Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz Schongo #1632 üzenetére
Nekem ezen a részén egyetlenegy karcolás sincs, a legapróbb se. Pedig már használom ugye 2-3 hónapja.
Nem lehet hogy neked pont a ráragasztott kijelzővédő fólia miatt húzza meg ott?Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Sword
őstag
válasz Schongo #1755 üzenetére
Nekem már az új firmware volt felt, amikor meghalt a telefon. Persze az is lehet, hogy mástól feküdt meg, nem az eMMC miatt.
Hozzá teszem, hogy ezt nyilvánvalóan nem tudják a szervízben, az ügyfélszolgálaton, hiszen a telefon halott, nem látszik milyen firmware van rajta. Ebből az következik, hogy akár meg is halhatott a telefon egy olyan bugtól, amire kvázi visszahívást adott ki az Asus.
Vajon mi következik ebből? Azonnal kártalanítom az ügyfelet, nem váratom feleslegesen egy hónapig. És hangsúlyozom, nem az a baj, hogy megdöglött a telefon. Bármelyik megdögölhet, bármikor, a mai világban nem az az elvárásom, hogy soha se romoljon el egyik sem, hanem az, hogy ne legyen rosszabb a szervíz, mintha kínába küldenék vissza egy ebay-en vásárolt 10 ezer forintos vackot, ami helyett küldenek egy másikat postafordultával 4 hét alatt.[ Szerkesztve ]
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
22darti
csendes tag
válasz Schongo #2151 üzenetére
Persze ezzel tisztában vagyok.
Úgyhogy mindenki aki meg van vele elégedve tessék írjon ide, hogy milyen jó, milyen szép, ugyanis tény hogy aki szeretne ilyet venni, és szereti tudni mire költi el a pénzét, az körülnéz a fórumokon, és ha ott sok negatívumot talál, akkor az nem jó.Jó lenne tudni, hogy kis hazánkban mennyi ilyen készülék kelt el, mert ha mondjuk eladtak 500db-ot az utóbbi 2 hónapban és abból csak 3-4 hibás van, az még nem olyan nagy katasztrófa.
De a szomorú, hogy itt olyan emberkéknek lett rossz a készülékük, akik vágytak rá, vártak rá és a végén mégis csalódtak.
Én speciel másfél hónapja nézem a T webshopját, hogy mikor lesz elérhető, de ahogy írva is volt sokszor, sokáig nem volt, aztán előrendelhető volt csak, aztán megint nem volt, és most megint van.
Megörültem neki, aztán kicsit jobban utánaolvasva már nem feltétlen nagy az öröm -
atikó
őstag
válasz Schongo #2153 üzenetére
Nekem megvan másfél hónapja, és nagyon jól működik!
Nincs rajta kopás, kis karc van a szenzoroknál, sajnos,nekem megvolt az első széria is, és ott is volt némi karc!
jelenleg az Infinity beszerzését intézem.
Egy két fagyás volt ugyan de ez nem tántorít el továbbra sem,ezt betudom az androidnak, nekem is van sok minden ami nem tetszik, főleg az hogy nem lehet kiirtani a gyári programokat mert feleslegesen van rajta, és fut állandóan!
Mondjuk a station módban lévő töltés beállításokat sem nagyon kedvelem az első generációban az sokkal jobb volt!
De mindezek ellenére egy nagyon jól kitalált kombó persze annak aki ezt betudja illeszteni a mindennapjaiba!
Sokan megvannak marhulva az s4 meg stb. készülékekért, és nem tudom minek semmi ujjat nem tudott hozni,de sajna veszegetik, de ez van! (személy szerint azt is utálom a ki samut vesz!)
Kicsit eltértem a tárgytól, bocsi de morci lettem!Szerk: egy szó mint száz, remek egy cucc ez a PadFone!
[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
válasz Schongo #3380 üzenetére
jah várj...
lefrissítetted a telefonon a legújabbra, utána betetted a station-be és megpróbáltad újból lefrissíteni? Egyszer elég volt a telefonon, az frissíti a tablet dokkoló verzióját is. tehát jó a verziód, annál újabb nincs jelenleg.Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest