Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Sziasztok,
Nem régen döntöttem el hogy Android telefonom többet az életben nem lesz. Jelenleg azon vacillálok hogy fizu után benevezek egy használt iPhone 4S-re, vagy karácsony magasságában egy 5c-re. Az árkülönbség lényeges, mert lenne mire költeni a különbözetet. Szóval ha az igényeimnek megfelel a 4S akkor nem veszek feleslegesen egy drágább készüléket.
Anno használtam iPhone 4-et (sima) iOS 5-el, meg nemrég 5c-t iOS7-el. Amin letettem a hajam az a készülék sebessége volt és ami számomra lényeges, hogy könnyen fotóztam vele jónak mondható képeket és a fényképezés sebessége sem volt semmi.
A kérdéseim 4S tulajokhoz:
- Úgy láttam technikai szempontból nem sok különbség akad a 4S és az 5C kamerája között. Ez gyakorlatban mennyit jelent? Láttam tesztet ami kb egyformára hozta ki a kettőt, meg olyat amin az 5C verte a 4S-t szóval nem tudom melyiknek higgyek.- iOS 7.1.2-es rendszer milyen sebességgel fotóz? Tehát az exponáló gomb lenyomása után mennyi a késleltetés? Ugyanez HDR módban mennyi idő míg elkészül?
- Zárolt képernyőről elindítani a kamerát mennyi időbe telik?
- Akkumulátort lehet még bele venni? (gondolom használtan csak leharcolt aksival vannak.)
A rendszer általános sebessége ahogy látom továbbra is élmezőnyben van.
A válaszokat előre is köszönöm!
Romvr
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest