Új hozzászólás Aktív témák
-
Janika!2
aktív tag
Hát van a kártyában van kakaó...
-
Robi BALBOA
őstag
Szerintem ő egy gtx260sli-re gondolt(vagyis remélem), mert ha nem akkor neki valami különleges kari jutott!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
rizso
addikt
Ahogy elnézem, van még youtube-on pár videóteszt!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
csili123
csendes tag
Nem rossz az! Nezheto!
csili
-
Hunter2
addikt
A házzal amúgy mit csináltál hogy beleférjen a VGA? Kivágtad belőle a vinyó keretet?
-
Hunter2
addikt
Az a Tirexi-s megjegyzés a végén LOL.
Annyi építő jellegű kritikám még lenne hogy.1. A világítást old meg mert az első videón nem látszik szinte semmi.
2. Szerezz be valakit aki kameráz helyetted, esetleg egy kamera álványt.
3. Ha felvételkor elbaxtad a szöveget akkor utólag javítsd.egyébként nem rossz videó. Egy durvább procival lehet még jobban is teljesítene.
[ Szerkesztve ]
-
troly
tag
Szia!
Nekem is tetszett a video.
Tényleg erős kártya lett.Bár a hűtő hangjáról eshetett volna néhány szó.
De így is jó.Vagy ha esett akkor bocsánat."Ha poros a PC, ne mosd ki slaggal !"
-
total90
veterán
Én várok Fermire, aztán kirabolok egy bankot és megveszem Egyébként fura, hogy ekkora felbontásban is néha már 30 FPS körül jár. FullHD-ban szerintem már alá is menne és egy ilyen kártyától én nem ezt várnám el. 8800GT powa
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
F_Zolee
veterán
Felfigyeltem egy-két aranyköpésre.
1.: "utmutasítás" - vagy csak én hallok ennyire félre.
2.: DVI bemenet a kártyán - nem kimenet akart lenni? -
bitblueduck
senior tag
Én most csalódtam egy cseppet. A videó alapján azért nem mondanám, hogy fullHD-ben minden maxon megnyugtató lenne.
*Dirt2: ok
*stalker: ok
*GTA: arra semmi sem jó (használd medium textúrával, és nagyobb látótávolsággal, érdemes)
*crysis: ez problémás, mert szaggat
*Arma2: ok 1650ben, de 1920-ban már 30 alatt lenne a minimum, ami fpsnél nem használ.
Ettől függetlenül örülnék egy ilyen kártyának én is, és dolgozzon meg az áráért!megj.: sunshaft = napkitörés nem tudok rá most jó fordítást, de a napkitörés az elég messze van tőle.
[ Szerkesztve ]
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Jhonny06
veterán
Egy cikk hasznosabb lett volna szerintem, ez így nagyon igénytelen, hogy össze-vissza forog a kamera.
-
Apollyon
Korrektor
Tartalmas cikk, viszont meglepődtem, hogy egy 100 ropis videókarinál is képes leesni 14-re az fps úgy hogy nincs Anti-aliasing... Jó, mondjuk szarul van optimalizálva a Warhead ezek szerint, de az összes játéknál számítottam volna legalább egy alap 70-80 FPS-re, 1920*1080-ban (merthogy ugye csúcskártya és hagyjuk az 5970-t )
Aztán lehet nekem nagyok csak a követelményeim, de annyira mégsem nagy durranás mint amire gondoltam..
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
marky 09
csendes tag
Grat a teszthez
Egy kérdés a házat szétberhüted?
Nekem is ilyen van (ház) belefér szerelés nélkül is? -
Sharxxx
csendes tag
Én csak a 3DMark Vantage eredményre tudok rácáfolni...
16052 pontot kap a GPU, az én 260GTX-em pedig 15969 pontot kap... Elenyésző a különbség. -
kelekyle
őstag
Gamero. korábban nem tudtad volna felrakni ? Szép kis teszt de már látam februárban
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
Jók lettek a videót, a kártya meg brutál!
-
ariaco
csendes tag
HÁT LEHET NE JÓB IS A MAX FEL BONTÁS
ne feled az üzletbe a gyorsaság és a megbizhatoság számit
-
joey04
titán
a teszt tetszik. a kártya, hááát.
Következő gépembe egy ilyet akarok én is beszerezni (már ha lesz még PC-m, de ez egy másik kérdés), de azért, mert egyben monitorcserét is tervezek, és mindenhol azt hallom, hogy hát az 5850 is elég fullHD-hoz de 70 a tuti. Ehhez képest itt a minimum FPS adatok kb ott vannak, amit én FullHD felbontásnál látni szeretnék. az átlag az elégséges valóban, de ha már itt is 3x-re esik, akkor mi lesz nagyobb felbontáson?
Mindegy, több pénzem úgyse lesz, és nem is akarnék rá többet szánni, így legalább a monitort nem "kell" lecserélnem.[ Szerkesztve ]
-
Foo
tag
Jó teszt, jó vas, és a GTA4 benchmark-ért külön köszönet, de... nem értem, hogy miért nem vagy igényesebb a kábelezésre és a rendre a gépben.
Nem te vagy az első akinél ezt látom. Úgy tűnik a legtöbben megveszik a százezres hardver komponenseket, majd gyorsan "össze hányják" a konfigot, csatolót a csatlakozóba, ház oldala lezár, ezután kész is a többi nem számít.... miért?
Szerintem pár fokot foghatnál mínuszba ha szépen összekötegelnéd a kábeleket és most írhatod, hogy "de erős az az első venti", meg "úgysem nézem a ház belsejét" ez akkor is csak igénytelenség.Jah, és kurvára irigy vagyok a kártya miatt! Grat!
-
BloodyEddie
őstag
Ez egyszerűen brutális
-
juliabrilke
veterán
Jó lett, nekem tetszik. Viszont a kamerát egy állványra tenni nem lenne rossz ötlet.
-
MODERÁTOR
A megvilágítás engem is eléggé zavart. Meg fel lehetett volna venni az egészet még egyszer, mert így, ezekkel az elszólásokkal azért tényleg gázosabb az egész. A hangod az optimális hozzá, de kicsit átgondoltabban is lehetett volna fogalmazni, meg ugye magabiztosabban. A kártya is nagyon szuper, de 1 GPU-s és nem egymagos, hiszen 1600 shader processzor dübörög benne.
Szal a kártya kitűnő, gratulálok hozzá, meg a jó fizetésedhez is.[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
Jó videoteszt, gratula . Én már tavaly október végén tudtam, h. ez jó kártya.
Egy dolog ami nemtetszett, elég sötét volt a szobában, néhol alig lehetett valamit kivenni.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Warpig
aktív tag
Nekem a megvilágítás volt a zavaró. Sajnos sokat nem lehetett látni a dolgokból. Jó 5let volt egyébként.
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
mindfreak
őstag
Üdv,
Lenne két, építő jellegű ötletem: legközelebb inkább kérd meg a haverodat, hogy fogja a kamerát, mert így hogy közben pakolgatod a dobozt meg kártyát ide-oda mozog a kamera, ami nagyon idegesítő. A másik, hogy kicsit nagyobb önbizalommal és határozottsággal is beszélhetnél. Talán szedd össze előtte a gondolataid, hogy mit is szeretnél elmondani a kártyáról.
Ennyi lenne.
-
törölt tag
Szerintem klassz teszt lett.
Nem sok magyar videóteszt szokott lenni hardverekről, inkább amerikai/kanadai/angol videótesztek szoktak lenni Youtube-on, szóval szerintem folytasd csak tovább!
-
félisten
Ez én ízlésemnek kicsit túl részletes, én elbírtam volna egy vágást.
Btw, tényleg jan. végi a videó?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
LLKobe
veterán
Végignéztem, franya lett!
Az ugyan más kérdés hogy ennyi zsét én vga-ra nem adnék ki, de télleg ott van a teljesítménye.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
veterán
Csak belenéztem, nagyon jól viszi a játékokat, jól megcsináltad a videót.
Respect.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest