Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
atikó
őstag
Olaszból kell megrendelni ott 889 euro a 64GB verzió ami legalább eu modell!
-
Maxentius
addikt
Eközben az Asus FB-oldalán: "billentyűzet egyelőre nem lesz, a PadFone bluetoothos stylusa viszont használható vele."
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Sword
őstag
válasz Maxentius #204 üzenetére
Ha az egyelőre szócskát nem ígéretnek veszük, akkor így néz ki a mondat:
"billentyűzet egyelőre nem lesz, a PadFone bluetoothos stylusa viszont használható vele."
Azt hiszem ettől függetlenül beruházok egy 32 vagy 64 gigásra... Persze akkor marha morcos leszek, ha veszek hozzá 40-ért valami BT-s vackot, hogy tudjak gépelni vele (mert nekem az változatlanul kell), utána meg kihozzák mégiscsak valahogy a keyboard dockot...The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
penell1234
tag
Valóban Quad Core Cortex A15 class CPU 1.5GHz van benne? És nem is a Quad Core vagy a 1.5GHz hanem a Cortex A15 class amin csodálkozom.
-
Maxentius
addikt
válasz penell1234 #206 üzenetére
Krait van benne, de eléggé hasonlít a teljesítménye az A15-höz.
-
matteo_szg
őstag
válasz penell1234 #208 üzenetére
Tudtommal a Cortex-A15 class helyes elnevezés. Akkor lenne probléma, ha csak annyit írnának, hogy Cortex-A15.
jupiiii
-
Maxentius
addikt
válasz matteo_szg #209 üzenetére
Remélhetőleg a szintre értik a kifejezést, és nem osztályra, mert a kettő nem egészen ugyanaz.
-
FET-MEN
veterán
Lesz pad nélküli vajon?
Iphone 7
-
Sword
őstag
válasz penell1234 #217 üzenetére
Ezt az infót nem láttam sajnos
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Norti7
csendes tag
Gyereke azért az jusson eszetekbe, hogy ide elég egy SIM!! Azaz 1 számlát kapsz, 1 mobilnet adatforgalom, 1 telefonszám. Amiket írtok ("inkább egy külön telefon és egy tablet) ahhoz bizony 2 SIM kell, hacsak nem akarjátok ki be rakosgatni a kártyát egyikből a másikba...
Nekem iszonyat tetszik ez a megoldás. Az ára valóban horror, de lesz az olcsóbb is, mert olvasva a nemzetközi felhasználói reakciókat mindenütt kiverte a biztosítékot az ár. Az 1. padfone árát is csökkentették a megjelenés után pár hónappal....
képeim: http://www.flickr.com/photos/for3st3r/
-
Norti7
csendes tag
A lényeg, hogy mivel a tabletet a phone működteti így elég 1 darab SIM hozzá. Ellenben azzal ahogy sokan írják, hogy ennyi pénzért már inkább 2 külön készülék. Pl egy galaxy tab és egy SGSIII, de ugyebár ahhoz vagy 2 darab SIMkártya kell, hogy teljes értékűen tudd használni, vagy pedig rakosgatod a SIM kártyát egyikből a másikba, attól függ melyiket akarod használni.
Jöhet a válasz erre, hogy minek SIM kártya a tabletbe, hiszen ott a wifi? Akkor én erre azt mondom, hogy minek a tablet????????képeim: http://www.flickr.com/photos/for3st3r/
-
Inzl
csendes tag
Ehh, a Padfone-ban pont a billentyűzet volt a lényeg... Ez így már csak parasztvakítás.
Nekem kezet csókolnak a csajok a kocsmában B+!
-
mrkorooo
aktív tag
Jöhet a válasz erre, hogy minek SIM kártya a tabletbe, hiszen ott a wifi? Akkor én erre azt mondom, hogy minek a tablet???????? ezt nem értem
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
Smiro
senior tag
Hogy minek a tablet - azt akkor fogod megtudni, ha leszel annyira lusta, mint én Másfél éve használom a "hüvelyt", úgy gondolom több mindent kivált, mint gondolnád. Először csak azért vettem meg, mert olcsó volt (9.900 HUF ha jól emléxem), és utána jöttem rá, hogy jobb navinak, mint a 3,5" régi ASUS-om. Aztán rájöttem, hogy ezzel filmet nézni is jobb, mint laptopon, pedig nem is HD minőség még. Aztán arra is rájöttem, hogy reggelente neten ágyból olvasni a híreket, kertben Tunein Radio-t hallgatni bt fülessel, esténként könyvet olvasni igencsak jó dolog a 7" is. Ha meg ez menne nagyobb kijelzőn, nem kellene a kártyát rakosgatni a telefonból, ha külföldre megyek, stb... szóval van létjogosultsága szerintem a Padfone2-nek és pont azért, mert csupán egy pót-akkuval ellátott "vetítővászonba" lökve a teló sokszoros élményt nyújt az összes téren.
Szóval próbálj csak ki egy kölcsön tabletet és rájössz , ráérzel. Azért csak kölcsön kérj, mert kell a lé a Padfone 2-re
-
Norti7
csendes tag
Bakker ezért utálom a fórumokat/cseteket )) Nem lehet hangsúlyozni
Én imádom a tableteket, nekem is van!Megpróbálok leírni egy párbeszédet (fikció):
ÉN- Azért jó a padfone mert elég 1 SIM a két készülékhez
VALAKI- De miért kéne nekem 2 SIM, hiszen ha a tablettel netezni akarok akkor bekapcsolom a wifit
ÉN- No de akkor mi értelme a tabletnek, hiszen arra találták ki, hogy belerakod a SIM kártyádat és úgy használod? Mintegy kibővítve a telefon szolgáltatást.képeim: http://www.flickr.com/photos/for3st3r/
-
Sword
őstag
Nekem úgy tűnik, hogy nem lesz. Sejtetések voltak, de semmi konkrétum. Ha találsz hozzá jó BT megoldást, vedd meg (kb. ez az üzenete az FB-s üzenetváltásoknak). Mivel 2013 Q3-ban úgy néz ki (csak pletyka) jön a PF3, nem gondolnám, hogy lesz.
Persze azt sem lehet tudni, hogy visszajön a billentyűzet majd annál vagy még a tablet is eltűnikThe lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Én se nagyon értem, hogy mit akarsz mondani.
Ha azt, hogy a tabletnek semmi értelme, ha csak wi-fi-s és nincs rajta mobilnet, hiszen arra találták ki, hogy berakod a SIM kártyát stb. stb. akkor mivel magyarázod azt a több tízmillió (százmillió) csak wi-fis eladott tabletet? (iPad-ek stb.).
Mivel nekem is csak wi-fi-s változat van (mint korábban leírtam, tetheringgel vígan lehet használni 3G nélkül is, csak nem kényelmes), ezért elég hosszú listát tudnék írni a használhatóságára.Arra még nem jöttem rá, hogy egy tablet, hogyan bővítheti ki a telefon szolgáltatást. Nekem az alapjában véve privát dolog, kihangosítva sem szeretek beszélni, ha más is van a kocsiban például. Mondjuk... SMS-t lehet, hogy könnyebb írni tabletről
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Norti7
csendes tag
Nem hiszem el, hogy ennyire érthetetlen amit írok. Mind1. A lényeg a tablet király dolog főleg ez a padfone2 csak lenne olcsóbb egy kicsi!
képeim: http://www.flickr.com/photos/for3st3r/
-
Sword
őstag
válasz matteo_szg #240 üzenetére
Gondolom gyakran van ki-be dockolva. Talán egy hónap alatt kiderült volna, ha típushibából karcolódna.
Fóliát nem raktatok rá, ugye?Úgy volt (ha jól emlékszem), hogy itt már eleve úgy jelenik meg. Ezek szerint vagy nem vagy nem jön ebben a hónapban a PF2 Ha lesz, működni fog az OTA frissítés? Nem jár majd "hard resettel", ugye? Megőriz mindent, nem kell nulláról újrahúzni, restore-olni stb.
-
penell1234
tag
válasz matteo_szg #240 üzenetére
Szia! Ha December 15 környékén megjelenik hol lehet megvenni? Ja és még annyit hogy kipróbáltad a LTE-sebességet a Padfon 2-nek és meglehet tudni hogy melyik csomag van neked?
[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
válasz penell1234 #242 üzenetére
27 mbit volt, lejjebb van vhol egy speedtest screenshot.
-
atikó
őstag
Én külön előfizus kártyával használom a netet, egy mifi segítségével,mert a rendes sim kártyámon csak 500mb net van havonta, és az kevés. nagyon havidíjas csomagra meg nem akarok váltani mert az horror drága!
Ma beszéltem az itthoni asusal és azt mondták hogy utolsó héten lehetséges áráról és memória méretekről nem tudott mondani semmit,de az biztos hogy külön nem lehet megvásárolni csak a nagy kijelzővel együtt!
Hát ez elég szégyen, és azon sem csodálkoznék ha elsőre csak 64gb memóriás lenne csak! -
mrkorooo
aktív tag
-
matteo_szg
őstag
Igen, használom rendesen a PadStationt. Nem, nem raktam rá fóliát.
A frissítésről nincs hírem, de a készülék elvileg jövő héten érkezik be a nagykerekhez. Működni fog OTA módon a frissítés, nem csinál hard resetet. De a tervek szerint első körben TW és RU készülékek kapják meg a Jelly Beant, aztán jön csak a WW. Szóval lehet, már csak január lesz a 4.1-ből.
jupiiii
-
atikó
őstag
remélem usb host módot támogatja,mert még nem mondtam le arról, hogy padfone 2 vegyek!
-
Sword
őstag
válasz matteo_szg #248 üzenetére
Köszi.
Lesz valami nagyobb áruházban is?The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Ukrajnai háború
- Gitáros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest