Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
penell1234
tag
Az király hogy a progikal semmi gond. Nem tudom hogy lehetséges lesz e jövőre a T-mobilnál hogy csak a Padfone 2 megvenni mert nekem nincs szükségem a Padfone Stationra. Gondolom még magában is húzós lesz az(185.000-190.000-Ft körül lesz szerintem) ára ha egyáltalán külön meglehet lesz venni.
-
atikó
őstag
válasz matteo_szg #646 üzenetére
igen, azt én is tapasztaltam, hogy a háttér támogatás az béka feneke alatt van sok gyártónál, és szerencse, hogy az Asus nem tartozik ezek közé.És ezzel lehet egy vásárlót megtartani, hogy a háttérben folynak a fejlesztések, javítások.
És amikor megláttam egyszer ezt a pf1 kombót, azt mondtam magamnak, hogy ez kell nekem,és örülök, hogy megvan most már bill-is van hozzá és szuper. És a koncepció telefonhoz képest nagyon nagyon sokat fejlődött, és hab a tortán, hogy pont az Asus aki ezt meglépte, de kíváncsi vagyok, hogy más gyártó csinál e hasonlót. -
atikó
őstag
remek kis összefoglalót írtál. köszönjük szépen.
mi a helyzet a ki-be dokkolással?nekem egyedül az időjárás widget meg a gmail widget szokott homokozni, de amúgy megy minden elsőre. az is kb 10s és mükszik.
Nekem még problémás az Asus saját felhő szolgáltatása, mert ha a telcsiről ha rendes pc-ről töltenék fel képet vagy bármit, akkor egyszerűen eldob valami hibával,de azt hogy mi a baj azt nem mondja.
És a feltöltési sebesség is gáz így ne is használom, pedig tetszik. így marad a google drive és a skydrive azok mennek rendes feltöltési sebességgel. -
atikó
őstag
Ja és még annyit, hogy örülök hogy az Asus ismét van bilja, mert azért szerintem a garminnal való közös telsi, hát ne volt valami fényes. de pf1 és pf2 is király. gondolom már a kockák gőzerővel nyomják a pf3 készítését
csak abban bizom hogy lesz bill. hozzá, és azon meg világítás is lesz -
Sword
őstag
Én beletettem a 163 megás backupot a felhőbe. Pikkpakk felment.
Azért mutattam, hogy a telefon ennyit biztos tud. Ha az alkalmazás vagy a szerhely fizikai egyéb adottságai nem korlátozzák, ennyivle mehet le/fel a cucc.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Találtam egy pixelhibát a többleten
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Eddig azt hittem, hogy így
Gondolom minden frissítést letöltöttél, amit felajánlott OTA.Zene... Poweramp full elég jónak néz ki. Szépen lehet ráadni bass-t, treble-t, elvileg hangerőt is lehet növelni vele. Lecseréltem a gyárit, szép a widget is, illik a telefonhoz
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
hbalu
tag
Persze, minden frissítést rögtön telepítettem, olyannyira, hogy már úton hazafelé is szépen leszedte mobilnetről az elsőt Ha esetleg rájönnél, hogy hoztad elő belőle, tényleg érdekelne, mert amúgy tetszik a widget, csak a 12h idegesít...
Poweramp-t még nem próbáltam, mert az alap lejátszó eléggé tetszik, de majd akkor lehet megnézem azt isAnnyi egyelőre a bajom, hogy talán kicsit jobban merül, mint kéne neki, és néha elkezd programban/kezdőképernyőkön enyhén szaggatni, amit egyáltalán nem indokolna a hardver..
-
LordLoss8800
csendes tag
A Media Markt-ban az ára 239.990 vagy valami hasonló, szolgáltatónál valószínűleg jóval olcsóbb lesz nem? Hisz a Media M. nem tartozik, telefonok tekintetében az olcsó helyek közé.
T Mobile-nál mikor lesz kapható ez a csúcsmasina? -
Sword
őstag
Éppen ma használtam navira.
igo primo 2. Nagyon gyorsan talált jelet, végig tartotta. Sokkal kevésbé melegedett,mint az iphone 4.
Car holderrel kicsit szívtam, meg kellet faragni a régit, mert dundi...Teljesen belaktam, megszoktam.
-
slaydo
csendes tag
Sziasztok!
Én megvettem, és egyelőre nem vagyok vele elégedett. A következő a problémám: A kontaktok szinkronizálása egy idő után random "ledobódik", és restartig egy darab kontaktom nincs. Utána újra szinkronizál, és kezdődik előről.
Szerintetek lehet attól, hogy a mikroSIM egyszerűen régi SIM kártyából lett vágással elkészítve?
Ezenkívül már többször kikapcsolt, és nem reagált a visszakapcsolásra, csak miután beraktam a stationbe, és azt próbáltam bekapcsolni. Úgy reagált.
Van esetleg ilyen tapasztalata annak, aki már rendelkezik a telefonnal? Vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"?
-
hbalu
tag
Következő hibák amik még előfordulnak:
-ha az LTE be volt kapcsolva, akkor ha hívtak engem, csak kb fél perc után kezdett valójában csörögni a telefon, addig nem jelezte a hívást, bár a hívó félnél már kicsörgött
-miután visszaállítottam gsm/wcdma-ra, nehezen találta a jelet, és nagyon gyenge volt a térerő egy darabig
-nem tudom hiba-e, e furcsaság: a képnézegetőben pont másik irányba kell húzni a képet, mintha visszafelé haladnék
-gyenge akkumulátor, főleg a várakozásokhoz képest
-szintén a vártnál kevésbé sima a rendszer akár kezdőképernyőről, akár programokról van szó
-egyelőre instabil pár alkalmazás
-enyhe recsegés erős nyomkodásra
-felső részen light-leak féle hibajelenség
-a képkészítés egy kicsit lassúegyelőre ennyi, de emellett nagy szó, hogy meg se fordul az ember fejében, hogy ne lenne egy nagyszerű, akár tökéletes telefon. Bármelyik hibára valamelyikőtök tudja a megoldást, szívesen venném, főleg az akksi és a teljesítménygondok előtt állok értetlenül.
-
matteo_szg
őstag
A teljesítménygondok előtt ne állj értetlenül; Android. Illetve vedd figyelembe, hogy ez az első 4.1-es firmware a készüléken, bőven lesznek még javítások.
Az akksival kapcsolatban milyen tanácsot vársz egyébként? Én használom a Smart Battery Savinget default beállításokon, nekem így megfelelő. Ugyanakkor LTE-n használva jobban merül a telefon. Egyébként én nem tapasztaltam ezt az LTE-hibát, amiről írsz.
De minden felhasználás függő, nem tudom, mennyire hajszolod.
jupiiii
-
LordLoss8800
csendes tag
válasz matteo_szg #682 üzenetére
Nekem nem ilyen telom van egyenlőre, de ez az aksi probléma lehet, hogy csak időleges. Haverom vette korábban egy HTC One X-et annak először az aksia nem bírt egy napot sem, aztán idővel ez javult. Most már simán kibír egy napot (nap alatt egy munkanapot érts 8-11 óra kb)
-
Sword
őstag
Nekem is lte-n van, nincs gondom.
-kép nézegető nekem is fura
Képkészítés szerintem is lassú, de szerintem ezt majd javítják
Nekem nem instabilak a progik.mondd egy példát, letesztelemThe lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
hbalu
tag
Igen, a smart battery savinget én is használom, ki se kapcsoltam még, szóval nem tudom anélkül milyen lenne. LTE-re ma jöttem rá, hogy be volt kapcsolva, a kikapcsolás hatása leginkább holnap jöhet majd elő. Teljesítménnyel annyi a bajom, hogy igaz, android, de a project butter és a négymagos S4Pro igazán elhajthatná a táblagépen reccenés nélkül a kezdőképernyő-lapozásokat, és egy asphalt 7 sem hiszem, hogy annyira meg kéne, hogy terhelje, mint amennyire néha-néha beleszaggat. Instabil leggyakrabban a bridge construct (telepítés után azt hiszem x Construct) volt, és a Szókirakós, bad piggies is kidobott néha. Ami ennél jóval durvább: pár napja a beállításoknál volt egy menüpont (ha jól emlékszem, az adathasználat), amire ha koppintottam, kilépett a beállításokból Alap szoftvertől ez elég szokatlan volt, de szerencsére azóta nincs vele semmi gond, újraindítás után szépen működik.
A hibáit meg vállaltam azzal, hogy elsők között vettem meg, tudom, hogy a legtöbb gondomon segíteni fognak a frissítések, a fény-átszivárgás miatt meg majd lehet telefonálok egyet garancia irányba később. Amit viszont ki kell emelni, gyönyörű a kijelzője, színek, élesség, fényerő, minden maximálisan a helyén van, és ezt úgy mondom, hogy iPhone4-ről váltottam, tehát a retina azért ébresztett azóta bennem elvárásokat
Kérdés: valamilyen víruskeresőt használtok? Nekem fentvan az avast, de nem tudom, érdemes-e, vagy teljesen felesleges.. Van ugyan vírus már droidra, de átlag használat mellett nem vagyok benne biztos, hogy szükséges.Szerk.: AnTuTu Benchmarkot próbálta valaki? Én másodszor is lefuttattam, és kerekedett rendesen a szemem a 21500 körüli értéken, a teszten 13500 körül volt, én is afelé saccoltam.. Tudja valaki, mitől ugrott meg ennyire?
[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
Viruskeresőt... kezdek megőrülni ezektől a billentyüzetektől...
Önállósítják magukat, lassúak, lemaradnak... igazán megnézhetnének egy ipad-ot, hogy is kéne működnie.
Csak a swype működik rendesen, eddig egy gépelős sem felelt meg.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Csubakka_
tag
Melyik Media-ban érdemes most próbálkozni? Vagy már teljesen esélytelen, hogy maradtak még elérhető darabok?
-
atikó
őstag
Sziasztok.
Sword, megcsináltam a full resetet,de sajna nem lett 24 órás a widget,majd meglátom ha meg kapom a JB.
Az majd lehet tudja. egyébkánt 16gb verzió is van itthon?[ Szerkesztve ]
-
atikó
őstag
válasz matteo_szg #693 üzenetére
értem. köszi.
még nem kaptam választ, a múltkori kérdésemre, hogy beszerezhető rajtatok keresztül a bluetooth stylus headset. -
atikó
őstag
válasz matteo_szg #695 üzenetére
köszi. mert nézegettem én az ebay de 130dolcsit nem adnék érte plusz vám, annyiért sok.
-
slaydo
csendes tag
-
Sword
őstag
én semmit nem engedek szinkronizálhatni a rendes contact list-tel.
Sync.me-t is félve. Megértem az érzéseidet :-/
Lehet, hogy valahol még ki kéne kapcsolni valamit, annyi helyen van beállítás, teljesen következetlenül, hogy az nem igaz.
Én most a naptár szinkodjait nem találom, ahol be lehetne állítani, hogy melyik legyen piros, melyik kék :-/ stb.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest