Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
Ez a swype zseniális. Azt persze nem tudom, hogy bizonyos szakmákból mennyire felkészült, de a hétköznapi szövegekre szinte tökéletes.
Benyomások 2-3 nap után.
Akksi idő: Jobban bírja az akksija, int a 1.5 éves i4-esem bírta, de ebbn nincs semmi meglepő. Nem érzem úgy, hogy két napig bírná, ha úgy használnám, mint az elmúlt napokban, de egy teljes napot (24 óra), talán még egy picit kibírna. Normál használatban lesz érdekes, amikor az ember a napja nagy részét munkával töltiHang:
Telefon hangszórója, se jobb, se rosszabb, mint másé, nem arra van kitalálva, hogy szóljon. Csengjen, max. vész kihangosító és kész. Fülhallgatót (gyárit) nem próbáltam, minek koszoljam össze. Jelenleg három fülesem (agybadugós) van, egy Sennheise, egy Beyerdynamic és a legújabb, legjobban szóló: Skullcandy HEAVY METAL In-Ear Chrm/Blk Mic fülhallgató. Nagyon szép mélyek vannak, teljesen korrekt az összhatás. A hangerőben van lemaradásban az (ex) iphone-omhoz képest. Összefoglalva, azon jobb volt, de teljesen hallgatható, tökéletes lesz az igényeimhez, max. nem süketülök meg. A tablet hangja nagyon jó (elsősorban a többi versenytárs megoldásához képest), nem tudom, hogy elfért volna-e, de a jobb oldalon is lehetett volna egy hangszóró és kicsit feljebb, a felső harmadban, hogy ne takarja ki a kezem.Kép:
Féltem a 4.7"-tól. Nem vészes, nem tepsi. Egyre jobban váltja ki a tablet funkciót, több mindent lehet rajta megnézni, jobban tudom használni, mint az iphone-t a mérete miatt. Nekem picit sötét az automata fényerő beállítás, így nem szeretem használni. Most azt próbáltam ki, hogy bekapcsolom a kültérit és átha úgy már elég lesz az automata. Meglátjuk. Az üveg nagyon szépen "csúszik", az egész használat, látvány professzionionális érzetet suggall. Egy dolog zavar, a beállítások funkció szürke háttere csíkos... (az értesítősáv szürkéje nem, tehát biztos nem hw hiba). Összességében meg vagyon elégedve a képernyővel is, nagyon jó minőségű képet ad.Sebesség:
10/10. Nem akad, nem röcög. Nem lehet panasz rá.Melegedés:
Intenzív használat után langyosodik, melegnek nem mondanám. Mindenesetre érződik, hogy van benne "vas". Furcsa érzés, hogy amikor dokkolva van a tabletben, akkor is a telefon melegszik csak (normális, egyértelmű, csak fura az eddigi eszközök után ).Szoftverek:
Na, itt van a legnagyobb lemaradás. Az oprendszer látványvilága, a kiegészítők nagyon rendben van, nincs értelme összehasonlítani sem az IOS-sel. A third party szoftverek viszont... Sok esetben az az érzésem, hogy jó, fejlesszünk IOS-re, mert onnan jön a pénz, viszont nem engedhetjük meg magunknak, hogy Androidon ne legyen meg a szoftver (illetve van, aki megengedi magának...), átportolják valahogy, közel sincs meg gyakran még a funkcionalitás egyezőség sem a két oprendszerre írt változat között sem. Tablet módban például a facebook alkalmazás "szédítő". Negatív értelemben. Minden széles, a képek széthúzva faltól, falig. iTranslate tök, Dropbox csak listáz és más szoftvert benyit, nem tudja a saját alkalmazásban benyitni és megmutatni még a pdf-et sem, nemhogy ppt- vagy szinte bármit, mint IOS-en.
Persze vannak teljesen egyenértékű appok, a játékok pl. (ha jól tudom, ott tényleg csak egy konverzió az átportolás az OpenGL miatt) vagy a Flipboard.
A gyári e-mail kliens nem szép, de egyelőre úgy nézem mindent tud, amire szükségem van. A naptár csúnya, de nagy a piac, majd találok valamit, például egy transzparens naptár widgetet már lőttem.Kiegészítők:
Az egész Westendet bejártam... Karácsony előtt már semmi nem volt, alig tudtam összevadászni a tablethez hordtáskát, vmi óriást vettem, de ebbe legalább beleférnek az irataim is, meg még egy subnoti is akárKészülékváltás, csere:
iPhone 4 + iPad2 kombót minden további nélkül mégegyszer lecserélném erre a párosra. Szerintem a telefon ereje valahol a 4S magasságában lehet (beleszámítva, hogy az Android "smooth"-ságához jóval erősebb hw kell, mint egy hülyére korlátozott IOS esetén.
Utána jöhet a vallási kérdés, hogy IOS, Android, Win 8 RT. Benne az Apple kiváltotta az "azért bekaphatjátok kicsit" érzést, amikor az IOS 6-tal együtt kaptam egy nagy csomó letiltott funkciót, ami a fejlődést szolgálta volna. Magyarul mindent, ami új volt az 5-öshöz képest. Itt majd az lesz a kérdés, hogy megkapjuk-e a 4.2-t, 4.3-at stb.Ha még valami eszembe jut, folytatom.
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Farming Simulator 25
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Linux kezdőknek
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.