Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hello28
aktív tag
Szia
Méregbol most felhivtam őket elmodtam amit irtál erre a válaszuk!!!:::
Nemtudnak megkulonboztetni speciális keszulekeket pl Apple!!
Nem vonatkozik az iphonra mert nem donthetnek, hanem az apple donti el a cseret ők nem!!
Es igaz a 3 napos csere csak nem az iphonra!!szerinted!!
Ja és a hölgy mondta en voltam már a 3 ploblemas ugyfél[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
De jó is lenne, ha ez ilyen egyszerűen menne, mint ahogy leírtad.
Igaz már vagy 2 éve, de i4-gyel egészen a fogyasztóvédelemig mentem, mert nem voltak hajlandóak újat adni, hanem el akarták küldeni bevizsgálni, majd esetleg kapok helyette egy refurbished készüléket( benne voltam a 3 munkanapba). A fogyasztóvédelem szerint is ez így teljesen rendben van, az Apple-re más szabályok vonatkoznak... -
hello28
aktív tag
Szia
Igen leirtad csak reklamaltam a Tnel es erre azt mondtak hogy jol jartak el es webes rendelesnel csak ezt lehet tenni !!!!
Mondtam a 3 napot azt nyomatjak hogy nincs erre lehetoseg webes rendelesnel!!!
Mitevo legyek??milyen rendeletet kene beirni nekik??mert nem hiszik el hogy van ilyen ezzel az a baj hogy visszatorlik, 2het utanna penz fizetes ,pontok ,majd rendelhetek 3 het mulva ugy hogy nincs telo es csak megy az ido!!
Mikozbe leadtam volna es szolnak mikor van menjek be es kesz!!ezzel a torturaval honapokig tart es telo sincs!!Amigy a kijelzo csikos volt feher hatternel!!!
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
iOS 8-cal egy kicsit belassult azért a 4S és kellett utána az a 8.1, hogy megint értelmes tempója legyen (mint pl. 7.1.2 esetén volt) ráadásul nem célszerű OTA után használni a 4S-t, hanem géppel újrarakni és utána használni.
(#1081) Asbee: hát azért i5-ön és felette jobban muzsikál a iOS 8.1...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Gicz
addikt
Az i4, 4s 5-öt én is tok nélkül használtam, a 4-et meg a 4S-t is összetörtem 1x, és többször az oldalukra, és hátukra estek, akkor nem lett "semmi" bajuk.
De az i6+ ha leesik az oldalára, akkor is be fog törni a képernyő, amit jelenkleg 90-100 ezer körül javítanak. Annyit pedig megér hogy tokban használjam. a gyáris szilikon tok van a 6+on, és teljesen jó, szeretem, plusz mivel rálóg az elejére, ha pofára esik sem a képernyő fog leérni, hanem a tok, szóval szerintem elég jól véd.
Az i5-ön egyébként az extreme invisible shield volt, az leesett pofára vagy 3-4x, de nagoyn jól megvédte a fólia.
-
törölt tag
én semmit se csináltam vele még is elhajlott valahogy az i6,de korrektek voltak,másfél hetembe került de kicserélték egy újra.Ezt úgyanúgy használom és semmi baja.Hibás volt gyárilag.A sim kártya résznél hajlott meg,ott a legvékonyabb az anyaga a telefonnak,olyan 4-5 mm volt benne,az a lényeg hogy kicserélték.De én is azt hallottam hogy a plus hajlik inkább.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Szerintem akkor is érdemes megnézetni szervizzel, nem kell egyből feltétlenül a legrosszabbra (alaplapcsere) gondolni. A telefon értékéhez képest egy megnézést megér mindenképpen.
És szerintem ne cukkoljátok a srácot, próbáljatok inkább segíteni neki. Másik topikban is csak b.tatták, meg kinevették, mindenki próbálja már magát egy pillanatra a helyébe képzelni, légyszi.
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs