Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
ez idáig ok, de nyilván kibújik a kötelezettség alól, ha felszámítja nekem az öccá forint pótdíjat a 240 Ft-os pótjegyre.
meg valószínű a max mennyiség is szarul van kiosztva a belföldi állomások között. pl van a Gyomai állomásra 25 jegy félrerakva, de 1967-ben szálltak fel legutóbb ennyien, ált 4-5 ember száll fel.
-
válasz
Crystalheart #23 üzenetére
egy lóf*szt
kaptam már 6 rugós bírságot, mert épp hogy elértem a vonatot buszról átszállva, és nem volt időm jegyet venni.
ha azt hazudom, hogy egy megállóval odább szálltam föl (ahol nincs pénztár) simán kapok jegyet és annyi, de ahol van, ott kell megvenned -
Huma
addikt
válasz
Ja. Sokkal korrektebbek.
(#27) Lenry:
Nem volt szerencséd. Nem ez az általános. Elméletileg kötelező venni ha van pénztár, de nem szokták olyan komolyan venni a kallerek. Ha rögtön odamész hozzá és jegyet kérsz akkor ritka, hogy megbüntetnek. Persze köztük is vannak olyanok akik szeretnek büntetgetni.
Nekik asszem nincs olyan büntetési kvóta mint a BKV ellenőröknél. Így nem is életcéljuk a népek szívatása. (A kivételektől eltekintve)Nekem pl olyan is volt, hogy féláron megúsztam a jegyet. Megegyeztünk a kallerral, hogy kifizetem a jegy felét a zsebébe. Mindketten jól jártunk.
-
Ringman
félisten
válasz
a máv is megéri a pénzét, ott a pótjegy szokott "elfogyni" - 30%-os kihasználtság mellett vegyél a kallertől +500 forintért.
(Bp-Bcs vonal)
merhogy a nemzetköziutasoknak fenntartott, meg majd felszállnak sokan Gyomán - nyilván egyik sem.sőt azt hiszem a vonaton már csak teljesárú jegyet vehetsz
-
Huma
addikt
Ennyit a BKV-ről.
Lehet ez is csak egy "trükk" a részükről, hogy még több pénzt húzzanak le az emberektől.
Pedig amilyen szolgáltatást nyújtanak inkább nekik kéne fizetniük, hogy használják az emberek.Szerintem menjetek el a legközelebbi bérletpénztárhoz és ha nem adnak igazolványt akkor kérjétek el a panaszkönyvet (ha van) és kérjetek valami igazolást, hogy nem tudtak kiszolgálni titeket.
A Nyugatinál is röhej, hogy estefele már nem lehet jegyet venni mert a jegyautomata nem jó, a pénztár meg nincs nyitva csak a túloldalt. Az ellenőrök meg vonogatják a vállukat, hogy ők nem tudnak mit csinálni.
-
amanoba
őstag
tudom, hogy elvileg lennie kellene minden bérletpénztárban, de 3 helyről is elhajtották ma barátnőmet, hogy nincs és nem is tudják, máshol van-e.
ha valaki el elmúlt egy-két napban vett, vagy látott valakit aki vett egy helyen, az már segítség lenne ha ezt megosztaná velem..
-
Syl
nagyúr
Mennyivel egyszerűbb az élet Szegeden. Itt már évek óta nincs bérletigazolvány. A bérletre rá kell írni a szig. számát (vagy jogsi, diákigazolvány stb.) és jónapot.
-
zoo8800
veterán
semmi, bocs
-
Ringman
félisten
válasz
localhost #14 üzenetére
most megnéztem:
A bérletet csak állami vagy önkormányzati költségvetési szervek, ezen költségvetési szervek kizárólagos vagy többségi tulajdonában lévő gazdasági társaságok, valamint kizárólagos vagy többségi állami, illetve önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaságok vásárolhatják.
nem pontosan emlékeztem.
-
localhost
Közösségépítő
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Crystalheart #9 üzenetére
Ha egyetemre mentél, akkor valószínűleg volt diákigazolványod és diákbérletet vettél. Akkor a diákbérlet számát kellett ráírni, és ez 15 éve biztosan így megy, 10+ éve élek Pesten.
A személyi igazolvány a személyiségi jogok miatt nem lehet.
@Ringman: végül is igaz, de az akkor más konstrukciót igényelne. Amúgy van olyan, hogy arckép nélküli bérlet, azzal az jár, aki akar.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Crystalheart #5 üzenetére
Gyakorlatilag a fényképed van rajta, meg egy sorszám. Ezt a sorszámot kell felírni a bérletre, így kötöd össze a bérletet a fizimiskáddal, hogy ne az egész c'álád használjon egy bérlet.
-
Ringman
félisten
válasz
amit linkeltem a #2-ben, csak nem nyitottad meg
-
banhammer
veterán
válasz
Olyan kis lapocska ami ha nincs nálad csúnyán megbüntetnek.
-
Crystalheart
őstag
Mi az a bérletigazolvány?
-
banhammer
veterán
Újpest-Központban van bérletpénztár ami nyitva tart.
Én ott csináltattam az új bérletigazolványom.
Kell hozzá egy viszonylag friss igazolványkép meg pár száz Forint.
Pillanat alatt kiállítják az igazolványt. -
banhammer
veterán
Nem értem amit leírtál.
Vagy én vagyok funcionális analfabéta vagy te foglalmazol érthetetlenül. -
amanoba
őstag
zsuppppszneki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest