokat sem mérte előző éjjel... :F

iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE

(#3375) hitman77


hitman77
senior tag

Nálam most minden ok. Ha elkezd merülni és újra indítom akkor utána jó lesz. Egy nap alatt merült 30%-ot, majd most két nap alatt kb. 25-öt. Nem tudom mi akadhat be, de nem haragudnék ha javítanák.

(#3376) Zizi123 válasza hitman77 (#3375) üzenetére


Zizi123
senior tag

Komolyan mondom, hogy a 10eFt-os Mi Ift 2 Band 1000x megbizhatobb volt.
Persze ez sokkal szebb, sokkal jobb, de ha szarul csinalja...

(#3377) hitman77 válasza Zizi123 (#3376) üzenetére


hitman77
senior tag

Na igen. Pedig olvastam róla vásárlás előtt és senki nem jelzett ilyen problémákat. Érdekes hogy most sok ilyen felmerül. Lehet hogy az utolsó frissítések okozzák?

(#3378) Gloob válasza hitman77 (#3377) üzenetére


Gloob
addikt

Biztos, hogy a frissítések okoztak valamit. Addig nem volt semmi gondom. Most is csak annyi, hogy éjszakánként, és csak éjszaka, random merül. Merülés után újraidítva ismét jó! Pedig a telefon is, az óra is rep módban van. Mos mást próbálok ki. Ha jó lesz, akkor megírom.

Samsung Galaxy A52S

(#3379) havri1 válasza Gloob (#3378) üzenetére


havri1
félisten

Nincs bekapcsolva a folyamatos pulzus ugye?

havri

(#3380) Lalikirály73 válasza hacs66 (#3367) üzenetére


Lalikirály73
csendes tag

Na megint kezdődik....kezd tele lenni....a mai futásom

Hogy mit kell látni (ezek az órából kiexportált gpx adatok)....azt a sárgával bekerített részt....
A Dózsa György úti aluljáróba odafelé tartotta a jelet, de sajnos a visszafelé elvesztette...
A képen nyilván látszik, hogy hogy hol talált vissza....a zöld nyomvonalon futottam....
Szóval elég bosszantó tud lenni és ezért kértem garanciális javítást az előzőre...ez így komolytalan...hogy több száz métert bukok, mert a GPS szar.....hogyan kövessem nyomon így a tevékenységemet.....

"a jó pap is holtig tanul"

(#3381) havri1 válasza Lalikirály73 (#3380) üzenetére


havri1
félisten

Jó, azért azt tegyük hozzá, hogy az aluljáróban elvesztett jelet, minden készülék nehezen találja meg újra, épületek stb.

havri

(#3382) Gloob válasza havri1 (#3379) üzenetére


Gloob
addikt

De be van, és eddig is be volt. Nem ott a gond. Mintha random az óra nem menne automatikusan rep módba, a beállítás ellenére, és ilyenkor keresi a kapcsolatot. Mivel a telefon viszont rep módban van, így nincs BT kapcsolat. Most azt próbálom, hogy az óra marad úgy, ahogy van egész nap is, a telefon viszont rep módba kapcsol, de a BT-t azonnal vissza is kapcsolja. Így megvan a folyamatos BT kapcsolat, nincs mit keresni, viszont értesítés nem jön éjszaka, mivel a telefon rep módban van. Ez most 2 éjszaka működött egymás után kb 4%-os éjszakai merüléssel, szemben a 15-20%-al. No meg lenulláztam az aksit, és fullra töltöttem. Majd most meglátom mi lesz, mennyi időt megy el. Egyébként nekem még így is elmegy (random éjszakai merüléssel) 2-3 napot. Csak ugye a régi szofttal ez 5-6 nap között volt.

Samsung Galaxy A52S

(#3383) Gloob válasza Lalikirály73 (#3380) üzenetére


Gloob
addikt

Azért nem tudom, hogy egy órába épített, kis teljesítményű GPS-től mit vártok el. Még az autós navigációk is elvesztik a jelet az alagútban. Igaz azok könnyebben találnak rá újból de ott be van kapcsolva az útra illesztés, no meg azokban egy kicsit jobb chipset van, lényegesen nagyobb fogyasztással. Szerintem, ha az aluljáróból kiérve megállnál, megvárnád, hogy újból stabil legyen a jel, akkor nem lenne ilyen gond.

Samsung Galaxy A52S

(#3384) Zizi123 válasza Gloob (#3383) üzenetére


Zizi123
senior tag

Mostmar tobbszori ujrainditas utan azt a kovetkeztetest vontam le, hogy ha az ujrainditas utan nincs a telefon a kozelben, es nem tudott 1bol csatakozni, akkor utana ha meggebedek sem fog tudni, csak ha megint ujrainditom es a telefon a kozelben van.
Tehat vagy inditasnal csatlakozik vagy soha.
Az is feltunt, hogy a merulessel kapcsolatban van a csatlakozas is. Ha indulasnal nem tudott csatlakozni, akkor sokkal jobban merul, olyan, mintha folyamatosan probalna a telefonnal kommunikalni.
En iPhone-al hasznalom.
Kezdek tenyleg abban hinni, hogy bar b@szott dragak az Apple termekek, de legalabb mukodnek, es nincs ennyi szivas veluk...

(#3385) LustaDick123 válasza Zizi123 (#3384) üzenetére


LustaDick123
tag

Én azt nem értem, hogy az előző firmware-rel miért működött 5-7 napot is akár, a mostanival meg csak 2-4 napot, mikor kb. az új nyelv az újdonság? Miért nyúlnak hozzá olyan dolgokhoz is, ami végre működik?

(#3386) Gloob válasza Zizi123 (#3384) üzenetére


Gloob
addikt

Nálam ilyen gond nincs. Xiaomi Redmi Note 4, ha a telefon bent van, és kimegyek, azonnal jelzi az óra, ha megszakadt a bluetooth kapcsolat. Visszatérve szinte azonnal kapcsolódik is.

Samsung Galaxy A52S

(#3387) szpali válasza Lalikirály73 (#3380) üzenetére


szpali
addikt

Szerintem ne cibáld az ördög bajszát :)
Engedd el ezt az aluljárós mókát, a HM2-ből kocogj ki bemelegítés gyanánt a városligetbe, ott nyomasd végig a kívánt távot és ha végeztél, már leállított méréssel kocogj vissza ;)

iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE

(#3388) Zizi123 válasza Gloob (#3386) üzenetére


Zizi123
senior tag

Nekem is igy mukodik, amennyiben ujraindulas utan 1-bol tud kapcsolodni.
Utana barmikor elmehetek a telefon kozelebol le-fel kapcsolodik tokeletesen, ahogy kell.
A hangsuly az ujrainditason van. Ha ott nem tud 1bol konneltalni, akkor utana mar nem is fog tudni, amig ujra nem iditom, es a telefon kozelebe nem viszem.
Ha ott tud, akkor mukodik az ora ahogy kell napokon keresztul.

[ Szerkesztve ]

(#3389) Gloob válasza LustaDick123 (#3385) üzenetére


Gloob
addikt

Jó kérdés! Szerintem, van egy hülye szokásuk. Ami jó, azt el kell rontani, hogy újból rendbe lehessen tenni. 😀 Viccet félre téve, gondolom a visszajelzések (nem a magyar) alapján egyre többet akarnak nyújtani, és becsúsznak hibák. Az egész ott kezdődött, amikor a gombokat megvariálták.

Samsung Galaxy A52S

(#3390) Lalikirály73 válasza Gloob (#3383) üzenetére


Lalikirály73
csendes tag

Igazad van, csak kicsit életszerűtlen...futás közben a pulzusomat szoktam figyelni és nem azt, hogy van-e GPS jel...aluljáró ide vagy oda, az azért érdekes, hogy egyik irányba jó...a másikban nem.
Azt vajon meg lehet-e nézni, hogy egyszerre mennyi műholdat lát?

"a jó pap is holtig tanul"

(#3391) zhorvath


zhorvath
aktív tag

Nekem totál csalódás lett az óra.
Már csak az a kérdés, hogy mikor és mire cserélem le.

(#3392) Lalikirály73 válasza szpali (#3387) üzenetére


Lalikirály73
csendes tag

Ez is igaz...csak az ember nehezen enged el csak úgy 2 km-t 😀

"a jó pap is holtig tanul"

(#3393) Zizi123 válasza zhorvath (#3391) üzenetére


Zizi123
senior tag

Mai hulye dolga az oranak:. Az ora nem fagyott le, de 2782-nel nem szamolta tovabb a lepeseimet. Ja es persze nem konnektal. Tehat csak az ora resze mukodik....
Reboot, es ujra minden jo 1 ideig.
Eddig szerettem ezt az orat, de ez kezd nagyon gaz lenni.

(#3394) szpali válasza Zizi123 (#3393) üzenetére


szpali
addikt

Same here :F :W

iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE

(#3395) szpali válasza Zizi123 (#3393) üzenetére


szpali
addikt

dupla

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE

(#3396) adathor


adathor
csendes tag

Az utolsó frissítés után kellett vagy 5 nap ,hogy újra normálisan viselkedjen az óra...
Nem tudom hányan vagyunk itt a fórumon de van olyan valaki akinek semmi baja nem volt az órával mióta megvette?
Kezdek kicsit csalódni az órámban...

(#3397) Faby válasza adathor (#3396) üzenetére


Faby
senior tag

Jelen!
Igaz, sportolásra nem használom, próba szintjén spinning volt, nagyjából ugyanazt mérte, mint a bringa. Nyáron lehet, hogy kíváncsiságból bringázni többször fogok vele, nem tudom, nem vagyok sportos alkat. Értesítések, okos óra, kütyü faktor miatt vettem, nem bántam meg.
Frissítést is kihagytam, kivéve, amit bekapcs után egyből feltolt. Még mindig a 2.3.7.0 van rajta.
Amazfit appal nagyon ritkán szinkronizálom és utána egyből kilövöm, WatchDroid van rajta. Telefon Xiaomi Redmi Note 4, xiaomi.eu 10.2.2.0 Stabil rommal.
Auto rep mód éjszaka, fehér számlap háttérvilágítás nélkül, nagyon sok üzenet, e-mail, hívásjelzés, így bír 4-5 napot. Most 28% három és fél nap óta, a holnapot még ki fogja bírni. Általában 100%-ra töltöm, volt már, hogy 4-5%-ra merült, általában 10 % körül rakom töltőre.
Én eddig elégedett vagyok vele.

[ Szerkesztve ]

A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!

(#3398) $tavros


$tavros
kezdő

Srácok!

Szerintem nem kell ennyire temetni az órát. Az akku és egyéb problémák az utolsó fw frissítés óta jöttek elő fokozottan. A fb csoportban is rengeteg panasz van. Naponta 3-4 poszt jelenik meg ugyanazzal a témával. A bennfentesek szerint a gyártónál rajta vannak a problémák megoldásán.
Reméljük a következő fw javítani fog néhány általunk is tapasztalható hibát.

[ Szerkesztve ]

Say "what" again! Say "what" again. I dare you! I double-dare you, mother****er! :D

(#3399) zioncsabi


zioncsabi
tag

Valtoztattam az eddigi beallitasokon par dolog miatt.

1. A munkahelyen nem viselhetem az orat, igy a zsebemben hordom. Emiatt kikapcsoltam dupla koppos bekapcsolast, a max vilagitast is visszavettem auto-ra es a szamlapot lecsereltem egy gyarira (Prototype) a jobb olvashatosag miatt.

2. Sosem voltam kivancsi a pulzusomra folyamatosan. Igy a kezdeti kivancsisag utan ez is ki lett kapcsolva. Csak edzes kozben koveti a szivritmust, de akkor ugye automatikusan.

3. 3 nappig ejszakas voltam es ugye nappali alvast nem ismeri fel, tehat felesleges a csuklomon lennie alvas kozben. Ezert letettem az elso 2 ejszaka utan az etkezoasztalra a teritore, a harmadik utan meg a nappaliba a dohanyzoasztalra.

Konkluziok

Az egyes pontban levo dolgok miatt nagyon jo lett a fogyasztas. 6, de talan 7 napot is gondoltam volna, hogy ki fog tudni birni. Olyan 13-16 %-ok mentek le naponta.

Az edzesem (40 perc futas, 25-30 perc crossfit) GPS es HRM hasznalata nem befolyasolta a fogyasztast olyan nagy mertekben.

Viszont az, hogy hova teszem le az orat, az nagyon befolyasolta az aksi allapotat. Az elso 2 napon, amikor a teriton volt az ora, akkor olyan 4-5 %-ot esett a toltottseg az alvasom alatt. Viszont amikor az asztallapon volt, akkor 25 ( vagy 27???... mar nem emlekszem mit szamoltam mikor felkeltem :) ) szazalekot esett. Ha jol sejtem, a "hideg" asztallap lesz a ludas. De ezt meg majd leelenorzom a kovetkezo napokban. Lehet, hogy valamit mast is csinaltam, amire nem emlekeztem es amiatt ment el ennyi akkutoltottseg. Majd kiderul... Mindenesetre meglepo volt.

(#3400) bcl válasza adathor (#3396) üzenetére


bcl
senior tag

Nálam sem volt azok közül a problémák közül soha semmi, amiket itt olvasok.

Sőt, GPS is pontos, bár az Alföldön nem nehéz neki... :)
De tavaly nyáron Ausztriában egész nap rendben volt a biciklizést mérve, úgy, hogy a nap végére talán még félig sem merült le, pedig még értesítések is jöttek, elég sok...
A futást pontosan méri, legalábbis a Note 8 annyit mér, mint az előző telefonjaim, és az óra is annyit mér, mint a Note 8 (5-12 km-en nem nagyobb a különbség néhány 10 m-nél a futás végére).

Szóval részemről (is) teljesen oké.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.